Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 164 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Για την δύναμη του site, έχει χυθεί πολύ μελάνι ..

Σήμερα στις 7μιση το απόγευμα, πρέπει να είμαστε γύρω στους 7-8 συναγωνιστές που στωικά περιμέναμε να "δούμε" κ να τσεκάρουμε την Αλίνα, που καλός φίλος (ο άρχοντας (κατ'εμέ) Zero) και αυτός οπαδός των μιλφ, είχε αναφερθεί σχετικά κολακευτικά, λέγοντας ότι είναι ξηγημένο άτομο κ κάνει φιλότιμη προσπάθεια ..

Σημειώστε το κατάστημα σήμερα περείχε 2 κορασίδες, την Αλίνα κ την Νίκη ..

Εμφάνιση με κάτι σαν κορμάκι κ baby-doll, καλό σώμα με 3άρι στήθος, μαλλί κοντό και ξανθό κ με ένα βλέμα .. να υπόσχεται πολλά ...

Αφού είχαμε σχετική αναμονή μια κ 3 στην σειρά ήθελαν να την τιμήσουν (μεταξύ των οποίων κ γω) κ με την τσατσά να υπερβάλει ευατόν για να τα καταφέρει όλα σε πέρας, με χαμόγελο κ υπομονή, ήρθε ή ώρα να μπω στο δωμάτιο.

Για καλή μου τύχη κοίταξα το ρολόι γιατί με το που μπήκα στο δωμάτιο, ταυτόχρονα η Αλίνα μπήκε στο διπλανό για να "περιποιηθεί" τον συναγωνιστή, που προηγείτο. Ώρα 19:48 .. Και ως δια μαγείας ώρα 19:52 η πόρτα ανοίγει !!! Μυρίζομαι ξεπέτα ..Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!

Τεσπα, να μην σας κουράζω, ήρθε κ η δική μου σειρά .. Μπαίνει στο δωμάτιο με μουδιασμένο χαμόγελο κ χωρίς πολλά - πολλά λόγια .. Την ρωτώ χαρακτηριστικά :
- "Πολύ δουλειά σήμερα .."
- "μπα καθόλου .. νέκρα .. τώρα μπήκε λίγος κόσμος" μου απαντά και συνεχίζει "αλλά και πάλι τίποτα" ..

Περνά απευθείας στο ψητό, προσπαθώντας για ισπανική, χωρίς να είμαι έτοιμος ..Της ζητάω να με περιποιηθεί με τον στόμα της πρώτα κ με κοιτά απορρημένα .. Σαν να της ζητούσα να μου ερμηνεύσει την θεωρία της σχετικότητας .. Της λέω βιάζεσαι, δεν είμαι έτοιμος .. Τελικά αρχίζει μια "υποψία" πίπας μόνο στο κεφάλι κ με πολύ έντονη συμμετοχή του χεριού της. (Να σημειώσω ότι είχα κάνει μπάνιο μόλις 1 ώρα πριν πάω στο μαγαζί, φροντίζοντας να είμαι κ φρεσκοξυρισμένος) Με αυτά κ με τα άλλα, προσπαθώ να μην χαλαστώ γιατί φαινόντανε από μακριά το πράγμα που θα πάει, τελικά της λέω πολύ ευγενικά να ασχοληθεί κ λίγο με τα @@@ .. Με βλέμμα δυσανεσχέτησης, ίσα που τα ακούμπησε για μερικά δευτερόλεπτα κ μου ζήτησε να περάσουμε στο κυρίως μενού ..

Για να μην μακρυγορώ, το πήρα απόφαση ότι πρόκειται για ξεπέτα κ ότι πάει χαμένο το μαλλί (Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!). Στην διάρκεια της πράξης, βγάζει άσχετες καυγές ψευτο-(γ)κάβλας, που εμένα με ξενέρωναν γιατί αυτή "ήταν" αλλού παρόλο που στήνεται πολύ ωραία στα "4", αλλά μέχρι εκεί ..

Επίσης δεν σε αφήνει να της βάλεις χέρι "από πίσω", βγάζοντας μια επιθετική άρνηση στο ερώτημα κ μόνον !!Συνολικά την πήρα σε 2-3 στάσεις ώσπου στο τέλος της τα έδωσα στο στόμα ..

Και εκεί πάλι, ίσα που "τα πήρε", φτύνοντας αμέσως-αμέσως στο νυπτήρα !! Ούτε πρόλαβα να καταλάβω το πως εξαφανίστηκε από μπροστά μου κ κατευθύνθηκε προς τα εκεί ..!!

Για τους μιλφάκηδες (σαν κ εμένα), που έχουν συνηθίσει σε άλλα επίπεδα εξυπηρέτησης (μην αναφερθώ σε ονόματα, λίγο-πολύ όλοι γνωρίζουμε ποια είναι τα αστέρια στον χώρο ..) καλό είναι να επενδύσουν αλλού το 20ευρώ ..

Κρίμα γιατί η Αλίνα θα μπορούσε πολύ άνετα να μαζεύει όλο το χαρτί στην περιοχή .. ΜαλακίαΜαλακίαΜαλακία

Και ως δίκαιος κριτής, οφείλω να της αναγνωρίσω ότι ήταν πεντακάθαρη κ έχει πολύ καλή επιδερμίδα. Αλλά δεν αρκεί από μόνο του αυτό ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Ιανουαρίου, 2013
φιλε sakarvats την Αλινα την γνωριζω 2 χρονια απο τα μασαζ, την εχω παρει τουλαχιστον 8 φορες σαν μασατζου με αριστα αποτελεσματα. Η γνωστη Ολγα απο Συγγρου 29 και Θησεως 31 παλαιοτερα. Στα μπουρδελα τωρα βγηκε και απο τοτι φαινεται δεν μπορει να ρολαρει σε μπουρδελο, δεν της παει αυτος ο χωρος, αν δεν συμμορφωθει συντομα δεν θα εχει δουλεια...
14 Ιανουαρίου, 2013
φίλε μου καλέ, όπως έχω γράψει και σε κριτική που είναι διαθέσιμη, η κοπέλα είναι ΑΠΑΤΗ, δεν κάνει ούτε για κλωτσιές..................και όταν είχα πάει εγώ το μουνί της μύριζε κατουρλιά...προφανώς είχε κατουρήσει και είρθε να γαμηθεί χωρίς να πλυνει το μουνί της................ΚΡΙΜΑ
ΑΠΑΤΗ, ΜΑΚΡΥΑ........
16 Ιανουαρίου, 2013
χαλια χαλια χαλια δεν κανει ουτε για μεταξουργειο μεγαλη φολα δεν ντρεπονται λιγο αυτοι που εχουν τα μαγαζια να φερνουν τετοιες ξεφτιλισμενες πατσαβουρες η συγκεκριμενη πολυ ηλιθια δεν ξαναπαταω ποτε
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3