Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 72 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Αφου οπως θα ειδατε στην προηγουμενη κριτικη μου μπερδεψα την Τζοαννα με την φολα την Ουαννα και την πατησα ειπα να επανορθωσω μετα απο κανα 40λεπτο βρισκοντας την Τζοαννα στο 32 υπογειο της Κολωνου.Μπαινω μεσα δινω το 10αρικο στον συμπαθη τσατσο και μπαινω στο δωματιο το οποιο ηταν σε νορμαλ κατασταση.Περιμενα κανα 10λεπτο μεχρι να μπει το μωρο αν και δεν ειχε αλλο πελατη.Τεσπα φτανει καποια στιγμη και ζηταει συγνωμη που αργησε κλπ .Της λεω οκ δεν πειραζει παμε.Χωρις προκατ καθολου οπως παντα αλλωστε(δεν με πειραζει αφου το περιμενα) ξεκιναει ενα τσιμπουκι με χερι και ρηχο(και αυτο το περιμενα) καλης διαρκειας και σε μια φαση μου λεει θες και αλλο και της απαντησα θετικα καθως δεν ημουν σε θεση μαχης ακομα.Τεσπα καποια στιγμη ξεκιναμε στα τεσσερα οπου η θεα απ τον καθρευτη ηταν ομολογουμενος πολυ καλη.Το καρφωμα γινοταν για κανα διλεπτο(δηλαδη μαζι με την πιπα ημουν κοντα στο 6λεπτο στο δωματιο) και τοτε ερχεται μια ξενερωτη τελειως φραση απο μερους της που εκει το παιχνιδι χαθηκε για μενα Θυμός Μου λεει "μπορεις να τελειωσεις αγαπη μου?" αλλα με εναν απαξιωτικο τροπο και με στυλ του αντε να τελειωνουμε εχουμε και δουλειες......Και αυτο στο 6λεπτο οπως ειπα σιγα την πολυ ωρα που ημουν μεσα ελεος,της λεω αφου με ξενερωσε δωσε μου ενα λεπτο και αν δε τελειωσω φυγε και αυτη μετα μου τα μπαλωνε οτι και καλα δεν το εννοουσα ετσι κλπ τεσπα μαλακιες την εβλεπα σε αυτο το υποτιθεμενο λεπτο ηταν σαν να εχει βαλει χρονομετρο για να φυγει.Φυσικα δεν τελειωσα και ετσι την εστειλα να μην την ταλαιπωρω κιολας την κοπελα Θυμός .Αυτη φευγοντας μου λεει ευχαριστω και καλο βραδυ κλπ κλπ

Εγω οπως ειπα μπορει να μην τελειωσα αλλα η Τζοαννα τελειωσε πλεον για μενα βγηκε απ την λιστα μου με τα υποψιν μωρα του 10ρικου.
Α και κατι τελευταιο αν και λιγη σημασια εχει μου ειπε αυτη την φορα οτι ειναι απο Πολωνια(τη γινετε καθε βδομαδα αλλαζει προελευση Χμμμ; αχχχααχααχ)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Τζοάννα
Tsarkalakos
Ανώτατος
Εγγραφή:
30 Ιαν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
302
Likes:
4.508
Πόντοι:
16.491
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Μαρτίου, 2013
+1 Για τους ίδιους λόγους που έγραψα και στην προηγούμενη κριτική σου
11 Μαρτίου, 2013
Τι φόλες πουτάνες, είναι αυτές;
Τι Ουάννα, τι Τζοάννα ... σίγουρα μούφα πουτάνα!
Γλώσσα
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
11 Μαρτίου, 2013
Φίλε η γκόμενα είναι μούφα. Για μένα έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό, όταν κάποια στιγμή μου αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι στην αρχή της καριέρας της έκανε ελεύθερο στοματικό. Αυτό ήταν τελείως ηλίθιο εκ μέρους της, αφού είμαι 100% σίγουρος ότι στο Μεγάλου Αλεξάνδρου 28 μου είχε παρει τουλάχιστον 2 φορές ακάποτη πίπα. Σκέψου ότι δεν της ζήτησα να μου κάνει ξανά ελεύθερο στοματικό, απλά τη ρώτησα γιατί το σταμάτησε. Αυτό, σε συνδυασμό με την άλλη χαζομάρα που λέει ότι είναι από την Πορτογαλία (ή πλέον από την Πολωνία, όπως γράφεις Κεφάλι σε τοίχο!), με έχουν κάνει να ξενερώσω τελείως μαζί της.

Λίγες ώρες πριν από σένα πάντως, το πρωί της Κυριακής, πήρα στο ίδιο σπίτι αυτό το γλυκό μωρό που λέγεται Κορίνα. Άλλο... πράμα. Κουλ
P
picker(1)
11 Μαρτίου, 2013
Φιλε Πικερ την εχω ξαναπαρει αλλες δυο φορες και ηταν ανεκτη η αποδοση της(τουλαχιστον δεν ηταν σπασαρχι οπως χτες) και σε συνδυασμο με το ωραιο κορμακι που εχει λεω χαλαλι για 10 ευρω αλλα εχτες αλλο πραγμα,πραγματικα ξενερωσα τοσο πολυ με τις δυο συνεχεις φολες που το σκεφτομαι αν θα ξαναπαω Μεταξι καλυτερα να κατσω να πιρφορισω Μαλακία πιο πολυ θα φτιαχτω....
Οσο γι αυτην την Κορινα που λες θα τσεκαριστει καποια στιγμη αφου ξεπερασω πρωτα το σοκ που επαθα εχτες Κεφάλι σε τοίχο!

Υ.Γ Σε ολη την μπουρδελοκαριερα μου σπανια ειχα φαει 2 φολες στα καπακια και μου εκατσε βαρυ Λύπη
11 Μαρτίου, 2013
πάντως είναι απίστευτο το πώς μπέρδεψες την Ουάννα με την Τζοάνα........
11 Μαρτίου, 2013
Λιγο ο αστιγματισμος λιγο το σκοτεινο σχετικα σαλονι την εκανα την μαλακια και το καταλαβα κατοπιν εορτης(μες το δωματιο)
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6