Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 238 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατεβαίνοντας ευθυτενής τα σκαλοπάτια απ' το υπερυψωμένο ισόγειο της οδού Διδύμου 18, έστριψα αριστερά και "προσκυνώντας" πέρασα στην ημιυπόγα.
Το σχετικά φωτεινό σαλόνι ήταν άδειο. Απ' τα ηχεία ο Δημήτρης Γιώτης παραδεχόταν ότι «είχε πρόβλημα βαρύ». Κάθισα. Η χαμογελαστή μεσήλικη υπηρεσία δεν άργησε πολύ.
«Καλημέρα! Ομορφη κούκλα εδώ, καλό κάνει σεξ, φουλ προγκράμ κάνει, 20 ευρώ: Τσιμπουκάκι ελεύθερο, κωλαράκι, πισωκολλητό...»
Η κοπέλα εμφανίστηκε φορώντας ένα εφαρμοστό μαύρο διχτυωτό, τρόπον τινά, κορμάκι.
Το σώμα ήταν γεμάτο, όπως τα μπούτια και ο κώλος της. Το στήθος πλούσιο. Ενώ ίσια μαύρα, με ξανθές ανταύγειες, καρέ μαλλιά πλαισίωναν δύο εκφραστικά μάτια και ένα σφιγμένο χαμόγελο.
Εκανε μία στάση μπροστά μου και αποχώρησε.
«...69, ισπανικό τελειωτικό. Απ' όλα κάνει. Πολύ ωραία κουκλίτσα.»
-Πώς τη λένε την κοπέλα;
-Σύλβια!
-Σύλβια...
-Γλυκούλα κούκλα, όμορφη και καλό κάνει σεξ, δε βιάζεται. Ελάτε!
-Φιλάει καθόλου ή όχι;
-Ναί! Πολύ γλυκά!
-Εντάξει.
Με πέρασε στο δωμάτιο που βρισκόταν απέναντι απ' το σαλόνι και αφού της έδωσα το χαρτονόμισμα («...έρωτα, θάνατο, χαρτονόμισμα...») ρύθμισε τον ροοστάτη και έφυγε.
Ο χώρος ήταν ικανοποιητικός, αν και λιγο βρώμικος, έχοντας τ' απαραίτητα, πλην ζεστού νερού, ενώ το καλαθάκι των απορριμμάτων μαρτυρούσε ότι η κοπέλα είχε δουλειά ή ότι η υπηρεσία δεν έκανε τη δική της.
Εισερχόμενη η Σύλβια με βρήκε να κάνω την τουαλέτα μου...
-Γειά σου μωρό μου!
-Γειά σου μωρό μου...
-Τί κάνει, πώς είσαι;
-Πλένομαι μωρό μου...
-Χα, χα, χα...
Η συνέχεια εξελίχτηκε πάνω στο αθόρυβο και καθαρό κρεβάτι. Οσο εγώ έτριβα τα χέρια μου για να μην την παγώσω (είπαμε, ευαισθησίες...) εκείνη γδύθηκε, μένοντας μονάχα με το καρφωτό κόσμημα που κοσμούσε την πεταχτή κοιλίτσα της, και ξαπλώνοντας πλάι μου με ρώτησε ευγενικά εάν επιθυμώ (την πίπα) με ή χωρίς προφυλακτικό. Της απάντησα ότι θα έβλεπα στην πορεία.
Ξεκίνησε με σχετικά υγρά γλειψίματα-φιλιά σε θηλές, λαιμό και πέριξ, ενώ παράλληλα παλινδρομούσε τη φούχτα της κατά μήκος του ημιερεθισμένου πέους μου.
Εγώ με τη σειρά μου έπαιζα με τις μεγάλες ρώγες της, χούφτωνα τους φυσικούς μαστούς της, χαϊδευα την κωλάρα και τις μπουτάρες της, ενώ κάποια στιγμή τόλμησα και μία επιπολής αιδοιοδαχτυλοσκόπηση για να διαπιστώσω ότι έφερε labia ή clitoral hood piercing...(Πςςς! Ας είναι καλά το Google...)
Μετά από ερεθιστικά προκαταρκτικά κάποιων λεπτών, της είπα να προχωρήσουμε σε safe στοματικό. Η περικαυλίς ξετυλίχτηκε με τα δάχτυλα και η συνέχεια του φαλικού ερεθισμού μου έγινε αποκλειστικά απ' τα χείλη και τη γλώσσα της, νιώθοντας όμως τα δόντια της.
Μιας και ήμουν «έτοιμος από καιρό» δεν καθυστέρησα περισσότερο. Της ζήτησα να με ιππεύσει. Ο...μπούτσος εισχώρισε, και το σφυροκόπι άρχισε, χωρίς όμως να αισθάνομαι ιδιαίτερη τριβή με τα τοιχώματα του κόλπου (έφταιγε η λιπαντική γέλη; ). Οι βυζάρες "χόρευαν" μπροστά απ' το πρόσωπό μου προκαλώντας με και εγώ δεν άργησα να τις τιμήσω.
Το δυστύχημα ήταν ότι η κοπέλα δεν είχε αρκετή συμμετοχή, με αποτέλεσμα να μην ακολουθεί τον ρυθμό μου και εγώ να "νιώθω" το βάρος της. Προσπάθησα να συντονιστούμε αλλά δεν τα κατάφερα.
Μιας και είχα αρχίσει ν' ασφυκτιώ, της πρότεινα το πισωκολλητό γονατιστό. Εκεί τα πράγματα ήταν κάπως καλύτερα (μιας και είχα εγώ τον έλεγχο) ενώ έπειτα από αρκετές-έντονες παλινδρομήσεις και κάποια κωλοσκάμπιλα, κατάφερα να εκσπερματώσω...
Δεν βιάστηκε να φύγει, ενώ από τη μίνι συζήτηση που ακολούθησε έμαθα ότι κατάγεται από τη Βουλγαρία, είναι 35 ετών και δουλεύει μόνο στο συγκεριμένο οίκο.
Συμπερασματικά, θα έλεγα ότι δεν πέρασα και τόσο καλά. Η milfoκοπέλα με κούρασε˙ μπορεί να ήταν ευγενική, καθαρή, να μη βιαζόταν, να μην αντιδρούσε αρνητικά, αλλά παράλληλα δεν είχαμε την καλύτερη συνεργασία˙ ήταν και «πολλά τα κιλά» οπότε δεν μπόρεσα να «κάτσω κάτω απ' την μπάρα» αρκετά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
05 Μαρτίου, 2013
Είναι επιτυχία να γράφεις έξυπνα αλλά και χρήσιμα ...Γερο-μύστης
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1