Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ξανά στο μωράκι και θα ξαναπάω. Όπως έχω προαναφέρει δεν είναι κάτι το συγκλονιστικό τρελαίνομαι όμως με αυτό το πιπινάκι είναι γλυκιά, ωραίο κορμάκι, απαλό δερματάκι και ποτέ δεν διαμαρτύρεται.
Δεν πέρασα gfe καταστάσεις του nsmirni - καλύτερα γιατί θα περάσω αρρώστια αγαπουλίστικη στα γεράματα.
Με το που μπήκε και ήρθε κοντά μου έβγαζε αργά τα εσώρουχα της ενώ την χάιδευα και παρά την απίστευτη κούραση που κουβάλαγα και παρά το ότι δεν είχα καιρό να δράσω μου έγινε κάγκελο αμέσως - έχει να μου συμβεί πολύ πολύ καιρό σε οίκο.
Η πίπα η μετρια των 2' και μετά την έβαλα από κάτω όπου μόλις βρήκα την βολή μου δεν άντεξα. Η πιο σύντομη συνεύρεση σκάρτα 5'. Την απόλαυσα πάντως.

Δεν έχω αναφερθεί στα δωμάτια τα οποία είναι ότι αθλιότερο υπάρχει και για μεταξι, στραβά πατώματα, σκόρπιες πόρτες - στο δωμάτιο μου έχει μία συρόμενη που δεν κλείνει αλλά την καπακώνει η ανοιγόμενη από πίσω, θέρμανση με ότι μέσο αρχαίο υπάρχει, έπιπλα δράμα. Εκεί φοβαμαι μην πέσει καμιά φορά κ με πλακώσει το σπίτι ... μην πω για το θεμα του σεισμού.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαίρη
free
Ανώτερος
Εγγραφή:
30 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
148
Likes:
2.729
Πόντοι:
6.925
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2013
Ρε πούστη, να μη μου αρέσει αυτή η γκόμενα... Καθόλου όμως! Δεν ξέρω, έχει μια φάτσα που με ξενερώνει καθώς και βρώμικα πόδια (το οποίο σαν ποδολάγνος θεωρώ τραγικό). Βέβαια οφείλω να ομολογήσω ότι την έχω γαμήσει 2-3 φορές, άρα την αγαπώ. Κουλ
P
picker(1)
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1