Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 158 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επίσκεψη στη Ναταλί και εγώ μιας και δεν είχα όρεξη για ψάξιμο στη Φυλής αλλα και επειδή μου έκανε άμεσα "κλίκ" η παρουσία της.
Η Ναταλί είναι νεαρή κοπέλα (κάπου ανάμεσα στα 25-30) όμορφη με καλό σώμα (έχει κάποια μικρά πιασιματάκια αλλα δέν είναι χοντρή) με κοντό καστανό μαλλί και ωραίο πρόστυχο πρόσωπο. Το δέρμα της είναι λευκό και απαλό και πολύ όμορφο στην αίσθηση.
Στο δωμάτιο προσφέρει μια άριστη girlfriend εμπειρία. Μήν περιμένετε αγριότητες, προστυχόλογα και ανελέητο ξέσκισμα. Αντίθετα αν είστε φάν των αισθησιακών απολαύσεων θα περάσετε καλά. Φιλάκια και γλύψιμο στο σώμα, ωραία πίπα με ballsucking και ποδολαγνεία. Ομολογώ οτι ενώ είχα ψιλοξενερώσει λίγο που δεν λεεί προστυχόλογα (μου αρέσουν) κατάφερε να με φτιάξει για τα καλά. Στο σέξ είναι επίσης καλή με ωραία συμμετοχή (χαδάκια και λίγα φιλάκια) ενώ ξέρει να τοποθετεί σωστά το σώμα της σε όλες τις στάσεις (πισωκολλητό, απο πάνω, ιεραποστολικό) ώστε να μήν εμποδίζει την διείσδυση. Μετά το σέξ κάθεται λίγο για ψιλή κουβέντα, πάντα με τον τρυφερό και αισθησιακό τρόπο της.
Με ενημέρωσε οτι εργάζεται τα πρωινά κυρίως και όχι το απόγευμα. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για καλή περίπτωση και σίγουρο value for money. Μήν περιμένετε να κάνει παπάδες αλλα όσοι ψάχνετε μια όμορφη ερωτική εμπειρία θα την βρείτε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 09, 2013
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2013
Πόσα χρόνια είναι αυτή, η γαμημένη, η γούρνα, στην είσοδο του μπουρδέλου, αντί για ένα κανονικό τσιμεντένιο σκαλοπάτι;Πρέπει να είναι από το 1995!
Τόσα λεφτά έχουν περάσει από τα χέρια τους!Δεν μπορούν να το φτάξουν;
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
10 Φεβρουαρίου, 2013
τώρα παρουσιάζεται σαν Ναταλία και δεν φοράει γυαλιά , μέχρι πρόσφατα παρουσιαζόταν σαν Τζιάννα και είναι κοκκινομάλλα....
10 Φεβρουαρίου, 2013
δεν νομίζω να είναι η ίδια. Είχα πάρει μια Γιάννα με γυαλιά πρίν κάποιο καιρό και έχω γράψει και κριτική. Η μέρα με την νύχτα, εκτός και αν άλλαξε τόσο πολύ (έχουν διαφορετικό χτένισμα και η άλλη μου είχε φανεί πιο σφιχτή).
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3