Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 123 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Με αδεια απο το στρατο και επρεπε ταχυστα να κανω κατι γιατι η καυλα ειχε βαρεσει κατακοκκινο!!!Ξεκιναω για τα γνωστα στενα της αθηνας να βρω την κοπελια που θα με κανει να ξαλαφρωσω απο το ''βαρος''!!!Τα στανταρακια μου,Αλιονα και Αγαπη,σαν μιλφακιας που ειμαι δεν μπορεσα να τα βρω στη 3η βαρδια και ετσι ξεκινησα ενα νεο σαφαρι αναζητησης.

Κλασσικα κοριτσια στα σπιτια...και καποια νεα που λογω απουσιας μου απο το μπουρδελοστιβο δεν τα γνωριζω.Μπαινοντας στο δελο αυτο..ειδα την Αντζελα.Μελαχρινη με ωραιους βυζουν οχι τιποτα το ιδιαιτερο εμφανισιακα αλλα μου εκανε αυτο το κλικ.Εδωσα στο μπλε εισιτηριο και μπηκα στο δωματιο.

Μετα απο λιγο ηρθε και η κοπελα.Ξαπλωσαμε και αρχισε να με φιλαει απο το λαιμο μεχρι τη κοιλια ενω εγω παραλληλη επαιζα με τις βυζαρες της.Περασμα καποτας στον ηδη σηκωμενο πουτσο μου και ξεκινημα μιας μετριας πιπας.Χαλαρα τον επαιρνε στο στομα και δεν εκανε καμια βαθια καταδηση...αλλα δεν γαμιεται...δεν εβλεπα την ωρα να τη γαμησω!!!

Της ζητησα να ανεβει απο πανω οπως και εκανε χωρις προβλημα.Καλη συμμετοχη αφου εβαζε ολο τον πουτσο μου μεσα και δεν εκανε αερογαμιες οπως μερικες αλλες.Φανταρος γαρ...δεν θα αντεχα και τοσο ακομα..της ζητησα να ξαπλωσει ετσι ωστε να μπορω να γλυφω και τα ωραια βυζια της.

Ξαπλωσε ανοιξε ωραια τα ποδια της και εκανα το μεγαλο μπασιμο σαν αλλος Βασιλης Σπανουλης...Αυτη με φιλουσε στο στο στηθος και το λαιμο και εγω εγλυφα τις καυλομενες ρωγες της!Φιλια στο στομα δεν ξερω αν δινει...δεν το προσπαθησα κιολας!

Το τελος δεν αργησε να ερθει...ουτε το σουπερ γαμησι...ουτε ομως και κλεφτικο σαν αλλες...μια τιμια λυση και ενα καλο γαμησι...Η κοπελα σηκωθηκε ντυθηκε και τα ειπαμε λιγακι...Αν θα την ξανατιμουσα???Χμμμ...ισως...

ΚΑΛΑ ΓΑΜΗΣΙΑ...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 01, 2013
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
nasouliskk
Μέλος
Εγγραφή:
4 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
2
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού