Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 32 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σήμερα το πρωί που κατέβηκα κέντρο για καφεδάκι είπα να το συνδυάσω με μπουρδελότσαρκα. Πολύ το κρύο, πολύς και ο κόσμος που μπαινόβγαινε στα σπιτάκια. Φαντάσου αύριο τι έχει να γίνει που θα λένε και τα κάλαντα, θα είναι πολυ καλτ η ατμόσφαιρα! Τέλος πάντων, ξεκίνησα απο την οδό Κεραμεικού, όπου σε κάθε μπουρδέλο η κοπέλα ήταν στο δωμάτιο, οπότε έπρεπε να την περιμένω να βγει. Με τους ρυθμούς αυτούς θα μου έπαιρνε 5 ώρες να γυρίσω όλη την περιοχή, οπότε με το που πέτυχα τη διοπτροφόρα Μιρέλα στο υπόγειο μπουρδελάκι της Κεραμεικού 13 δεν το πολυσκέφτηκα και πέρασα στο δωμάτιο.

Εμφάνιση Μιρέλας: αποδεκτά έως όμορφα χαρακτηριστικά προσώπου, ίσιο κόκκινο μαλλί μέχρι λίγο πιο κάτω από τους ώμους, μάλλον ψηλή στο ανάστημα, μικρό προς μεσαίο βυζάκι με πεταχτή ρωγίτσα, στητός κώλος, πολύ ωραία και βελούδινη επιδερμίδα. Γενικά το κορμάκι της είναι πολύ όμορφο, σφιχτό και απαλό, όπως θα έπρεπε να είναι δηλαδή τα κορμιά όλων των κοριτσιών της ηλικίας της. Εμφανίστηκε φορώντας γυαλιά μυωπίας (φετίχ για μένα) και μπότες, και δήλωσε πως η καταγωγή της είναι από Ρουμανία.

Στο δωμάτιο βαρέθηκα να περιμένω, μιας και υπήρχαν άλλοι δυο πελάτες πριν από μένα. Μάλιστα όσο ήμουν στο δωμάτιο άκουσα και έναν τέταρτο που περίμενε στο σαλόνι μέχρι να αδειάσει κάποιο δωμάτιο. Δουλειές με φούντες δηλαδή. Τέλος πάντων, ήρθε σε κάποια φάση και το μωρό στο δωμάτιο, και σηκώθηκα να το προϋπαντήσω και να κάνουμε και κανά ψιλοχαμουρεματάκι στο όρθιο. Δυστυχώς δεν την είδα να συμμετέχει και πολύ, οπότε περάσαμε στο κρεβάτι για τα περαιτέρω. Πέρασμα καπότας με τη μία και ξεκίνησε μια καλή πίπα, αρκετά βαθιά, βεντουζωτή και χωρίς χέρια. Μειονέκτημα το γεγονός πως δεν περιποιήθηκε μπαλάκια και ούτε ασχολήθηκε με την τριγύρω περιοχή. Εγώ εν τω μεταξύ, με το ένα χέρι χούφτωνα τα βυζάκια της και τις ποδάρες της (έχει απίστευτη επιδερμίδα), ενώ με το άλλο κράταγα τα μαλλιά της ψηλά για να τη βλέπω να με πιπώνει. Από τη μία η θέα του πούτσου μου που χανόταν μέσα στο στόμα της, από την άλλη τα γυαλάκια μυωπίας της, με ατσάλωσαν για τα καλά. Της ζήτησα για αρχή να με καβαλήσει, οπότε άρχισε τις ασκήσεις ρυθμικής πάνω στο στυλιάρι μου. Καλή κίνηση, αλλά δυστυχώς η συμμετοχή της ήταν πολύ υποτονική, άσε που έκλεινε που και που τα μάτια, γεγονός που με ξενερώνει. Βέβαια ίσως την κόμπλαρα κι εγώ που την κοιτούσα διαρκώς εκεί, αλλά είμαι βιτσιόζος με τα γυαλιά, τι να κάνω? Τελικά την άρπαξα και τη γύρισα σε ιεραποστολικό για να δίνω εγώ το ρυθμό. Στη στάση αυτή σα να ξύπνησε λίγο, βγάζοντας διακριτικές κραυγούλες και κάνοντας μορφασμούς, καθώς εγώ της κρατούσα τα πόδια και της έδινα ψωλιές. Για το τέλος την έστησα στα τέσσερα, όπου τη σφυροκόπησα δυνατά, με αποτέλεσμα οι στεναγμοί της να δυναμώσουν κι άλλο. Καθώς έχυνα με άφησε να στραγγίξω με την ησυχία μου, μου ευχήθηκε καλά Χριστούγεννα και πήγε στον επόμενο.

Με λίγα λόγια, η Μιρέλα είναι μια όμορφη πιτσιρίκα, η οποία σέβεται τα λεφτά του πελάτη και δεν του σπάει τα αρχίδια με "μη" και "όχι". Από την άλλη βέβαια δεν προσφέρει και κάτι το εξαιρετικό, που θα σε κάνει να θέλεις να την ξανατιμήσεις.

Χρόνος παραμονής της Μιρέλας στο δωμάτιο 9 λεπτά.

Τιμή 10 ευρώ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
duskolieggrafi
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
203
Likes:
5.129
Πόντοι:
17.436
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tsitsibirdis, anoixtiri, xenitemenipsixi και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Δεκεμβρίου, 2012
Όταν λες ότι της χάιδευες τα πόδια τι εννοείς; Τα μπούτια μήπως; Άλλο πόδι και άλλο μπούτι, μη μας μπερδεύεις. Έχει τεράστια διαφορά για εμάς τους ποδολάγνους. Εμένα πάντως δεν με βάζει στο δωμάτιο γιατί δεν της αρέσει να βγάζει τα παπούτσια και να της φιλάνε τα πόδια, πράγμα εντελώς απαραίτητο για να λειτουργήσω εγώ σεξουαλικά. Γενικά η κοπέλα δεν ενδείκνυται καθόλου για ποδολάγνους.
P
picker(1)
24 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Τύπε picker όντως μπούτια εννοούσα, κακώς έγραψα πόδια. Απλά επειδή εγώ δεν ασχολούμαι με ποδολαγνείες δεν το σκέφτηκα πως έτσι μπορεί να μπερδέψω κάποιους συναγωνιστές. Η συγκεκριμένη όντως δεν αφαίρεσε τις μπότες της κατά τη διάρκεια του γαμησιού, εγώ αυτό το θεώρησα κάτι το θετικό βέβαια επειδή οι μπότες με καυλώνουν...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2