Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
5.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Εγω τα ξερω αυτα και τα κανω που και που ! Τι κανω ? Ενω ξερω οτι το προϊον ειναι η γνωστη κασεροπιτα που εχω ξαναφαει θα ξαναφααααααω παλι. Η Μπετταρα (την εχω παρει την θεα) ηταν επανω κι εγω επελεξα για 3 φορα ,οχι σερι, να παρω την αργοστροφη και αδιαφορη ΟλγκαΧμμμ; στο κατω.
Τσατσα αφαντη .... Γεια σου κλπ στο σαλονι. Δινω το πασο και λεω ...Πλυσου να σε γλυψω. Μπαινω στο βαθος αριστερα. Καθαρο δωματιο, λιγο κρυο στην αρχη. Ακουω το κοριτσι στο ντουζακι....βγαινει κλεινει την εξωπορτα του ντελου και μπαινει. Ματαια αλλοι συναγωνιστες εσπρωχναν να μπουν. . .
Ειχε κλειδωσει διοτι με θυμοταν απο τις προηγουμενες 2 ! Εχω το ψωνιο του γλειψιματος , αρρωστακι.Το 1980 πηγαινα σε καποια Μαρια στην Φωκαιας στο υπογειο Κυριακες πρωί να κανω (εγω το ζηταγα) γλυφομουνι για να βελτιωσω (απο τοτε) την τεχνικη μου !
Το Μαρακι πεταγε την σκουφια του !
Τες πα....βγαζει το κορμακι και τα κακου γουστου παπουτσια η Ρωσοαλογοματούρα και ξαπλωνει η μαλλον την ξαπλωνω κι αρχιζω την περιποιησηΓλώσσα . Μυριζε τσιγαρο αλλα δεν μασαω απο τετοια .
Πεφτω κατω απο την ραμπα κι αρχιζω....μεχρι να βγαλει ο κωδικος ολα τα υγρα Γαμήσου
Με ξαπλωνει περασμα ελαστικου με το στομα , απλη πιπα με γλειψιμο αρχιδια εντελως μα εντελως τυπικο. Η κασεροπιτα που ελεγα πριν. Τα ξερω αυτα αλλα μ'αρεσει να ριχνω ο μλκς γροθια στο μαχαιρι , χε χε χε.
Γυριζει ιεραποστολικο , δουλευω για κανενα 5άλεπτο το εμβολο κι αδειαζω οτι ειχα. Οχι δεν ενθουσιαστικα κι ουτε θα την ξαναπαρω αλλα με εξιταριζε το μποϊ της και η γευση του μουνιου της. 3 φορες σε 8 μηνες ειναι οκ για το ματουρ.
Εφυγε απ το δωματιο λεγοντας μου 4-5 φορες ευχαριστω πολυ. Τι να κανουμε συναγωνιστες και εις αλλα με υγεια !
Α ! σχετικα με το ονομα....Ολγα μου ειπε νομιζω , αλλα ξεχωριζει ματουρ αλογο-γκαμηλα !

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 11, 2012
Όνομα κοπέλας
Όλγα
Πρυτανης
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
45
Likes:
3.323
Πόντοι:
1.431
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού