Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Σχεδόν στοχευμένη κατάθεση στη Σόνια πληρώνοντας το παράβολο των 25. Περνάω στο μεσαίο δωμάτιο με το διπλό κρεβάτι. Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερους καθρέφτες... Πολλά ζητάς θα μου πεις.

Έρχεται μετά από λίγο η Σόνια σε κάτι σχετικά χαμηλά τακούνια. Ακόμη και σε αυτά πάντως φαίνεται να υποφέρει. Γδύθηκε κατευθείαν. Νταρντάνα θα την χαρακτήριζα, έχει λίγο κοιλίτσα και ψωμάκια, αλλά έχω δει και χειρότερα. Λίγα χάδια στα όρθια και ξάπλα για πίπα.

Η πιο αισθησιακή πίπα που μου έχουν κάνει, αργή υγρή με παιχνιδάκια με τη γλώσσα. Μου έκανε εντύπωση που καθ’ όλη τη διάρκεια είχε τα μάτια κλειστά. Να σημειώσω εδώ ότι όταν μου έβαλε το προφυλακτικό ήμουν σε ημικαυλωμένη κατάσταση και μπήκε κάπως άτσαλα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να καυλώσω καλά. 1η στάση αυτή από πάνω με την στύση να μην βοηθάει καθόλου. Δεν βοηθούσε και το γεγονός ότι ήταν αρκετά στενή. Για τα κυβικά της κάτι έκανε πάντως. Την γυρνάω ανάσκελα μετά, όπου η ξηρασία συνεχιζόταν. Το προφυλακτικό συνέχιζε να με ενοχλεί, αλλά δεν είχα κι όρεξη να ζητήσω άλλο γιατί ήθελα να τελειώνω να φεύγω. Συγκεντρώθηκα κι άρχισε κάτι να γίνεται. Τη γαμούσα για αρκετή ώρα σε αυτή τη στάση (6-7 λεπτά), και δεν μου έριξε ούτε ένα βλέμμα. Κοιτούσε συνέχεια το πούτσο μου. Το τελείωμα ήρθε σαν λύτρωση. Ένιωσα ανακούφιση που τα κατάφερα. Μέχρι να πλυθώ είχε ντυθεί μου έδωσε ένα φιλάκι και την έκανε.

Παρόλο που μιλάει πολύ καλά ελληνικά καθώς μεγάλωσε εδώ, δυστυχώς είναι πολύ ντροπαλή και δεν ανταλλάξαμε κουβέντα. Της λείπει η θηλυκότητα και η τσαχπινιά. Θα τη χαρακτήριζα αντρογυναίκα. Παρόλα αυτά έχει ωραίο μουτράκι (γαλλική μυτούλα, πράσινα μάτια, ωραία χείλη), αλλά μέχρι εκεί. Δυστυχώς όχι για τα γούστα μου. Ενδεχομένως με περισσότερες καταθέσεις και την αντίστοιχη οικειότητα να βελτιώνονταν κάπως τα πράγματα, αλλά δεν έχω ούτε την όρεξη, ούτε υπομονή.

Συμπερασματικά η κατάθεσις κρίνεται αποτυχημένη

Υ.Γ. Την τσατσά δεν την είδα ούτε όταν μπήκα, ούτε όταν βγήκα. Της βάζω 10άρι λοιπόν για τη διακριτικότητά της και μόνο Γλώσσα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Υπηρεσίες
Paktosis
Μέλος
Εγγραφή:
1 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
2
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Μαρτίου, 2013
Γιατι θεια ρε αδερφε? 22 Μαιων ειναι το κοριτσακι Χαμόγελο
23 Μαρτίου, 2013
Ε όχι λόγω ηλικίας αλλά λόγω στύλ...
Από αυτό που φορούσε μέχρι τις αποστειρομένες κινήσεις της στο σεξ..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2