Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Απογευματινή βόλτα στον Βαρδάρη που φαίνεται ότι θα μπει λιαν συντόμως στο χρονοντούλαπο ως γειτονιά του πληρωμένου έρωτα. Ήθελα κάτι καινούργιο και το βρήκα εδώ. Μπάρμπαρα, κοντή γύρω στο 1.60, ξανθοκαστανή, λεπτό σώμα, μεγαλούτσικο καλό στήθος για τον σωματότυπο της, μέτριο αλλά χαμογελαστό πρόσωπο, απροσδιορίστου ηλικίας, δεν είναι πιπίνι πάντως. Είχε φουλ (ακάπωτο, 69, κωλαράκι) με 60ε οπότε μπήκα.

Ήρθε γρήγορα και χαμογελαστή, δεν μιλάει ελληνικά πέρα από τα βασικά, ούτε αγγλικά, οπότε συνεννόηση κυρίως στην νοηματική, κάτι που χαλάει την ατμόσφαιρα όσο να ναι και δημιουργεί μιαν απόσταστη. Προκαταρκτικά είχαμε δαγκώματα στο στήθος και βυζοτρίψιμο στον ντούρο πούτσο, όχι ισπανικό όμως, φιλάκια στο στόμα επίσης χωρίς γλώσσα. Μέτρια γυμνή πίπα με χέρι στο κρεβάτι και στο όρθιο, όχι βαθειά. Γλύψιμο με ωραίες αντιδράσεις από μέρους της, αλλά με σταμάτησε στο τρίλεπτο και ξανάρχισε πίπα. Πρώτη στάση ιεραποστολικά με καλή αίσθηση και πεταχτά φιλάκια. Γύρισμα για κωλαράκι στα τέσσερα, όπου δεν έβαλε καθόλου τζελ (μάλλον είχε βάλει πριν), ψιλοδύσκολη είσοδος, αλλαγή στάσης μετά με μένα όρθιο όπου κοπάνησα για το τέλος και συνέχισα για κανά λεπτό ακόμα όπως μου αρέσει.

Δεν μπορώ να πω ότι τρελάθηκα. Η όλη φάση χρειαζόταν λίγο αλατοπίπερο που δεν υπήρχε. Ένα 6/10 είναι κατάλληλη βαθμολογία πιστεύω συνολικά, φτηνό συγκριτικά φουλ, μέτρια εμφάνιση, όχι τρελά πράγματα μέσα, σχεδόν μηδενική επικοινωνία. Δεν είναι κραυγαλέα ξεπέτα, δεν βάζει και φωτιά όμως. Για κάποιον που θέλει φτηνό κωλαράκι ίσως αξίζει μια δοκιμή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Μπάρμπαρα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού