Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 221 10
Γενική βαθμολογία

6.8
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Καλή μέρα σήμερα, ιδανική για καφεδάκι στον ήλιο. Είχαμε δώσει ραντεβού με ένα φιλαράκι στην Ομόνοια, οπότε σκέφτηκα ο μπουρδελιάρης να συνδυάσω το τερπνόν μετά του ωφελίμου και να περάσω και μια βόλτα από Μετάξι. Δυο γκόμενες είχα στα υπόψη, το νανάκι στον υπόγειο οίκο της Ιάσωνος 31 και την Τουρκάλα Λεϊλά στον όροφο της Λεωνίδου 28. Λόγω της γιορτής της 25ης Μαρτίου η Λεϊλά πήρε προτεραιότητα. Στο σαλόνι ακούγονταν στη διαπασών οριεντάλ τραγούδια για να μας βάλουν στο κλίμα. Εμφανίστηκε και η Τουρκάλα (από την πόλη Τσιγγανία της επαρχίας Γυφτιστάν), και ενώ οι υπόλοιποι που περίμεναν εξαφανίστηκαν, εγώ έσπευσα να καταθέσω το ευτελές πορνοπαράβολο.

Εμφάνιση της Λεϊλά: μέτριο ύψος, μελαψή επιδερμίδα, χαρακτηριστικά προσώπου που προδίδουν την τσιγγάνικη καταγωγή της, μακριά μαύρα μαλλιά, μικρό νερουλό βυζί, πεταχτός και ψωμωμένος κώλος. Αν και μου είπε πως είναι 20άρα εγώ την κάνω για τουλάχιστον 5-6 χρόνια μεγαλύτερη.

Οι οριεντάλ ρυθμοί ακούγονταν καθαρά μέσα στο δωμάτιο, και με το που μπήκε η πόρνη σε αυτό άρχισε να κουνάει την κωλάρα της και να μου χαμογελάει. Εγώ την πλησίασα και άρχισα να τη χουφτώνω, φιλώντας ταυτόχρονα το λαιμό της. Η τύπισσα έκανε αμέσως κίνηση για γλωσσόφιλα, τα οποία και ανταπέδωσα πολύ διστακτικά καθώς σκεφτόμουν τις ορδές αφγανοπάκιδων που είχε γλωσσοφιλιάσει πριν από μένα. Περάσαμε στο κρεβάτι, με τη Λεϊλά να ξαπλώνει δίπλα μου και να επιμένει σε χαμουρέματα και γλωσσόφιλα. Ταυτόχρονα επιδιδόταν σε καταιγισμό κομπλιμέντων, ακριβώς όπως περιγράφει ο farkeli, και ρωτούσε διάφορα άσχετα για την πάρτη μου. Γενικά η αίσθηση ήταν αυτή της χαζοχαρούμενης τουρίστριας που καμάκωσες σε ένα beach bar και κάθεστε και σαλιαρίζετε στις ξαπλώστρες, έχοντας όλο το βράδυ μπροστά σας. Με τα πολλά μου πέρασε καπότα και ξεκίνησε την πίπα. Συμπαθητική, με κάποια περάσματα και από τις αρχιδόμπαλες, ενώ είχε κάτσει και με τέτοιο τρόπο που επέτρεπε την πλήρη πρόσβαση στο μουνάκι της, το οποίο και έσπευσα να δακτυλιάσω. Για πρώτη στάση επέλεξα κλασσικά το ιππαστί, όπου η Λεϊλά επιδόθηκε σε έναν ακόμα γύρο γλωσσόφιλων. Από κούνημα λίγα πράγματα, καθόταν ακίνητη, με χάιδευε και με φιλούσε και με παρακινούσε να τη γαμήσω εγώ. Τη γάμησα για λίγο σε αυτήν τη στάση, αλλά επειδή δε βολευόμουν το γυρίσαμε σε ιεραπόστολο. Εδώ τη σφυροκόπησα για αρκετή ώρα, αρχικά έχοντας τα πόδια της στους ώμους και στη συνέχεια τοποθετώντας τα πλαγιαστά. Καλή συμμετοχή από μέρους της με αληθοφανή βογγητά, κοιτάγματα και ατάκες του στυλ «σκίσε με αγά μου». Καθώς ένιωθα το τέλος να πλησιάζει σκέφτηκα πως πρέπει έστω και για λίγο να τη γαμήσω στα τέσσερα, κρίμα είναι να μην το έκανα με τέτοια κωλάρα που έχει. Καλό στήσιμο στο πισωκολλητό αλλά μου τα χάλασε λίγο με τις κινήσεις που έκανε, δε βρίσκαμε καλό ρυθμό, οπότε χρειάστηκε να την ακινητοποιήσω λίγο και με ένα δυνατό σφυροκόπημα να χύσω. Με το που τέλειωσα με μάλωσε πως δε με χόρτασε και ήθελε κι άλλο, λες και δεν έχουμε κι άλλες δουλειές…

Ανακεφαλαιώνοντας, η Λεϊλά είναι μια καλή περίπτωση πόρνης, πάνω από το μέσο όρο της περιοχής. Φαίνεται να της αρέσει η δουλειά της, με αποτέλεσμα να είναι κάτι παραπάνω από μια απλά καλή επαγγελματίας. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, κυρίως στους λάτρες της τσιγγάνικης ηδονής.

Χρόνος παραμονής της Λεϊλά στο δωμάτιο 12 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

ΥΓ. Το σημερινό μου γαμήσι το αφιερώνω στον Αρχιστράτηγο Γεώργιο Καραϊσκάκη, τον οποίο έφαγαν μπαμπέσικα οι συμπατριώτες της Λεϊλά τα ξημερώματα της 23ης Απριλίου του 1827.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 23, 2013
Όνομα κοπέλας
Λεϊλά
duskolieggrafi
Τιμημένος
203
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, okalosomulos και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Μαρτίου, 2013
οι τσγγανοι εφαγαν τον Καραισκακη? Δεν νομιζω....Γερο-μύστης
24 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τύπε τι νομίζεις, οτι έφερναν Τούρκους από την Ανατολία; Τουρκόγυφτους και Τουρκαλβανούς πολέμησαν οι προγονοί μας το 1821.
25 Μαρτίου, 2013
Μου έδωσες ιδέα να γαμήσω για τρίτη φορά την ψευτο-τουρκάλα Λεϊλά παρότι είχα αποφασίσει ότι έκλεισε ο κύκλος της. Πιθανόν λόγω Εθνικής επετείου να γαμήσω καλύτερα.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3