Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 128 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Λέω "γειτόνισσα" γιατί πρόκειται για την Ντανιέλα την Αλβανίδα. Περί τα 25, αδύνατος σωματότυπος, στρογγυλό κωλαράκι, πολύ όμορφο καθαρό σουφράκι, 2άρι βυζάκι, μελαχροινή, μαλλιά ίσια μέχρι του ώμους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και σούφρα με 10 ευρώ. Δίνω το "κόκκινο" χαρτονόμισμα και μπαίνω.

Στην ιδέα ότι θα σκίσω ένα όμορφο κωλί, μου έχει σηκωθεί κατά 70%. Μπαίνει μέσα η Ντανιέλα, καβλιάρα! Να μου λέει "πούτσα θέλω, πούτσα θέλω", τραγουδώντας! Προφανώς ο προηγούμενος θα ήταν πολύ καλός μαζί της και μπράβο στο παλικάρι! Της λέω να στηθεί στα 4 για να βλέπω κωλότρυπα και να πάω στο 100%. Μετά χαρά ανταποκρίνεται και να μου λέει προστυχόλογα "θα μου την σκίσεις καβλιάρη μου?" και κάτι τέτοια. Ελληνικά αρκετά καλά.

Την γυρίζω, μου φοράει σκούφο κι αρχίζει πεοθηλασμό. Αρκετά καλά αλλά με χέρι. Δεν το βγάζει παρά μόνο για να χαϊδέψει αρχίδια. Εμένα μου τα χάιδεψε αρκετά, τα έγλυψε κιόλας μιας κι ήμουν φρεσκοξυρισμένος! Γυαλάδα! Το τσιμπούκι το σταμάτησα εγώ και την γύρισα στα 4. Της γλύφω λίγο την κωλότρυπα (αν και δεν το συνηθίζω στο Μετάξι) κι είμαι έτοιμος. Αυτή παίρνει πρέφα ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να ασχοληθώ καθόλου με το μουνάκι της και μου λέει "περίμενε λίγο"¨και βάζει λιπαντικό στην κωλοβαλβίδα της να την προετοιμάσει. Το λιπαντικό δεν ήταν κρεμώδες, ήταν σαν λαδάκι, απαλό και μοσχομύριζε. Εισχωρώ σχετικά άνετα, αλλά ούτε πήγαδος. Μια χαρά κωλάθρα, αντέχει το λίγο περισσότερο κοπάνημα αλλά αν μπεις όλος μέσα αρχίζει και σκούζει! Το δοκίμασα 2-3 φορές και βόγγηξε το μωρό και μου είπε "πιο μαλακά!". Υπάκουσα βέβαια γιατί ήταν μια χαρά μαζί μου και δεν μου είχε σπάσει στον πούτσο! Για τελείωμα την γυρίζω ανάσκελα, πόδια στους ώμους και από την πίσω πόρτα πάλι. Γερός ρυθμός, βρωμόλογα εκατέρωθεν "μωρή πουτάνα σου ξεσκίζω την κωλάρα" να της λέω εγώ, "ναι, πουτάνα είμαι καβλιάρη μου" να αποκρίνεται η άλλη, ήρθε και το τέλος βαθιά μέσα στο κωλάντερο (στο λάστιχο βασικά αλλά λέμε τώρα!).

Πολύ καλή περίπτωση, θα ξαναπάω. Πριν μπω, πέτυχα τυπά γύρω στα 23 να βγαίνει (ελληνάρα και πολύ πιθανόν συναγωνιστή εδώ στο site!), τον οποίο ρώτησα για τις υπηρεσίες της κοπέλας και μου είπε τα καλύτερα! Μέσα σε μια συζήτηση περίπου 5 δευτερολέπτων του λέω "ΟΚ, ευχαριστώ για τις ποληροφορίες, πάω να μπω!". Και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ωραίο κορμάκι, εντάξει... λίγο αλβανόφατσα, αλλά πολύ καλή όμως. Ωραία σούφρα, ικανοποιητικό τσιμπούκι, σου ρίχνει και κάνα μπινελίκι... μια χαρά!

Το 10 στο πάρκινγκ λόγω μετρό!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2012
Όνομα κοπέλας
Ντανιέλα
Υπηρεσίες
Μ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού