Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από κάτι που διαρκεί έντεκα λεπτά, έτσι και εγώ εκείνο το παγωμένο βράδυ της Δευτέρας 7 Ιανουαρίου του 2013, αποφάσισα με συνοπτικές διαδικασίες να βγω έξω και να κατευθυνθώ στοχευμένα στον οίκο της Προμηθέως 19. Η Σόνια η Λιθουανή με υποδέχθηκε με χαμόγελο στο σαλόνι, έδωσα στα σβέλτα 25 ευρώ και πέρασα με το απλό των 11 λεπτών στο δωμάτιο.

Ντροπαλή και σκερτσιόζα, μέρος και αυτό του ερωτισμού που εκπέμπει η συγκεκριμένη κοπέλα, που στο παρελθόν είχα την τιμή να την τιμήσω άλλες 3 φορές λίγα βήματα πιο κάτω στο Προμηθέως 14, όλες τις φορές πολύ πετυχημένα, ήλθε στο δωμάτιο αποφεύγοντας προσωρινά τα χαδάκια στα όρθια που προτιμώ ως προκαταρκτικά, και βγάζοντας τα ρούχα της με κάλεσε γονατιστή στο κρεβάτι, και ανταποκρίθηκα έστω και έτσι, και πολύ σύντομα αρχίσαμε να χαϊδευόμαστε, μέχρις ότου δημιουργηθεί πλήρης στύση από μέρους μου.

Συνέχεια με πίπα, με λίγο χέρι χωρίς όμως δόντι, ήταν αρκετά καλή, και σε τέμπο και σε διάρκεια, και κατόπιν αφού γρασαρίστηκε ελαφρώς με καβάλησε, και ήταν ωραία η αίσθηση, όπως την πηδούσα και της χάιδευα τα βυζάκια της, ήταν ωραίο το σκηνικό, και κατόπιν με δικιά μου πρωτοβουλία την έστησα στα 4 λέγοντας την ωμά πως θέλω να την χύσω, όπως και έγινε, στήνοντας τέλεια την κολάρα της και αντέχοντας το διαρκώς επιταχυνόμενο σφυροκόπημα μου, και ταυτόχρονα φέρνοντας στη μνήμη μου, στο ίδιο δωμάτιο τα γαμήσια που έριχνα στην Μαιρούλα προ διετίας, όντας σε μεγάλη φόρμα τότε, της τα έδωσα, και οι χαρακτηριστικές κραυγές του τέλους έβαλαν τον επίλογο στη 1η συνεύρεση με ιερόδουλη τούτη την χρονιά.

Πέρασα καλά και πάμε για άλλα, η κοπέλα συνίσταται, όχι όμως σε αρχάριους, λαμβάνοντας υπ΄ όψιν ότι χρειάζεται μια κάποια καθοδήγηση, την οποία όμως δέχεται με ευχαρίστηση. Για τους μερακλήδες το πρωκτικό στα 60, αν και εκτιμώ ότι και με 50 μπορείς να της πάρεις το κουλούρι, το έχω κάνει εγώ χωρίς διαπραγμάτευση στο Προμηθέως 14, και ήταν εξίσου καλή και αποδοτική τότε.

Για την ιστορία ο χρόνος που μου διέθεσε η κοπέλα σε αυτό το απλό πρόγραμμα των 25 ευρώ, και που ήταν αρκετός για μένα, ήταν περίπου 11 λεπτά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 07, 2013
Όνομα κοπέλας
Σόνια
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
500
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού