Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 559 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το κορίτσι η Μαξίμ είναι από Πολώνια και το απόλυτο σημείο αναφοράς της είναι οι βυζάρες της. Τι να λέμε για φατσές για χέρια, πόδια κτλ. Η γκόμενα έχει το βυζί αναλογίας 1:1.000.000 Τεράστιο δηλαδή φυσικό πάνσκληρο και στητό.
Είναι κάπως καστανή εμένα μου φάνηκε ΟΚ στη φάτσα. Ψιλοβουκολική αλλά δεν με χαλάει καθόλου busty κάπως σωματάκι αλλά με σφιχτό κρέας που υποπτεύομαι οτί σε μερικά χρόνια θα δώσει αρκέτα + στα κιλά της. Συμπέρασμα: Γαμήστε τώρα που είναι κανονική σε κιλά με βυζάρες.
Πήγα στην αρχή της βάρδιας και ενδεχομένως να ήμουν κ ο πρώτος η τσατσά την παρουσίασε με απλό πρόγραμμα + ισπανικό που αν δεν το έκανε θα ήτανε μεγάλη αμαρτία.
Η Μαξίμ τώρα έχει ένα θέμα στην επικοινωνία που σε συνδυασμό με την απειρία της ίσως κάνουν την κατάσταση λίγο περίεργη. Είναι αρκετά παθητική κ δεν της αρέσει που δουλεύει σαν πουτάνα προφανώς.
Ξεκινήσαμε με ισπανικό στα υπερβυζα παλεύοντας να της εξηγήσω να έρθει από πάνω μου για να μου το κάνει, αυτή ήθελε να ξαπλώσει ανάσκελα κ να πάω εγώ από πάνω και εν τέλει κάναμε λίγο κ από τα δύο μετά ανέβηκε από πάνω μου και κοπανιότανε άτσαλα πάνω μου... προσπαθούσα να δώσω το ρυθμό μου καθώς έπιανα και έβλεπα τα τεράστια μαστάρια της. Μετά την γύρισα σε ιεραποστολικό και αφού έριξα μερικές σπρωξιές μου λέει 4 more minutes. Ξενέρωσα κάπως και εκεί που σε διαφορετική περίπτωση θα κρατιόμουνα προσπαθώντας να κερδίσω χρόνο έχυσα με έναν μέτριο κάπως οργασμό. Της πρότεινα επίσης να βγάλω φωτογραφία τις βυζάρες της κ δεν ήθελε Γλώσσα
Συνοψίζοντας. Προς βυζοάρρωστους αγουρολάγνους που δεν τους πειράζει το ΙΚΕΑ της υπόθεσης. Σπασίκλας

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαξίμ
Υπηρεσίες
M
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού