Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 193 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μετά από καιρό πήγα στα αγαπημένα σε όλους μας σπιτάκια.

Ώρα 3:00 περίπου. Πέρασα από όλα όσα ήταν ανοιχτά Φυλής και Φωκαίας. Δεν είχε κάτι αξιοσημείωτο και είπα να κάνω την κατάθεση στο MILF Αλιόνα, όχι γιατί με τρέλανε εμφανησιακά, αλλά γιατί οι φράσεις ελεύθερο στοματικό και τελειωτικό ηχούν σαν μελωδία στα αυτιά μου.

Είχα διαβάσει για την Αλιόνα, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν η συγκεκριμένη κοπέλα. Το έμαθα μετά το τέλος, όταν και την ρώτησα το πως την λένε.

Παρουσία στο σαλόνι μέτρια έως άσχημη. Έδειχνε να βαριέται τη ζωή της. Μετά κατάλαβα ότι αυτό απλά είναι το στυλ της και το σχήμα των ματιών της.

Μετά από 15λεπτη αναμονή στο δωμάτιο, σκάει η Αλιόνα και ξεκινάει φιλιά στο λαιμό, στα χέρια, στα πόδια, στις πατούσες και μετά μου έφερε τις βυζάρες της στο στόμα. Συνέχισε με καταπληκτικότατο ισπανικό που παρόλο που δεν είχα υγρανθεί αρκετά, δεν με πόνεσε καθόλου και γούσταρα. Επίσης γούσταρα καθ' όλη την συνεύρεση μας που με κοίταζε στα μάτια με βλέμμα υπέρτατης καύλας. Με ρώτησε κανά δυο φορές αν πονάω (δεν με πόνεσε ούτε για μια στιγμή). Δεν βιαζόταν ΚΑΘΟΛΟΥ. Έκανε καταπληκτικό deepthroat, γλύψιμο μπάλες απίστευτο με αφθονο σάλιο και το κερασάκι στην τούρτα απίστευτο γλύψιμο πίσω πόρτας που με άφησε πραγματικά άφωνο. Κάπως έτσι ήρθε και το εντυπωσιακό φινάλε στο στόμα της. Δεν θα μπω σε άλλες λεπτομέρειες γιατί μπορώ να γράφω για ώρες.

Εν κατακλείδι, έφτασα 27 χρονών για να μάθω από την Αλιόνα πως είναι η πραγματική πίπα. Η καλύτερη της ζωής μου με διαφορά από την 2η. Θα την ξανατιμήσω στην πρώτη ευκαιρία χωρίς δεύτερη σκέψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 05, 2013
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Anakin1985
Μέλος
Εγγραφή:
21 Ιουλ 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
46
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Ιανουαρίου, 2013
Κ εις ανώτερα!δοκίμασε κ την Εύα κ την 'Αννα απο κων\λεως 166α κ πές μου! Γερο-μύστης
11 Ιανουαρίου, 2013
Από τις πολύ καλές στο είδος της!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2