Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Λουΐζα είναι μια πολύ θηλυκή κοπέλα, μελαχρινή με σφιχτό σώμα και όμορφες καμπύλες, σαλοναρίζεται με χάρη και κερδίζει πολλά όταν σου γυρίζει την πλάτη μιας που από την πίσω μεριά της αναδεικνύει ένα υπέροχο πίσω σύστημα.
Στα 20 ευρώ το απλό μετά από σύντομο παζάρι, τα έδωσα στην τσατσά και πέρασα στα ενδότερα.

Πριν προλάβω καν να ξεντυθώ ήρθε και η κοπέλα, ξαπλώνοντας μπρούμυτα στο κρεβάτι, φαινόταν ολόκληρη και μέσα από τον πανοραμικό καθρέπτη και η θέα ήταν ωραία, έβγαλα τα ρούχα μου και ανέβηκα από πάνω της έτσι όπως ήταν ξαπλωμένη, κάνοντας της ένα ελαφρύ μασάζ στην πλάτη και τρίβοντας την πούτσα μου πάνω από τα κωλομέρια της, και δεν άργησε να μου σηκωθεί, της έριξα και μερικά φιλάκια πάνω σ΄ αυτά, με άφησε και πήρα και κάνα διό τρεις γλυψιές στα κλεφτά από τη σούφρα της οπότε ήμουν πλέον έτοιμος.

Ξάπλωσα ανάσκελα μου φόρεσε το προφυλακτικό και ξεκίνησε μια πολύ δυνατή πίπα, ενώ ταυτόχρονα της έτριβα την πίσω τρυπούλα της, αποτρέποντας μου πάντως κομψά να βάλω δάχτυλο μέσα σ΄ αυτήν, ήταν ωραία, και δεν την σταμάτησα για να δω πόσο θα το πάει και το πήγε πράγματι μακριά.

Κατόπιν ανέβηκε από πάνω, κουνήθηκε πολύ όμορφα μιας και το έχει, της έπιανα ταυτόχρονα και τα βυζάκια της που κρεμούσαν ωραία, θα μπορούσα να την τελειώσω άνετα εκεί αλλά κρατήθηκα και την γύρισα στα 4 αυτή τη φορά με δικιά μου πρωτοβουλία, ήταν ωραία η θέα και τη κάρφωσα δυνατά πιάνοντας την από τα χερούλια του έρωτα, και το άντεξε μέχρις ότου οι κραυγές του τέλους έδιναν το πανηγυρικό τέλος σε μια κατά τα άλλα πολύ δυνατή συνεύρεση.

Με άφησε να μείνω μέσα της όσο χρειαζόταν για να πάρω όλη της την γλύκα, σύντομη και γλυκιά κουβεντούλα μετά, και αποχώρηση με χαμόγελο και σκέρτσο. Η κοπέλα το έχει και κάνει πολύ καλά αυτό που πρέπει, ήταν πολύ καλά, και μάλιστα σε προνομιακή τιμή, λάμπει ολόκληρη μέσα στη νύχτα του Βαρδάρη σαν μια πυγολαμπίδα, σίγουρα θα την ξαναπροτιμήσω και συστήνεται ανεπιφύλαχτα σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού