Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 60 10
Γενική βαθμολογία
 
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
4.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Το σκεφτόμουν καιρό τώρα. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα πάει ποτέ με μια ΧΟΝΤΡΗ γκόμενα! Κάτι σαν την Μαρία δηλαδή. Πάντως, είναι έτσι όπως τα είπε ο παρακάτω. Πολλά πιασίματα αλλά γενικά σφιχτό σώμα. Αυτό πιστεύω οφείλεται στην ηλικία της, δεν νομίζω να είναι πάνω από 22-23 και μπορεί να λέω και πολλά. Αν ήταν καμιά 40αριά κιλά λιγότερα, τότε θα την έκανες σίγουρα 20άρα με 22! Τέλος πάντων, έχει βυζάρες (κρεμαστές όμως), πατσάδες, κωλάρα, μπουτάρες, κτλ, κτλ. Δεν την λες και τόφαλο αλλά μέχρι εκεί θα μπορούσα να πάω! Παραπάνω δεν λέει!
Παίρνω το πρόγραμμα των 10 ευρώ που περιελάμβανε τσιμπούκι (όχι ακάποτο), ισπανικό, χύσιμο στα βυζιά. Με 15 έπαιρνες και κώλο. Μετά από λίγο μπαίνει στο δωμάτιο. Έρχεται προς το μέρος μου και μετά τις συστάσεις αρχίζει να μαλάζει τον Περικλή. Ήμουν σχεδόν έτοιμος οπότε ήταν θέμα μερικών δευτερολέπτων να γίνει θεριό. Πέρασμα καπότας και σχετικά καλή πίπα, χωρίς χέρια, καλό deepthroat (να το παίρνει όλο και να κάθεται έτσι για λίγο), αλλά όχι γλύψιμο αρχιδιών. Πάντως καμία βιασύνη. Εγώ την σταμάτησα και την γύρισα στα 4. Εκεί της έριξα τρελό γαμήσι. Δύναμη, ταχύτητα και ξέφρενος ρυθμός! Σε εμπνέει ρε παιδί μου, την βλέπεις έτσι τεράστια και λες "τι να πάθει αυτή... δώσ' της όσο πάει!". Σε κάποια στιγμή πήγαινα πολύ βίαια και άρχισε να πονάει και να κάνει μορφασμούς. Έλα που εγώ δεν έχυνα με τίποτα όμως. Την γυρίζω ανάσκελα και της το καρφώνω πάλι. Μια από τα ίδια, δύναμη, ταχύτητα, ξεμούνιασμα άγριο. Και πάλι καμία βιασύνη, μόνος μου αποφάσισα να της πω για τελείωμα στα βυζιά. Αυτή επειδή την είχα ταλαιπωρήσει μου είπε "όχι" αλλά δεν μάσησα! Της λέω "καλά, καλά...". Βγαίνω από μέσα της και με μια κίνηση βγάζω τον σκούφο και πάω από το πλάι πάνω από τα βυζιά της. Αρχίζω να τραβάω μαλακία κι αυτή να μου χαϊδεύει τα παπάρια. Σε κάποια στιγμή, της τα άδειασα όλα πάνω στις βυζάρες της! Κι είχα μπόλικο πράμα καθώς είχα να αδειάσω καμιά βδομάδα! Όταν λοιπόν στραγγίζω, ψάχνω γύρω γύρω τον χώρο για χαρτί. Τίποτα!!! Βρε εδώ χαρτί, εκεί χαρτί... πουθενά! Της λέω "δεν έχει χαρτί!". Παραλίγο να πάθει εγκεφαλικό αυτή! Και κάνει το αδιανόητο... σηκώνεται πάνω η μαλάκο και πάει στην πόρτα, την μισοανοίγει και φωνάζει "Θάλειααααααα!!! Φέρε λίγο χαρτί!!!!", στην τσατσά! Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φλόκια μου χύθηκαν από τα βυζιά της στο σεντόνι και λίγα στο πάτωμα έτσι όπως σηκώθηκε. Της λέω "ρε Μαρία, γιατί σηκώθηκες? Θα ζητούσα εγώ χαρτί! Μουνί τα έκανες!!!". Ούτε που έδωσε σημασία. Σκουπίστηκε, ντύθηκε κι έφυγε. Εγώ απλά σκούπισα λίγο το φλόκι από το σεντόνι και ντύθηκα και εγώ. Στην έξοδο είπα στην τσατσά να αλλάξει τα σεντόνια γιατί είχαμε ατύχημα... να έχω και την συνείδησή μου καθαρή! Αν τα άλλαξε τελικά ή όχι, δεν το ξέρω!

Εννοείται ότι δεν πρόκειται να ξαναπάω. Απλά ήταν ένα γραμμάτιο που χρώσταγα! Δεν μπορώ να πω ότι μετανιώνω που το έκανα, αλλά δεν θα το επαναλάβω!

Καλά βόλια σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 20, 2013
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Φεβρουαρίου, 2013
Χα σωστος μεγαλε κ γω θελω να παω καποια στιγμη με κοπελα κατηγορια bbw αρκει να βλεπεται.οπως εχω ξαναγραψει η καθαριοτητα κ η υγεινη ειναι οι λογοι που ουτε απ εξω δεν περνω απο μπουρδελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1