Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 109 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
καλημέρα!!! μετά απο μια βόλτα είπα να επισκεφτω την Αλεξανδρα στις 19:30 ( βουλγαρα 18 χρονων οπως ειπε) στο σαλονι στο προγραμμα ελεγε ελευθερα πιασιματα, ολες τις στασεις , φιλακια στα βυζακια. Εδω λεω ειμαστε, Δινω 10αρικο και μπαινω. Μετα απο λιγο ερχεται και η κοπελα. Μπαινει βγαζει στριγκακι, και το σουτιεν και σκεφτομαι ωραια , δεν θα εχουμε προβλημα. Ερχται και καθεται αναμεσα στο ποδια , λεω μια χαρα θα εχουμε και παιχνιδακια πριν ( χαδακια , φιλακια , τετοια) μπαα ομως βαζει το προφυλαχτικο και αρχιζει το τσιμπουκι , τιποατα ιδιαιτερο. Της ζηταω να αναβει απο πανω , ανεβαινει και πριν περασει καλα καλα ενα λεπτο κατεβαινει και μου λεει να για πισοκωλητο, τα ιδια και εκει , μετα απο ενα λεπτο βαρεθηκε. Στην διαρκεια που προσπαθησα να την χαιδεψω στα βυζακια το απεφευγε και φυσικα δεν με αφησε και να φιλισω. Της ζητησα να μου κανει αυτη Μαλακία το εκανε χωρις ευχαρηστηση και σηκωθηκε και εφυγε. Δεν θα ξαναπαω...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 26, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Μέλος
Εγγραφή:
24 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
55
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιανουαρίου, 2013
Φίλε μου, το συγκεκριμένο μαγαζί έχει φάει "Ban" από εμένα και πλέον δεν κάνω τον κόπο ούτε να περάσω απ' έξω.
Από τις δέκα φορές που έχω πάει, οι οκτώ ήταν καραξεπέτες και οι άλλες δύο, επιεικώς αδιάφορες/τυπικές.
Η χοντρή τσατσά με την χαίτη είναι αντιπαθέστατη και έχει άσχημη συμπεριφορά. Εκτός το ότι βαράει την πόρτα στο πεντάλεπτο, αδιαφορεί για τα δωμάτια και το μόνο που κάνει από καθάρισμα είναι ένα σκούπισμα για να φύγουν οι καπότες κάθε τρεις ώρες. Επίσης, ο σεβασμός της προς τον πελάτη τελειώνει μόλις πάρει το δεκάρικο. Άσε που πολλές φορές η ίδια πουτάνα με άλλη υπηρεσία έχει ταρίφα τα δέκα ενώ με αυτή δεκαπέντε.
Οι πουτάνες που δουλεύουν μαζί της παίρνουν θάρρος απ' την συμπεριφορά της και πλάθουν ανάλογα την δικιά τους. Η ίδια πουτάνα (Άννα, γυφτάκι, μαύρο μαλλί στους ώμους) στο κάτω μαγαζί με αυτή την τσατσά είχε "τρόπους λαχαναγοράς" ενώ με τον χοντρό μεταλλαγμένο τσάτσο καθόταν σούζα, μετατρέποντας ένα άθλιο γαμήσι σε μια τυπική εκτόνωση.
Από τσατσά και μόνο βρίσκετε στον λάκκο με τα κωλοδάχτυλα.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1