Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 294 10
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ξεκινοντας θα ηθελα να στειλω τους συντροφικους μου χαιρετισμους σε ολα τα μαχιμα μελη του σαιτ.ειναι μια ξεχωριστη χαρα και τιμη να εχεις μαχιμους συντροφους οπως ο zero tolerance,o xilnik,o cheynne,o nea smirni,o proedros,o xlxlekias,ο professor ,o ferkeli,o aris velouxiotis και τοσοι αλλοι,να ειστε παιδια παντα καλα και να συνεχιζετε να ενημερωνετε.
Υστερα απο χτεσινη αναφορα του συντροφου βελουχιωτη κατεβηκα σημερα το πρωι εν μεσω βροχερου καιρου στο βεργας 3 να συναντησω την σονια.η σονια δουλευε μεχρι προ μηνος στο διδυμου 16 και παλαιοτερα στο αλκιβιαδου 16 και φυλης 92.Εχει χαρακτηριστει ως η γυναικα που κανει την πιο ωραια πιπα,χαρακτηρισμος 100% αληθινος.
Το μαγαζι ειναι καινουργιο και πολυ ομορφο.Ομορφος φωτισμος στο σαλονι,δωματια ανετα με ντουσιερες στουντιακου επιπεδου,και ενα στυλο στη μεση σαν αμερικανικο κλαμπ για να μπορει να λικνισει το κορμι της η κοπελλα.Να σημειωσω επισης οτι το μαγαζι ειναι και σε σημειο που το παρκινγκ ειναι ευκολο
Μπαινοντας μεσα βγαινει η σονια.Η κοπελλα αυτη οσο παιρναει ο καιρος πραγματικα ομορφαινει,εχει το χρονο συμμαχο. .Δικαια οι αγαπημενοι μου φιλοι o zero και xilnik την εχουν αποκαλεσει σοφια λωρεν.
Η σονια βγηκε με ενα αριστοκρατικο και ταυτοχρονα ερωτικο αερα.Χαιρετησε εμας που καθομασταν στο σαλονι και πιανοντας τον στυλο κουνησε λιγο το σωμα της κανοντας τις μαγικες βυζαρες τις να παλλονται.Ταυτοχρονα τα ματια μου και τα ματια των αλλων συναγωνιστων στο σαλονι κουνιοντουσαν στον ρυθμου τους ωσαν τα ματια του ντοναλντν ντακ οταν ο θειος σκρουτζ του εδινε 100δολαρο.
Περασα και την περιμενα.Οταν περιμενεις κατι που πραγματικα σου αρεσει πολυ τοτε τα δευτερολεπτα μοιαζουν λεπτα και τα λεπτα ωρες.Και σε αυτα τα λεπτα η αναμονη σε κανει να νιωθεις πιο δυνατος και πιο ζωντανος απο ποτε.
Η κουκλαρα μπαινει μεσα,χαιρετιομαστε και ξεκιναμε.Ενω στεκοταν ορθια ακομα και μιλουσαμε χαιδευα με την ακρη του χεριου μου το υπεροχο στηθος της.Ταυτοχρονα εδινα μικρα φιλια στο ενδιαμεσο του.Η σονια εβγαλε ενα μικρο αναστεναγμο και αυτο με εκανε να αναψω περισσοτερο.Ξαπλωσαμε και αρχισε να φιλαει το στηθος μου και με την χερι της να μου χαιδευει το δικο μου στηθος.Κατεβαζει το κεφαλι της πιο χαμηλα και αρχιζει να μου γλυφει τα αρχιδια.Εβαζε αρκετη ποσοτητα σαλιου και οσο πηγαινει η γλωσσα της ανεβαινε και πιο ψηλα.Και ξαφνικα τσουπ παιρνει το τσουτσουνι μου στο στομα της.Ε αυτο ηταν εκει εχασα την μπαλα.Αρχισε κινησεις περα δωθε με την γλωσσα της περιστροφικες που ενιωθα απο την μια το τσουτσουνι να μπαινει ολο και πιο βαθια στο στομα της και απο την αλλη με τις περιστροφικες κινησεις του στοματος της σαν το τσουτσουνι να ηθελε να ανεβει.Ενα κοντραστο αισθησεων που με ειχαν κανει λιωμα.το τσιμπουκι διαρκουσε αρκετα λεπτα αλλα δεν ειχε σκοπο να χυσω μονο ετσι.Ειπα στη σονια να σταματησει,μου φοραει καποτουλα και αρχιναμε ενα δυνατο ιεραποστολικο σεξ.Βυθιζομουν απαλα και αισθησιακα μεσα στη μουναρα της και ταυτοχρονα ειχα θεα τα υπεροχα ματια της.Με σιγανες κινησεις και λεγοντας της ποσο πολυ με αναβει ειχα φτασει στο ζενιθ.Εκει σταματαω βγαινω απο μεσα της,και της τον ξαναδινω στο στομα οπου με μια πιπουλα δευτερολεπτων κατεθεσα.
Δικαια η κοπελλα εχει ακουσει τους καλυτερους διθυραμβους για την πιπα της η οποια θεωρειται η καλυτερη που υπαρχει.
Φευγοντας αλληλοφιληθηκαμε στο μαγουλο και μου ειπε οτι επο εδω και μπρος καθε μερα πρωινα θα μπορω να την βρισκω εκει.Τωρα περιμενω με αγωνια για την επομενη φορα....................

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 19, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
CHRIS1971
Τιμημένος
Εγγραφή:
18 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
46
Likes:
537
Πόντοι:
7.065
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Φεβρουαρίου, 2013
''... Και ξαφνικα τσουπ παιρνει το τσουτσουνι μου στο στομα της.Ε αυτο ηταν εκει εχασα την μπαλα ... ''
Με 2 προτάσεις, μόνο, τα είπες όλα!Εγώ τις περισσότερες φορές δεν προλαβαίνω να την γαμήσω!Χύνω στην πίπα!
Ύπουλο τσιμπούκι! Γλώσσα
Νομίζεις ότι ελέγχεις την κατάσταση, αλλά το τσουτσούνι δεν υπακούει στις εντολές του εγκεφάλου, όταν σε πιπώνει η Σόνια!Υπακούει μόνο στη γλώσσα και στα χείλη της, αρχοντομουνάρας, Σόνιας!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
19 Φεβρουαρίου, 2013
Η' αλλιως,οταν ο ελληνας καρλο ποντι χρησταρας,συναντα την ρωσιδα σοφια λωρεν,σονια..!!!
19 Φεβρουαρίου, 2013
http://www.youtube.com/watch?v=fhyApMVm9Rs Κουλ
19 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν την εχω δοκιμασει. Το σκεφτομαι ομως να πάω. Θάθελα και εγώ να διαπιστωσω αν είναι ρεκλάμα η κριτική για την συγκεκριμένη και το μαγαζί ἠ αλήθεια και πραγματικότητα τα περι πίπας... κλπ
20 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εσυ ρε hotyan πηγαινε σε κανα τραβελο με υδραυλικα που ειναι και η ειδικοτητα σου, τι την θες την Σονια????Γλώσσα
20 Φεβρουαρίου, 2013
Οντως συναγωνιστες η Σονια κανει μακραν απο τα καλυτερα τσιμπουκια,αφου μετα βιας κρατιεμαι και δεν τελειωνω στην πιπα της...Ευτυχως που επεστρεψε γιατι αν αργουσε ακομη θα μας ετρωγε η μαλακια για πολυ καιρο...ΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελοΧαμόγελο
20 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Η χαρα και η τιμη ειναι δικη μου φιλε chris.
Την Σονια την ειχα πρωτογνωρισει στο Φυλης 92 το 2009, οταν εργαζοταν εκει σαν Ευα, και την τιμουσα συχνα.
Εκανε και ενα περασμα απο τα studio με το ιδιο ονομα.

Πραγματικα απο τοτε αριστοκρατικη γυναικα με αψογες υπηρεσιες.
Εκεινη την εποχη εκανε φουλ προγραμμα, μ εεπιπλεον χρεωση 20 ευρω.

Απο τις κλαυτερες μπουρδελοεμπειριες μου
20 Φεβρουαρίου, 2013
Είναι η γνωστή Σόνια από Λέλας Καραγιάννη?
Μ
Μπαρμπαπήδουλας
21 Φεβρουαρίου, 2013
Εκτός απο την υπεροχή πιπα η κυρία Εύα κάνει και απο τους καλύτερους κωλους εάν ενθυμούμαι καλά Κύριε Zero !!! Γλώσσα
21 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Σωστά ρωτανε οι συνάδελφοι-- Σονια Λελας & Κ 94 , Σονια Αλκιβιάδου κλπ κλπ
Μιλαμε εδώ προφανώς για την Μολδαβη θεία Ευα του παλιου Φ 92 κατω
την ψηλη με τις βυζαρες- Ηταν ομως κυκλοθυμικη-- αμα έιχε δουλεια .. σε ξεπέταγε ... (τότε ..)
12 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2