Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 71 10
Γενική βαθμολογία
 
10.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Τη Ντιανα τη γνώρισα πριν δυο χρόνια όταν εργαζόταν στο Καλύμνου 48 τότε είχα γράψει ότι είναι ένα κορίτσι με μέλλον και πράγματι δικαιώθηκα.
Η Ντιανα είναι μια κοπέλα ουκρανικής καταγωγής ηλικίας 35 ετών ψιλή με λεύκη επιδερμίδα απαλή μεταξένια θα έλεγα επιδερμίδα μακριά μαλλιά τα όποια προσφάτως έβαψε ξανθιά πολύ ωραίο σώμα. Ευγενέστατη μορφωμένη ξέρει τους κανόνες καλής κοινωνικής συμπεριφοράς γλυκύτατη με τους πελάτες. Στα δυο χρόνια που γνωριζόμαστε αποτελεί τη μια και μοναδική επιλογή μου υπάρχει χημεία μεταξύ μας και η συνεύρεση δεν περιορίζεται μονό σε ένα πήδημα.
Έρχεται στο δωμάτιο πάντα με ελαφρός χαμηλωμένο βλήμα φορά πολύ ωραία εσώρουχα τα όποια βγάζει πρώτου ξαπλώσει με το ζεστό κορμί της διπλά μου αρχίζοντας τα φιλιά κατεβαίνει σε όλο το σώμα γλύφει πολύ καλά τα μπαλάκια και εν συνεχεία επιδίδεται σε ένα παρατεταμένο πεοθηλασμό υγρό και βαθύ γνωρίζοντας πολύ καλά τι προτιμήσεις έχω από την μεριά μου απολαμβάνω τα πολύ ωραία 3αρια βυζιά της χαϊδεύοντας το μουνάκι της και το κωλαράκι το οποίο δακτυλιωτό ξεκινώντας με ένα δάκτυλο και συνεχίζω με δυο.
Στη συνεχεία ξεκινάμε με την Ντιανα από πάνω είναι πολύ καλή στη στάση αυτή συνεχίζουμε με την κοπέλα από κάτω και τελειώνουμε στα τέσσερα απολαμβάνοντας το κωλαράκι της. Οφείλω να πω ότι η κοπέλα χύνει και έχει πολύ καλό οργασμό.
Δεν θέλω να γράψω περισσότερες λεπτομέρειες αλλά όσοι γνωρίζουν θα κατάλαβαν ότι η Ντιανα είναι μια καλή περίπτωση αρκεί να φροντίσουν να της φερθούν όπως της αξίζει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
13 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2013
Ρε συ lover56, δεν έχω πάρει την Ντιάνα εώς τώρα, δυστυχώς, αλλά έχω και μια απορία: ''Έρχεται στο δωμάτιο πάντα με ελαφρός χαμηλωμένο βλήμα ... ''
Τι ακριβώς θέλεις να πεις; Χμμμ;
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
05 Μαρτίου, 2013
Σε πρωτη φαση την ιδια απορια ειχα και εγω, αλλα σκεφτηκα οτι προφανώς ο φιλος θα ηθελε να γραψει "βλέμα" αλλα ο διαμων του τυπογραφείου........
Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

lover56 να υποθεσω οτι η τιμη για την επισκεψη στην Ντιανα ειναι 20 ευρω ?
Με την φραση "απολαμβάνοντας το κωλαράκι της" εννοεις οτι προσφερει και πρωκτικο sex, η απλα εννοεις με την θεα της περιφέρειας της ?
05 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

λαθος αντι για "ε" εβαλα "η" η σωστη λεξη ειναι βλεμα
05 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

πρωκτικο δεν κανει αλλα να ξερεις οτι οι περιγραφες ειναι υποκειμενικες
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4