Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 77 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η Μιρέλα είναι μια γνώριμη μου κοπέλα που μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στις τελευταίες μου συνευρέσεις μαζί της. Είχα καιρό να την επισκεφθώ και ήταν η επιλογή μου για αυτό το βράδυ, στα 25 το απλό, 40 γλείψιμο, 50 το 69 με προφυλακτικό, όπως μου τα είπε η μαντάμ, εγώ με σύντομο παζάρι έδωσα 30 για γλείψιμο και το τι επακολούθησε στο δωμάτιο μέσα περιγράφεται αναλυτικά παρακάτω.

Είναι όμορφη έχει σώμα μοντέλου, και ένα υπέροχο κωλαράκι που την τελευταία φορά δεν με άφησε να της το γλύψω λόγω του ότι είχα πάρει το απλό των 25.

Χαδάκια πεταχτά σε λαιμό και στήθος και παθιάρικες αγκαλιές στα όρθια ήταν τα προκαταρκτικά που μου προσέφερε, ανταπέδωσα, και ένιωσα το κορμί της να μπιμπικιάζει, κατόπιν πονηρό χαμόγελο από μέρους της και ξάπλωμα στο κρεβάτι, την έστησα στα 4 χαζεύοντας το υπέροχο κωλαράκι της και της έγλειψα με μανία την πίσω τρυπούλα της που ήταν άσπρη, πεντακάθαρη, και πανέμορφη. Ξάπλωσα ανάσκελα και ανταπέδωσε το γλείψιμο κάνοντας μου μια υπέροχη πίπα βαθιά και υγρή, πήγα να την φέρω σε στάση 69 αλλά αυτή δεν ενδίδει, με τα πολλά όμως και μετά από μεγάλη επιμονή της πέρασα το ένα της πόδι πάνω από το κεφάλι μου και μπήκα πάλι μέσα στη σούφρα της βάζοντας μάλιστα την γλώσσα μου πολύ βαθιά, σαν να την γαμάω ελαφρά τον κώλο με τη γλώσσα ήτανε, και τότε ένιωσα στη ρίζα του πούτσου μου ένα βαρβάτο δάγκωμα χωρίς άλλες παρενέργειες βέβαια, γύρισε αμέσως το κεφάλι της και με κοίταξε πονηρά, εγώ χαμογέλασα αμήχανα, και συνεχίσαμε σε πιο ελαφρούς ρυθμούς, ήταν υπέροχη η κωλοτρυπίδα της και μείναμε εκεί σ΄ αυτή τη στάση μέχρι που ήρθε η ώρα για το κυρίως πιάτο.

Ανέβασμα από πάνω μου, δεν πιάσαμε όμως ρυθμό και σύντομα την γύρισα στα 4, εκεί το στήσιμο της ήταν υπέροχο, μπήκα μέσα της βαθιά και την σφυροκόπησα με πολύ δυνατό ρυθμό, τον άντεξε και φάνηκε να τον απολαμβάνει μέχρι ότου οι χαρακτηριστικές κραυγές του πανηγυρικού τέλους ήρθαν να κορυφώσουν την όλη συνεύρεση. Χαμόγελα, σταυρωτά φιλάκια και αποχώρηση έβαλαν το τέλος σε αυτή τη πανηγυρική συνεύρεση.

Ήταν καλά, και της έκανα αυτό που ήθελα να της το κάνω μήνες, το δάγκωμα είχε και αυτό τη χάρη του μιας που παρόλο που πόνεσα στιγμιαία, δεν είχα άλλου είδους θέματα, πέρασα καλά και θα ξαναπάω, είναι ανεβασμένη η Μιρέλα, ανέβασε απόδοση από πέρσι το καλοκαίρι και την κρατά σε υψηλά επίπεδα, το 25αρι είναι από τα πιο value αντίτιμα που κυκλοφορούν για να επισκεφθείς μια κοπέλα τόσο όμορφη και τόσο πολύ αποδοτική. Συστήνεται !!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Υπηρεσίες
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού