Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
2.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχει γίνει στανταράκι πλέον, μιας και στην Ιάσωνος το μπάζο πάει σύννεφο! Αυτή τουλάχιστον είναι μια κλασσική Αλβανή, με χαρακτηριστικά Αλβανικού προσώπου, καλό σωματάκι και τρελή σούφρα. Όπως ακριβώς την περιγράφει κι ο StrangeKindOfHuman παρακάτω: Ανοιχτό σουφρίδι αλλά χωρίς να χάνει την αίσθηση και να είναι πήγαδος. Και το κυριότερο; Αντέχει τα πάντα! Ακούστε λοιπόν (ή μάλλον διαβάστε!):
Μπαίνει μέσα στο δωμάτιο και γδύνεται. Αρχίζω να την πασπατεύω και ανοίγει το προφυλακτικό. Της λέω να περιμένει λίγο να γίνει "κατάρτι" και της λέω να στηθεί στα 4 στο κρεβάτι. Το κάνει κι αρχίζω να Μαλακία βλέποντας την τρελή σούφρα της. Δεν άντεξα κι αρχίζω να της γλύφω την κωλότρυπα και να την φτύνω και να χώνω αντίχειρα. Κανένα πρόβλημα, δεν δυσανασχέτησε καθόλου. Την γυρίζω και της λέω για πίπα. Περνάει σκούφο και αρχίζει το τρομπόνι. Καλό, ρουφηχτό, περιποιείται και τον κορμό. Για καραμέλωμα δεν ξέρω μιας και δεν ζήτησα, αλλά τώρα που είδα ότι το κάνει θα της το ζητήσω την επόμενη φορά!
Την ξαπλώνω ανάσκελα και της το βάζω στο μουνάκι. Το μυαλό μου όμως ήταν από την αρχή στην κωλοτρυπίδα της, οπότε ζήτημα ήταν να γάμησα καμιά 20αριά δευτερόλεπτα το μουνί της! Της σηκώνω τα πόδια ψηλά, ρίχνω μερικά φτυσίματα στην σούφρα της και δεν βάζει λιπαντικό! Δεν χρειαζόταν άλλωστε, γεμάτο σάλια ήταν! Της το καρφώνω στην κωλάρα και αρχίζω το σκάψιμο με διάφορες παραλλαγές: Πόδια ψηλά, πόδια ανοιχτά, πόδια στο πλάι, πόδια λυγισμένα να κουμπάνε το στήθος μου. Μιλάμε για ΣΚΑΨΙΜΟ. Για το τέλος, την γυρίζω στα 4. Της το καρφώνω ξανά κι αρχίζω να της γαμάω πάλι την σούφρα ανελέητα. Τον βγάζω, τον βάζω, χώνω αντίχειρες, φτύνω κωλοτρυπίδα, της τον ξαναβάζω, κτλ, κτλ, κτλ! Όταν αισθάνθηκα ότι ερχόταν το "υγρό πυρ" την ξαπλώνω εντελώς μπρούμητα, ξαπλώνω πάνω της και της γαμάω με λύσσα τον κώλο. Χύνω δυνατά βγάζοντας κραυγές καύλας και μένω μέσα στην κωλάρα της να στραγγίξω καθώς εκείνη έχει αρχίσει να τον κουνάει. Αφού βγήκε και η τελευταία σταγόνα, σηκώνομαι από πάνω της (την είχα καπακώσει κανονικά!), σηκώνεται κι αυτή, σκουπίζει το μουνί της και τον κώλο της με χαρτί, ντύνεται και με αποχαιρετά με ένα φιλί στο μάγουλο.
Την επόμενη φορά, θα κάνω δύο πράγματα extra: Καταρχήν θα φροντίσω να έχω καλοξυρισμένα τα "δίδυμα" έτσι ώστε να τα καραμελώσει και για το τέλος θα την βάλω να μου τα γλύφει κι εγώ να χύσω δια χειρός! Βασικά σκέφτομαι να της ζητήσω να χύσω πάνω της, θα δούμε τι θα πει!

Στα συν:
- Η τσατσά διακριτικότατη, δεν ενόχλησε καθόλου παρόλο που πρέπει να κάθισα κάνα τέταρτο.
- Το αντίτιμο των 10 ευρώ είναι value for money
- Η Ντανιέλα δεν βαριέται, δεν δυσανασχετεί, σου κάνει τα χατήρια
- Η σούφρα της, αν και ανοιχτή, έχει πολύ καλή αίσθηση
- Αντέχει τρελό σφυροκόπημα/σκάψιμο Κατσικογάμης

Στα πλην:
- Τα δωμάτια είναι ΧΑΛΙΑ ρε παιδιά... λίγο καθάρισμα, λίγο περιποίηση... έλεος! Κεφάλι σε τοίχο!
- Τα σεντόνια επίσης χάλια... δεν ξαπλώνω με ΤΙΠΟΤΑ εκεί
- Το ρολό χαρτί που έχει είναι για τον πούτσο. Βρεγμένο, παρατημένο όπου να 'ναι
- Η σόμπα που έχει (τουλάχιστον το συγκεκριμένο δωμάτιο που μπήκα, στο βάθος δεξιά) είναι προπολεμικιά! Αν σκάσει καμιά ώρα, ζήτω που καήκαμε (πραγματικά!). Όπως στο κλαμπ στην Βραζιλία που έγινε λαμπάδα πρόσφατα...!

Θα ξαναπάω σίγουρα πάντως. Καλό βόλια σε όλους.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 28, 2013
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού