Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 111 10
Γενική βαθμολογία
 
5.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Λουΐζα είναι μια πρακτικά μέτρια εμφανισιακά κοπέλα, αλλά με μερικά ειδικά προσόντα που την κάνουν αξιογάμητη. Μελαχρινή, μέτριου αναστήματος, με μικρά αλλά στητά στήθη, την έχει την κοιλίτσα της, αλλά έχει μεγάλο ποπό και μπουτάρες, όχι χαλαρές αλλά σφιχτές! Προσωπικά πάντα με συγκινούσαν οι σφιχτοί μεγάλοι ποποί και οι μπουτάρες, οπότε η επιλογή ήταν εύκολη. Στο πρόσωπο είναι μέτρια, και ηλικιακά πρέπει να είναι γύρω στα 25 (ήταν και σκοτάδι, δεν παίρνω και όρκο) γιατί έχει ωραία λεία επιδερμίδα που είναι χαρακτηριστικό νεότητας.
Στο διαταύτα στο δωμάτιο ήταν πολύ φιλική και ομιλητική. Μείον ότι με το που έκαστε στο κρεβάτι άνοιξε το προφυλακτικό. Ευτυχώς το άφησε και προσπάθησε να με ζεστάνει με μέτρια χάδια πριν μου το φορέσει για μια μέτρια πίπα. Στον αγώνα καλή αλλά μάλλον τυπική, δεν υπάρχει κάτι το αξιομνημόνευτο, αυτό μου το κράτησε για το τέλος. Στα 7-8 λεπτά ήλθε η ολοκλήρωση.
Στα ντυσίματα είπα να την ρωτήσω από πού είναι η καταγωγή της, γιατί τα ελληνικά της μου φάνηκαν όχι τέλεια. Και η απάντησή της : «Από την Τραπεζούντα, αλλά οι γονείς μου είναι τώρα στην Λαμία» !!!
Αυτοκρατορικών καταβολών (από Κομνηνούς μεριά) λοιπόν η Λουΐζα μας, από εκεί θα κρατάνε μάλλον και οι μπουτάρες που είναι ίδιων των Ελληνίδων.
Να μην ξεχάσω να αναφερθώ και στην ευγενική τσατσά, αλλά και στο καθαρό αλλά αρκετά παλαιάς διακόσμησης και αισθητικής χώρο του οίκου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 04, 2013
Όνομα κοπέλας
Λουΐζα
Kaloeros
Ανώτερος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
209
Likes:
4.458
Πόντοι:
9.035
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kaavlas

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
04 Ιανουαρίου, 2013
την έχω πάρει δύο φορές, σε απογευματινή βάρδια καθώς και άλλες δύο πιο παλιά στη Διδύμου. Τίμια κατάθεση και αξιόλογη κοπέλα, χωρίς να συγκλονίζει.
05 Ιανουαρίου, 2013
Eτσι ακριβώς- Η Λουζα = η Ποντια = ειναι οντως Οκ , αλλά τυπικη και επαγγελματίας
για την ακριβεια είναι ... 26,5 στα 27 ετων Μεγάλο χαμόγελο / Οντως. τσεκαρισμένο
Δηλ 21 ήταν οταν ξεκινησε στο αρχικο Συγγρου 245 για τους παλιοτερους , αν θυμουνται Χαμόγελο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2