Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 115 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Καταδρομική στα σπιτάκια με 1η στάση το Προμηθέως 25. Βλέπω τη Λουΐζα την οποία είχα σταμπάρει από το Νικηφόρου Ουρανού 26 που την είχα δει πρώτη φορά. Είναι κατηγορίας «τσουπωτή» γκόμενα (όπως χαρακτηριστικά λένε άλλοι αθλητές), κοντούλα με μαύρο φουντωτό μαλλί, βυζί μετρίου αναστήματος και κωλάρα κόλαφο. Μεγάλη μέν, αλλά χωρίς κυτταρίτιδες και τα τοιαύτα. Ψήθηκα αρκετά, αλλά είπα ας κάνω και τη γύρα μου. Φεύγοντας μου λέει η τσατσά δεν έχεις 25? Έλα δεν πειράζει....

Συνέχισα τη βόλτα και γυρνάω για τη Λουΐζα λόγω 20άρικου και μόνο, καθότι στο ενδιάμεσο σκάλωσα στην Αλίνα στο Αν.Γεωργίου 52.
Μπαίνω στο δωμάτιο και έρχεται η Λουΐζα πριν προλάβω να ξεντυθώ... Ξαπλώνει κι αρχίζει να μου κάνει νάζια από το καθρέφτη ξαπλωμένη μπρούμυτα. Ορμάω λοιπόν στο πεδίο της μάχης και μετά από λίγα χαδάκια περνάει στη πίπα η οποία ήταν γρήγορη και με τέμπο χωρίς καθόλου χέρι. Με μια λέξη θα την χαρακτήριζα φιλότιμη. Πρώτη στάση αυτή από πάνω. Δεν τη βοηθάει και πολύ ο σωματότυπος της πολύ και δεν βόλεψε αρκετά ακόμα κι όταν πήρα εγώ πρωτοβουλία. Μου είπε να μην της γλείφω τα βυζιά γιατί γαργαλιέται. Δεύτερη στάση στα 4 με δυνατό στήσιμο. Άρχισα να σφυροκοπάω και κάποια στιγμη πιάστηκα από τα τακούνια της που δεν τα είχε βγάλει. Την ξαπλών ω μπρούμυτα και προσπάθησα να συγκεντρωθώ για να τελειώσω. Δεν ένιωσα όμως καμία πίεση χρόνου αν και είχα κλείσει χαλαρά 10 λεπτά στο δωμάτιο. Εντάξει σε αυτή τη στάση είναι όλα τα λεφτά, τούρλα η κωλάρα της και σφυροκόπημα χωρίς έλεος. Όποιος τη δοκιμάσει μην κάνει το λάθος και δεν την στήσει έτσι... Το μουνάκι της άρχισε να υγραίνεται όσο πήγαινε περισσότερο και λειτούργησε σαν καταλύτης για να έρθει το τέλος. Πάω να τραβηχτώ και δεν με άφηνε κολλώντας το κώλο της πάνω μου κα κάνοντας τσαλίμια. Στα θετικά κι αυτό.
Οι ατάκες έδιναν και έπαιρναν καθ’ όλη την διάρκεια. Είναι χαμογελαστή, πολύ επικοινωνιακή και με καλή αίσθηση του χιούμορ. Μιλάει καλά ελληνικά και προσωπικά μου άρεσε και η κάπως χωριάτικη προφορά που έχει.

Πολύ τίμια κατάθεση πέρασα ευχάριστα και νομίζω το τίμησε με το παραπάνω το 20άρι. Δεν ξέρω αν θα το επαναλάμβανα όμως. Μάλλον όχι για να είμαι ειλικρινής.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 14, 2013
Όνομα κοπέλας
Λουίζα
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Μαρτίου, 2013
Χαχα και μένα που πέρασα έτσι μου ζηγήθηκε, μπήκε στο δωμάτιο ξάπλωσε μπρούμητα και με κοιτούσε που ξεντυνόμουνα, με 20 και εγώ, μια χαρά ήταν και απο ατάκες, εμένα καυλιαρόγατε με είπε Μεγάλο χαμόγελο άκου καυλιαρόγατε Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1