Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 174 10
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
η επίσκεψη έγινε ξημερώματα Τρίτης πρός Τετάρτη στις 01.45.....
αφού γυρίσαμε όλο το μεταξουργείο μαζί με τον συναγωνιστή AKIS30 και τα μάτια μου είχαν πονέσει με αυτά που είχα δει δεν είχα όρεξη για
πειραματισμούς , έτσι επέλεξα άλλη μια φορά Αννα που τα τιμάει τα λεφτά της...όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτές τις μέρες είναι ντυμένη αγοβασιλίτσα...
ήρθε στο δωμάτιο μιλήσαμε λίγο μετά ήρθε απο το πλάι μου και άρχισε να με φιλάει στην δεξιά ρόγα για αρκετή ώρα , μετά στον λαιμό και αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε γλωσσόφιλα ,
μετά άρχισε να παίζει τα βυζιά της στον ήδη ορθωμένο πούτσο μου , κατέβηκε πιο κάτω και άρχισε να γλύφει τα αρχίδια μου και τον πούτσο μου κατά μήκος ,πέρασμα προφυλακτικού
και πίπα πολύ καλή και βαθιά , την γύρισα σε στάση 69 όπου έγλυψα το μουνάκι της ενώ με το δάχτυλό μου έπαιζα με την κωλοτρυπίδα της , πρώτη στάση αυτή απο πάνω , έδινε αυτή τον ρυθμό ένω ε΄γω την είχα πιάσει απο τα βυζιά
και τις δάγκωνα τίς ρόγες της , δεύτερη στάση στα τέσσερα και κατευθείαν στο κωλαράκι της , άρχισα και την γάμαγα πολύ δυνατά για ένα 5λέπτο τουλάχιστον , την γύρισα ανάσκελα , ανέβηκα από πάνω της ,
αφαίρεσα το προφυλακτικό και παίζοντας τον πούτσο μου έχυσα στα βυζιά της αν και μερικά "σκάγια"ήταν ανεξέλεγκτα και την βρήκαν στο πρόσωπο ,στο δωμάτιο έκατσα σχεδόν 20 λεπτά , δεν βιάζεται ποτέ και τα τιμάει
τα λεφτά της , θέλω να προσθέσω ότι το μουνάκι της είναι πολύ σφιχτό , τα τελευταία 4 χρόνια την παίρνω πάντα την Πρωτοχρονιά για το καλό του χρόνου...φέτος δύστυχος πρωτοχρονιά δεν θα δουλεύει....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 26, 2012
Όνομα κοπέλας
Άννα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
Πόντοι:
46.232
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 pistolpit

Σχόλια