Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 207 10
Γενική βαθμολογία
 
4.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Τρίτη 18/12/2012 και ήμουνα κοντά οπότε είπα να περάσω μια βόλτα..Ανεβαίνω λοιπόν πάνω και βλέπω τις 2 κοπέλες :
Μόνικα
Τζέσσικα
Το λοιπόν, σταμπάρω τη Τζέσσικα, ξανθιά, γύρω στο 1.75, με βυζιά C (αυτά που μ'άρεσούν δηλαδή--- που να 'ξερα ο άμοιρος), μπότες καουμπόϊκες και πολύ ωραίο πρόσωπο. Kάνω μια βόλτα και αφού δε βρήκα τίποτα καλύτερο αποφασίζω να πάω σε αυτήν.
Πληρώνω και όπως είμαι μέσα στο δωμάτιο με ρωτάει ο τσάτσος πριν φύγει: "Από που είσαι;". Τού απαντάω: "Τι εννοείς; Τι σε νοιάζει; Από Αθήνα..." και σα να πειράχτηκε λίγο (όχι δεν φέρνω καθόλου για ξένος). Τέλος πάντων γδύνομαι και ξαπλώνω...Όση ώρα περίμενα σκεφτόμουνα διάφορα να μου ψιλοσηκωθεί και όταν μπήκε ήταν μισοσηκωμένος.
Τον κοιτάει αυτή, λέει κάτι "ωραία" δε θυμάμαι τι, και απλά βγάζει το string, ούτε σουτιέν, ούτε μπότες (πρώτη ένδειξη επερχόμενης ξενέρας). Κάθεται στο κρεββάτι, ούτε προκαταρκτικά ούτε τίποτα, ελάχιστο τρίψιμο και προσπαθεί, με δυσκολία βέβαια, να μου βάλει την καπότα (με τον πούτσο μου σηκωμένο στο 70% περίπου).
Πριν ξεκινήσει για πίπα, πάω να πιάσω λίγο βυζί, τινάζεται λίγο πίσω και μου λέει οτί είμαι παγωμένος, λέω εντάξει μέσα Δεκεμβρίου είναι, τι θες δηλαδή, μου απαντάει να μην ξαναπιάσω (!!!!!!)(να και η ξενέρα η πρώτη). Τέλος πάντων αρχίζει τη πίπα, μέτρια και με μικρή διάρκεια. Τελειώνει, και ούτε καν να ρωτήσει ποια στάση θέλω, παρά μόνο λέει "έλα" και ξαπλώνει (κουράστηκε η καημένη). Τι να κάνω κ εγώ ο άμοιρος πήγα από πάνω. Αλλά έλα που δεν ευχαριστιόμουνα όπως ήμουνα εκείνη τι στιγμή. Οπότε της λέω "δεν με βοηθάς καθόλου" και με κοίταξε με απορια, σαν να μην κατάλαβε τι εννοούσα (ή ίσως να μην ήθελε). Τέλος πάντων λέω πάμε πλάγια που μ'αρέσει καλύτερα...
Αλλάζουμε στάση τελικά και με τα χίλια ζόρια καταφέρνω να τελειώσω. Καθόλου διάθεση κτλ. και μετά κάθησα στο κρεββάτι να κλάψω λίγα λεπτά για το αδικοχαμένο 10ρικο...Άρα ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ no-go από μένα (να δεις που κάτι ήξεραν οι υπόλοιποι 5-6 που περιμένανε μαζί μου και έμεινα μόνος να περάσω μέσα Γλώσσα)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζέσσικα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού