Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
-...και πώς τη λένε την κοπέλα;
-Χριστίνα.
-Χριστίνα... Καλά, θα δω, θα κάνω μία βόλτα και εάν είναι θα περάσω πάλι. Ευχαριστώ πολύ.
-Εμείς ευχαριστούμε.
Επειτα από τις εκατέρωθεν ευχαριστίες, βγήκα στον κρύο αέρα της Αλκιβιάδου και κατευθύνθηκα προς το τελευταίο, από τα τρία σε σειρά σπιτάκια. Το δεξιό ημιυπόγειο του αριθμού 16.
Την πόρτα άνοιξε η μεσήλικη Ρωσίδα (μάλλον) τσατσά με το κοντό μαλλί που "υπηρετεί" και στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28. Με το που με κοίταξε, κατάλαβα ότι με κατάλαβε.
-Γειά σας.
-Ιδια κοπέλα, Κατερίνα...
Σχεδόν πανομοιότυπα είχε απευθυνθεί σε μένα πριν μία βδομάδα στο Μεταξουργείο λέγοντας (μόλις είχα μπει) «Εσείς κύριε! Βερόνικα και Αντρέα είναι!»
-Η Κατερίνα η Σέρβα;
-Ναι...
-Με το φούξια μαλλί;
-Ναι...
Τελικά της έκανα γνωστό ότι θα περνούσα (μιας και είχα έρθει επί τούτω) χωρίς να παραλείψω να της κάνω και μία μίνι "κατήχηση" περί επαγγελματικής συμπεριφοράς προς τον υποψήφιο πελάτη. Βέβαια δεν γνωρίζω κατά πόσο κατάλαβε ή κατά πόσο ήθελε να καταλάβει. Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Αφού της έδωσα ένα 20άρικο για τις ερωτικές υπηρεσίες της Κατερίνας, που εκτός των άλλων συμπεριλάμβαναν ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό σεξ, εισήλθα στο μικροσκοπικό, αλλά καθαρό και φωτεινό (υπήρχε διακόπτης για έξτρα φως) δωμάτιο (απέναντι απ' το κουζινάκι), το οποίο μπορεί να μη διέθετε ζεστό νερό, είχε όμως ταινία βουβού πορνό από μία μικρή επιτοίχια τηλεόραση με LCD οθόνη.
Εκ δεξιών των εισερχομένων υπήρχε επίσης επιτοίχια κρεμάστρα την οποία και μου υπέδειξε η χαμογελαστή (πλέον) υπηρεσία για να κρεμάσω τα ρούχα μου.
Ολόγυμνος και καθαρός ξάπλωσα στο ικανοποιητικό κρεβάτι, στη μία άκρη του οποίου υπήρχαν απλωμένες πετσέτες (!), ενώ ακούγοντας τις, όχι ενοχλητικές, ομιλίες και τους ήχους από το ηλεκτρονικό παιχνίδι που διασκέδαζε την υπηρεσία (ή την έτερη πόρνη την Καρολίνα) περίμενα κανένα 20λεπτο. Αυτή η αναμονή πρέπει να σήμαινε ότι η Κατερίνα είχε πολύ δουλειά ή ότι περιποιόταν ιδιαιτέρως κάποιον τυχερό.
Κάποια στιγμή η ξεχαρβαλωμένη συρόμενη πλαστική πόρτα άνοιξε με θόρυβο και η, κατά δήλωσή της, Σέρβα πέρασε στο εσωτερικό.
-Γειά σου μωρό μου! Τί κάνεις; Καλά είσαι;
-Ωραία.
-Μπράβο! Μπράβο ομορφούλη μου!
Γεροδεμένη και μάλλον αψηλή γυναίκα, με ίσια κοντά φούξια μαλλιά, τραχύ ερωτικό χαμογελαστό πρόσωπο, μεσαίο προς μεγάλο (ελαφρά κρεμασμένο) στήθος, ωραίο κώλο.
Πρώτη κίνησή της ήταν ν' απαλλαχτεί από το στρινγκάκι και δεύτερη να ξαπλώσει δίπλα μου, αρχίζοντας να με φιλάει-γλείφει απ' τις θηλές και πάνω. Τα φιλιά της είχαν "επαφή" και έβγαζαν κάποια υγρασία, αλλά παράλληλα ήταν σύντομα και συνοδεύονταν από ένα συνεχόμενο «μμμμ...» το οποίο και διέκοψε έπειτα από τη διακριτική σύστασή μου.
Ψευδοθηλασμούς, χουφτώματα, επιφανειακές δαχτυλοσκοπήσεις, όπως επίσης και φιλιά άνευ γλώσσας, δεχόταν αδιαμαρτύρητα.
Προσεγγίζοντας την υπογάστρια περιοχή μου, την επόμενη στιγμή, το ήδη ερεθισμένο πέος μου είχε εξαφανιστεί μέσα στο μεγάλο στόμα της˙οι όρχεις δεν άργησαν ν' ακολουθήσουν. Πολύ καύλα!
Συνουσιαστήκαμε σε δύο στάσεις: πισωκολλητό γονατιστό και όπως επιθυμούσαν οι ευρωπαίοι ιεραπόστολοι για τους πιστούς Χριστιανούς (των αυτοχθόνων κατοίκων του Νέου Κόσμου συμπεριλαμβανομένων)
Το τέλος ήρθε (ξύλινη γλώσσα, ακόμα και εδώ!...) έπειτα από βαθιές παλινδρομήσεις και ενώ ήμασταν cheek to cheek «σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι»
Πριν φύγει και με αποχαιρετήσει με ένα ρουφηχτό φιλί, έμαθα ότι αισίως διήνυε την αρχή (κατά την ίδια) της τέταρτης δεκαετίας της ζωής της.
Συνοψίζοντας την εμπειρία μου, καταλήγω ότι γι' άλλη μια φορά πήρα καλές ερωτικές υπηρεσίες από μία (δοκιμασμένη) "μητέρα" που θα ήθελα (και τελικά κατάφερα επί χρηματικής αμοιβής βεβαίως) να γαμήσω. Ενώ σε ό,τι αφορούσε την, συμπαθή κατά τ' άλλα, υπηρεσία, ο καιρός θα δείξει. Οι τσάρκες συνεχίζονται.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 16, 2013
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Μαρτίου, 2013
Κατερίνα: Ὅλα ἐν τάξει, τῶρα καὶ πάντα.

http://www.youtube.com/watch?v=ny7vW6dgnUY
B
bakalhs
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1