Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 48 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
γεια σας συνάδελφοι . περνώντας χθες από την περιοχή του βαρδάρη έκανα μια βόλτα στα μπουρδέλα .. η περιοχή άδεια κόσμος δεν υπήρχε σχεδόν καθόλου ι τσατσάδες σε τραβούσανε με το ζόρι με στα δωμάτια . περνώντας λιπών από το εν λόγω κατάστημα εκεί ήτανε όπως τις περισσότερες φορές η νικολ την είχα δοκιμάσει πολύ παλιά και πέρασα κάλα αν και δεν είμαι λάτρις του milf . βγαίνει λιπών η νικολ με ένα χαμόγελο και ευγενικοί αρχίζει η τσατσά το παραμύθι περνώ το πρόγραμμα το απλό με άλλα έδωσα 40 για ποιο χάλαρο , χώρος καθαρός φαινότανε σε σχέση με κάτι άλλα , περνάει κανένα 5λεπτο έρχεται η νικολ και έτσι πως είμαι ξαπλωμένος και έχω βγάλει τα ρούχα έρχεται κάθεται μπροστά στο κρεβάτι και αρχίζει και χορεύει και μου κάνει strip show φορούσε ένα μίνι φορεματάκι αυτό κράτησε κανένα 2λεπτο και ενώ τα έχει βγάλει όλα έρχεται από πάνω μου και βάζει τις τεράστιες σιλικονάτες βυζάρες στο πούτσο μου και αρχίζει το παίζει στην συνεχεία κατέβηκε προς τα κάτω και αρχίζει το αρχιδογλυψημο κοιτώντας και έμενα ταυτόχρονα , με περνάει το κράνος και αρχίζει το τσιμπούκι με αργές κινήσεις και να τον Πέρνη όλο μέσα για αρκετή ώρα εγώ δεν άντεχα όμως και την λέω φτάνει την ανεβάζω από επάνω και αρχίζει και κουνιέται ενώ φιλούσα τις βυζάρες τις και τις χούφτωνα ενώ αφτί πήγε να με αρχίσει στα γλωσσοφιλα που απέφυγα , άλλα τα δέχτηκα στον λαιμό για κανένα 5 λεπτό κράτησε αυτό μετά την γκέισα στα 4Κατσικογάμης με θεά την κωλάρα άρχισε να κουνιέται μονή τις πίσω μπρος σε αργώ ρυθμό για κανένα 3λεπτο και μετά την άρχισα σε ένα γρήγορο σφυροκόπημα οπού και τέλειωσα σε όλοι τι διάρκεια έβγαζε κραυγές που φαινότανε αληθινές δεν ξέρω άμα ήτανε όμως. μόλις τέλειωσα ξάπλωσε διπλά μου και άρχισε να μου λέει από που είναι τι δουλειά έκανε πριν , άλλα εγώ βαριέμαι τις συζητήσεις Κεφάλι σε τοίχο!οπότε σηκώθηκα για να ντυθώ αφτί έβαλε το φόρεμα τις ενώ συνέχιζε να μιλάει με φίλησε στο μάγουλο με καληνύχτισε και έφυγε . το όλο σκηνικό κράτησε κανένα μισάωρο μιας και δεν είχε σχεδόν τίποτα από κόσμο χθεςΕμμμμ . στην ουσία πέρασα κάλα και μπικα στην Νικολ γιατί την προηγούμενη φορά είχα φάει πατάταΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! σε μια άλλοι και ήθελα να επανορθώσω αν και όπως προανέφερα δεν είμαι λάτρις του milf αυτοί που είναι ίσως είναι η κατάλληλη , η νικολ σηκώνει πολλή γαμήσι χωρίς να διαμαρτύρεται και και να βιάζεται από θέμα χρόνου σέβεται τα λεφτά σου .Γερο-μύστηςΓερο-μύστης

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 21, 2013
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
mpozanis
Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
9
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Ιανουαρίου, 2013
Απορώ πως καθεται στον Βαρδαρη ακομή και με τα το σκηνικό που έγινε τις προαλλες.
23 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ποιο σκηνικό συναδελφε?
23 Ιανουαρίου, 2013
Που συναθλητής ζητούσε πίσω τα λεφτά του και άρχισε στα μπουνίδια την τσατσά (το είδα ιδιοις ομμασι) και ίσως να πήρε και καμια ψιλή και τη Νικολ.
23 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

σοβαρά για τι τι είχε παιχτεί ?
24 Ιανουαρίου, 2013
Paktosis αυτη λεει οτι ηταν πρεζονι και στην πορεια στραβωσε το πραμα μεσα στο δωματιο.Ηθελε φουλ εξτρα στο απλο και να την βαραει κιολας.Εσυ που τον ειδες σου φανηκε δηλαδη για νορμαλ ατομο και τον αποκαλεις και συναθλητη?
(Updated: 24 Ιανουαρίου, 2013) 24 Ιανουαρίου, 2013
Και οι ντοπαρισμένοι αθλητές είναι Κουλ

Δεν με απασχολεί τι ήταν, ούτε μπορώ να κρίνω κάποιον που είδα για 30"?

Η απορία μου είναι γιατί η Νικόλ δεν την κάνει από Βαρδάρη?


edit : Θα ήθελες να σε κρίνει κάποιος από το σκηνικό που είχες με την Νασια? Θα σε θεωρούσε normal εκείνη τη στιγμή?
24 Ιανουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

E και που να παει δηλαδη?Εκει παιρνει 20 πελατες τη βραδια...
Δεν ειναι συγκρισιμα αυτα που με ρωτας διοτι η Νικολ εδω και 2,5 χρονια δεν εχει δυσαρεστησει κανεναν και επειδη η ιδια μου ειπε οτι ηταν ειδικη η περιπτωση και η δουλεια αρχισε να στραβωνει στο 20λεπτο γι'αυτο σε ρωταω
07 Μαρτίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αλ πατσινο δεν τα ξεσ καλα τα πραγματα.η στραπατσαρισμενη η νικολ απο τροχεο ειναι.παιρνει 50 βλακεσ το 10ωρο απλα σαν ενημερωση στα λεω.και ειναι ρουμανα οχι γαλιδα που χερετε ολοι σασ.και ουτε εκανε ποτε στριπτιζ που σασ λεει.οποιοσ εχει απορειεσ για οποιαδιποτετε ταναπου εδω ειμαι.ειμαι πολυ παλιοσ σε αυτα.ολεσ τησ χερω σαν καλπικη δεκαρα.απλα αποφασισα να γραφω γιατι γραφετε οι ποιο πολοι μαλακιεσ εδω μεσα.
D
detari
08 Μαρτίου, 2013
πηγα την παρασκευη στις 1 μαρτιου κατα τισ 5:30 το πρωι.Ηταν μια ξανθια με μεγαλουτσικα βυζια και ευγενικη.μηπως ξερετε το ονομα της?
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9