Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 15 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Ενημερώνομαι απο το site για τα καταστήματα της πόλης καθώς δεν είμαι από την Κρήτη και επειδή ήμουν αρκετά κουρασμένος για τσάρκα επιλέγω το συγκεκριμένο και λέω θα περάσω και μια βόλτα από το Γραμβούσης που είναι κοντά.

Αφιξη στο σημείο και διαπιστώνω ότι μιλάμε για πολύ μικρή ίσως ανύπαρκτη διακριτικότητα τουλάχιστον το απόγευμα που πήγα εγώ και ήταν και τα μαγαζιά ανοιχτά. Το μεν Γραμβούσης σε έναν πεζόδρομο με καταστήματα, φροντιστήρια, καφέ, τίγκα στον κόσμο το δε Μ. Οδηγήτριας 21 μια από τα ίδια απέναντι απο ένα parking. Και τα δύο σε απόσταση αναπνοής από πολύ κεντρικούς δρόμους και πλατείες τίγκα στον κόσμο. Αν είσαι ντόπιος και παντρεμένος για παράδειγμα δεν παίζει να μπεις εκεί με τίποτα. Λόγω του κεντρικού σημείου δεν υπάρχει κάτι διακριτικό που να "δηλώνει" μπουρδέλο, οπότε πρέπει να έχεις δεί τις φώτο απο το site για να είσαι σίγουρος. Αφού το εντόπισα και είδα και δύο πιτσιρικάδες που έβγαιναν επιβεβαίωσα ότι είναι το ίδρυμα και μπήκα.

Παρόλο που το κτήριο είναι έτοιμο να πέσει, ο χώρος είναι άνετος, καθαρός και ζεστός αλλά με αισθητική κλασσικού μπουρδέλου. Η κυρία της υπηρεσίας (ευγενέστατη με επίπεδο studio)ανακοινώνει την κοπέλα από Ουκρανία, το όνομα αυτής Ντιάνα και δηλώνει 25 ετών αν και κατά την γνωμη μου είναι λίγο παραπάνω. Πρόκειται για μια απλή γυναίκα με αρμονικό σώμα, πάνω από 1,70, άβυζη, ξανθιά. Γενικά μια απλή γυναίκα που δεν την λες άσχημη αλλά αν δεν είσαι καυλωμένος δεν γυρνάς να την κοιτάξεις. Η τιμή μία και μοναδική,30 €. Περνάω στο δωμάτιο το οποίο είναι σε πατάρι και ανεβαίνεις από μια σκάλα όπου σύντομα θα πέσει. Το ερείπιο δωμάτιο με την CRT TV που όμως δεν δουλεύει, παραδόξως είναι πεντακάθαρο και πολύ ζεστό.

Η κοπέλα ήρθε γρήγορα, συστήθηκε, είπε κάποια καυλωτικά και την έπαιξα για περίπου 1 λεπτό ώσπου έπιασε το προφυλακτικό. Τα πέρασμα της δεν ήταν το σωστό, αφού ξετύλιγε στον αέρα γύρω από το πέος ενώ το ξετύλιγμα γίνεται σε επαφή με το πέος. Το αναφέρω γιατί όπως θα δείτε παρακάτω υπάρχει λόγος.

Η πίπα καλή, βαθιά υγρή, με βλέμματα και στάση του σώματος ώστε να πιάνεις ότι θέλεις. Μάλιστα σε διευκολύνει κιόλας κουνώντας το σώμα της. Γενικά δεν αρνείται να την πιάσεις όπου θέλεις. Δεν βιάζεται και με δική μου προτροπή περνάμε στο κυρίως μέρος. Και εδώ είναι που διαπίστωσα ότι τελικά δεν τα έχω δει όλα. Μου είπε ευγενικά ότι θα βάλουμε και δεύτερο προφυλακτικό διότι προσέχει πολύ το θέμα της ασφάλειας. Το πέρασμα του δεύτερου προφυλακτικού πάνω απο το πρώτο δημιούργησε μια μικρή πτώση, οπότε της ζήτησα να συνεχίσουμε λίγο ακόμη το στοματικό πράγμα που έκανε με χαρά. Όταν επανήλθα ξεκινήσαμε με ιεραποστολικό αφού έβαλε ένα τόνο κρέμα. Από την μία ένιωθα μια πίεση λόγω του διπλού προφυλακτικού από την άλλη δεν είχα καλή αίσθηση και σε αυτό συνέβαλε και η μεγάλη ποσότητα της κρέμας. Γυρνάμε στα τέσσερα, γενικά είναι καυλιάρα, φωνάζει ωραία αλλά δεν κάνει την διαφορά ειδικά αν δεν έχεις καλή αίσθηση οπότε αποφασίζω να τελειώσω εκεί καθώς δεν νομίζω ότι είχε κάτι άλλο να μου δώσει. Όση ώρα ντυνόταν κουβεντούλα και αποχώρηση.

Σε γενικές γραμμές αν εξαιρέσουμε την εμφάνιση η οποία έτσι και αλλιώς είναι προσωπικό θέμα, θα ήταν μια καλή λύση για τα λεφτά της (αν και θα έπρεπε να είναι 20 ευρώ) που δεν βιάζεται και δεν σε αγχώνει. Αλλά το διπλό προφυλακτικό για εμένα την καίει. Ναι στην ασφάλεια δεν λέω, αλλά ας μάθουμε πρώτα να βάζουμε σωστά το ένα προφυλακικό.

Αυτή ήταν η δική μου εμπειρία για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο κατάστημα με την συγκεκριμένη κοπέλα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντιάνα
lsh
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
75
Likes:
81
Πόντοι:
306
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Φεβρουαρίου, 2013
αφου δεν σε εβαλε να φορεσεις και 20αρα σαμπρελα παλι καλαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1