Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.9 98 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Μετά απο προτροπή φίλου είπα να κάνουμε μια επίσκεψη στον εν λόγο οίκο. Ελάχιστος χρόνος στην διάθεσή μας. Βρεθήκαμε στην περιοχή για άλλους λόγους αλλά ξεκλέψαμε μερικά λεπτά. Μπήκαμε μόνο σε αυτό και είδαμε την Μαρία. Για όσους δεν την γνωρίζουν είναι νεαρή, μελαχρινή, κανονικό ύψος και σχετικά μικρό στήθος. Στο σώμα, ενώ στο σαλόνι φαίνονταν εντάξει, τελικά στο δωμάτιο αποδείχθηκε πως επρόκειτο για οφθαλμαπάτη καθώς έχει κοιλιά. Εξ ου και ο χαμηλός βαθμός. Φορούσε ενα ολόσωμο που κάλυπτε το σώμα της, κυρίως στην κοιλιακή χώρα. Ήταν απο τις ελάχιστες φορές που σκέφτηκα να φύγω αμέσως και να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω. Λίγο όμως ο περιορισμένος χρόνος, λίγο η ευγένια και το χαμόγελό της, είπα να μείνω. Ίσως με επηρέασε και το κλίμα των ημερών. Απορώ με τα καλά λόγια που έχω διαβάσει κατά καιρούς. Σαν να έβλεπα άλλη κοπέλα.

Ενώ δεν είχα σκοπό να μπώ γενικά, είπα να δοκιμάσω οπότε δίνω το παράβολο και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο. Παρεπιπτώντως η τσατσά εκείνη την ώρα καθάριζε και σφουγγάριζε όλο τον χώρο οπότε απο καθαριότητα ήταν οκ.

Ξαπλώνει δίπλα μου και μου χαμογελάει. Τα προκαταρκτικά περιορίστηκαν μόνο σε θωπείες. Μιας και ήμουν βιαστικός την διέκοψα για να συνεχίσουμε. Πέρασμα προφυλακτικού και ξεκινάει στοματικό. Μέτριο θα το χαρακτήριζα, αρκετής διάρκειας όμως. Όσων αφορά το σεξ δεν είπε όχι σε κάτι και έδειχνε υπομονή. Το τηλέφωνο είχε χτυπήσει ήδη 3 φορές οπότε επέσπευσα την διαδικασία όσο πέρναγε απο το χέρι μου. Καθ'όλη την διάρκεια έδειχνε μια εφηβική αμηχανία το οποίο περιέργως δεν λειτούργησε αρνητικά.

Ο χώρος ανάλογος της περιοχής αλλά καθαρός. Κάτι είναι και αυτό.
Αν θα ξαναπήγαινα;
Πολύ δύσκολα!

Η επίσκεψη έγινε κατά την πρωινή βάρδια.
Η ημερομηνία ενδεικτική αλλά ήταν εντός των εορτών.
Η μαρία κάνει απλό πρόγραμμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Μαρία
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Δεκεμβρίου, 2012
Πρόκειται για διαφορετική Μαρία αφού και εγώ την είδα και δεν είναι αυτή με τις καλές γνώμες.Συνήθης τακτική του μαγαζιού να τις ονομάζει όλες έτσι.
Ρ
Ρanas
30 Δεκεμβρίου, 2012
Φίλε λογικά άλλη κοπέλα θα ήταν, γιατί λες για μικρό στηθος.... Ίσως απλά την αποκάλεσαν με το ίδιο όνομα.... Είχε πει καποιος ότι λείπει κιόλας.... αυτή που αναφέρθηκε σε προηγούμενες κριτικές έχει ενα tatoo στην μέση δεξιά, στο υψος του στρινγκ για να σε βοηθήσω...Αυτή ήταν???
31 Δεκεμβρίου, 2012
Δεν είναι αυτή η Μαρία είναι χωρίς κοιλιά με τατου φρέσκο και βυζαρες!
δύστυχος πήγα σήμερα πήρα κε εγώ αυτή που λες αλλά βαριόταν που ζει φόλα μεγάλη κοιμόταν !

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3