Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 45 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη στο ανακαινισμένο αυτό μπουρδελάκι που παλιά ήταν στούντιο. Είναι κάπως μεμονωμένο και έτσι δεν έχει πολύ κόσμο. Έχει μεγάλο χώρο υποδοχής και τα δωμάτια είναι πολύ ευρύχωρα. Το κρεββάτι είναι πακτωμένο στο δάπεδο και τεράστιο. Υπάρχει τσοντούλα και νιπτήρας με υποπόδιο για κοντούς.

Στο ρεζουμέ τώρα. Η Μόνικα είναι μια ψήλη, λεπτή κοπέλα, με ωραίο κορμί γύρω στα 35, με μαύρα μάτια και μαλλιά από τη σχολή της Σερβίας. Είναι ευγενέστατη, πρόσχαρη και καθαρότατη. Το στήθος είναι τουμπανιασμένο αλλά έχει μεγάλης διατομής ρώγες που σκληραίνουν άμα τις περιποιηθείς. Μετά τα μπόλικα φιλάκια και χαδάκια γύρισε σε 69 όπου το μουνάκι της ήταν αφράτο και ολοσχερώς ξυρισμένο. Τοποθέτηση προφυλακτικού και μακροχρόνια πίπα (με περιποίηση όσχεου). Δεν πρόλαβα να κάνω κάτι άλλο γιατί τέλειωσα εκεί.

Άφησα παρακαταθήκη για μελλοντική συνεύρεση. Πολύ καλές λοιπόν οι εντυπώσεις και στο τέλος δεν έφευγε από το δωμάτιο αλλά με περίμενε να ντυθώ και συζητάγαμε. Βγήκαμε μαζί και με αποχαιρέτησε με ένα γλυκό φιλί.

Τη συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 24, 2013
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
theioulis
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
43
Likes:
1.692
Πόντοι:
3.425
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Ιανουαρίου, 2013
Ειναι η γνωστη Μονικα Σερβα? πχ απο εδω?
http://www.triggeta3.com/monika-serva
(Updated: 26 Ιανουαρίου, 2013) 25 Ιανουαρίου, 2013
Αν δεν κανω λαθος η ¨Μονικα¨ δεν ειναι αλλη απο την Νταιανα την Σερβα γνωστο μιλφ απο την θητεια της σε Αθανασιας 3,Αγιου Μελετιου 37,Κηφισου,Πειραιως 193 και πολλα ακομη ιδρυματα!Επισης ειχε κανει καποιες βαρδιες και στο Διδυμου 8(ανω) πριν απο 2,5-3 χρονια περιπου!
Κατα την γνωμη μου ενα απο τα καλα μιλφ της πιατσας...αν οντως ειναι αυτη!
Και λεω αν γιατι ειχα να την δω απο την Διδυμου...κοντα 3 χρονια, πριν την ξαναπετυχω πριν απο λιγες μερες στην Παρασιου και δεν μπορω να ειμαι 100% σιγουρος οτι ειναι αυτη!
Ειναι...δεν ειναι...ας μας το σιγουρεψει καποιος που την ξερει καλυτερα
03 Ιουλίου, 2013
παιδια η μονικα προσφερει ελευθερο στοματικο;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3