Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 273 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Φτάνοντας μπροστά στα δύο οικήματα με τον κοινό αριθμό 71, διαπίστωσα ότι το ισόγειο παρέμενε κλειστό, ενώ αντιθέτως ο όροφος είχε την επιβλητική μεταλλική εξώθυρά του ορθάνοιχτη. Ανεβαίνοντας τα μαρμάρινα σκαλοπάτια έφτασα μπροστά στην παλιά ξύλινη πόρτα και σπρώχνοντάς την εισήλθα στο σκοτεινό σαλόνι. Κάθισα. Η τσατσά εμφανίστηκε στην άκρη του διαδρόμου.
-Καλημέρα. Είπα.
-Καλημέρα. Την Ελενα έχουμε˙ κάνει 69, πισωκολλητό, ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό, ελεύθερα πιασίματα με 20 ευρώ, να περάσετε τέλεια...
Εκείνη τη στιγμή, ταυτόχρονα, ακούστηκαν το τρίξιμο της εξώπορτας και ο χαρακτηριστικός ήχος γυναικείων τακουνιών που πλησίαζαν.
Εμφανίστηκαν, διαμετρικά αντίθετα, ένας συναγωνιστής και μία ψηλή νεαρή κοπέλα με ίσια ξανθά μαλλιά έως τους ώμους, όμορφο πρόσωπο, μάλλον μικρό στήθος, ωραίο κορμί, ερωτική κωλάρα και καλλίγραμμα πόδια˙ φορούσε σέξυ γυναικείες κάλτσες μέχρι το μέσον των μηρών που τις συγκρατούσαν στη θέση τους ζαρτιέρες.
«...το κορίτσι μας είναι πολύ καλό, δεν βιάζεται στο δωμάτιο, είναι αστέρι!»
«69, πισωκολλητό, ελεύθερο στοματικό, αυταρχικό, πολύ καλή η κοπελίτσα παιδιά, θα περάσετε σούπερ!»
Επανέλαβε η υπηρεσία για να ενημερωθεί ο νεοεισερχόμενος˙ ο οποίος όμως έκανε επιτόπου μεταβολή και αποχώρησε. Μαζί αποσύρθηκε και η Ελενα.
Μείναμε οι δυο μας ν' αλληλοκοιταζόμαστε˙ εκείνη με βλέμμα γεμάτο προσμονή.
-Λοιπόν, ορίστε...
Το χαρτονόμισμα, που σύμφωνα με τη UNICEF θα μπορούσε να εξασφαλίσει εμβόλια πολιομυελίτιδας για την ανοσοποίηση 109 παιδιών, πέρασε στα χέρια της επιχείρησης που ίσως εξασφάλιζε τη δική μου ερωτική ικανοποίηση.
-Καλά να περάσετε. Το φως ανοίγει όσο εσείς θέλετε.
-Α, ωραία.
Το δωμάτιο μπορεί να ήταν μικρό και χωρίς ζεστό νερό, παράλληλα όμως ήταν παστρικό και αρκετά φωτεινό, μιας και διέθετε ροοστάτη.
Είχα πλυθεί τοπικά και ξαπλώσει στο κρεβάτι όταν η Ελενα άνοιξε την πόρτα κρατώντας το προφυλακτικό και ένα υγρό μαντηλάκι.
Εβγαλε το εφαρμοστό εσώρουχό της και έμεινε γυμνή, φορώντας μόνο τις καυλωτικές κάλτσες-ζαρτιέρες.
Χαμογελούσε αλλά δεν μιλούσε πολύ. Αφού ξαπλώσαμε, κάνοντας το κρεβάτι να τρίζει κάτω από το βάρος μας, αμέσως με ρώτησε «Με προφυλάκτικ;» Της έκανα γνωστό ότι για να καυλώσω χρειάζομαι κάποια προκαταρκτικά. Δεν έφερε αντίρρηση. Αρχισε να με χαϊδεύει, ενώ έπειτα από δική μου προτροπή ξεκίνησε και κάποια φιλάκια-γλείψιμο στις θηλές μου. Δεν έπαιρνε όμως πρωτοβουλίες, έπρεπε εγώ να της λέω να με φιλήσει-γλείψει στο λαιμό ή στους λοβούς των αυτιών κ.λπ. Κουραστικό.
Η στύση πάντως εμφανίστηκε˙ άλλωστε με τέτοιο κορμί δίπλα μου, πώς θα ήταν δυνατόν το αντίθετο; Το «προφυλάκτικ» τοποθετήθηκε (δεν επιθυμούσα γυμνό) και μία πίπα χωρίς μεγάλη ποικιλία αλλά με (μέτριο) καραμπαλίκινγκ (πάλι έπειτα από δική μου προτροπή) κατάφερε να συσσωρεύσει εκείνη την απαραίτητη ποσότητα αίματος που χρειαζόταν το πέος μου για να ήταν έτοιμο προς επαφή.
Ακολούθησαν δύο στάσεις: Η ιεραποστολική, όπου είχα καλή αίσθηση του κόλπου της και απόλαυσα τις παλινδρομήσεις μου, έστω και εάν δεν υπήρχε ιδιαίτερη συμμετοχή από τη μεριά της, και το πισωκολλητό γονατιστό, όπου σφυροκόπησα μ' ένταση κρατώντας την γερά από τα καπούλια, μιας και είχε την τάση να φεύγει μπροστά. Τελικά κατάφερα ν' εκτονωθώ, χωρίς βογγητά και ανατριχίλες, γεμίζοντας τη λαστιχένια θηλή με σπέρμα.
Συνεύρεσης σύνοψη: Η εικόνα που εγώ εισέπραξα από την Ελενα, μέσα στο στενάχωρο αλλά καθαρό δωματιάκι, ήταν εκείνη μίας εμφανίσιμης πόρνης που μου έδωσε το κάτι παραπάνω ερωτικά (φιλάκια, γλείψιμο, οσχεοορχεολειχία, ερωτικές θωπείες) αλλά παρέλειψε (δεν ήθελε?) να προσθέσει και λίγο πάθος, που θα ολοκλήρωνε μ' επιτυχία την όλη φάση.
Δηλαδή ήταν σαν φαΐ χωρίς αλάτι. Με άλλα λόγια χόρτασα χωρίς να ευχαριστηθώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 02, 2013
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Φεβρουαρίου, 2013
''Το χαρτονόμισμα, που σύμφωνα με τη UNICEF θα μπορούσε να εξασφαλίσει εμβόλια πολιομυελίτιδας για την ανοσοποίηση 109 παιδιών,''

Όπως πάντα,ευαίσθητος ο Φανούρης μας....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1