Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 48 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τίνα από Ουκρανία, κοντούλα, ξανθή, σουμπουρλούδικη με κωλάρα. Την είχα σταμπάρει περνώντας από εκεί κανά δυο φορές, δεν έτυχε να περάσω. Σήμερα ο πούτσος μου έδωσε σήμα στο σαλόνι ότι έπρεπε να μπω. Συνήθως ο τύπος μου είναι άλλος, αλλά η κοπέλα έχει σέξυ κατασκευή: αν και σουμπουρλούδικη με μπουτάκια και μικρό στήθος (με ρωγάρες όμως) είναι πολύ ελκυστικά κατανεμημένη με αποκορύφωμα την xl βραζιλιάνικη κωλάρα της και με ωραία επιδερμίδα. Πήρα γλύψιμο στα 40ε, έχει και ακάπωτο τσιμπούκι στα 50.

Ήρθε στο δωμάτιο, αρχίσαμε μπαλαμούτι, έβαλε τα χέρια μου στα στηθάκια της που είχαν ήδη την ρώγα κάγκελο. Συνεννόηση λίγο δύσκολη, γιατί τα ελληνικά της δεν είναι ακόμα καλά. Καθόλου βιαστική, της κατέβασα το στριγκάκι σε κάποια φάση και την γύρισα για γλυφομούνι για αρκετή ώρα με τα πόδια της στους ώμους μου. Δεν είχα τυχερό με ανταπόδοση με γυμνό τσιμπουκάκι, το οποίο έστω και με καπότα ήταν οκ αν και με πολύ χέρι. Πρώτη στάση από πάνω όπου έκανα κυρίως εγώ παιχνίδι χουφτώνοντας την κωλάρα της και φυσικά τέλος στα τέσσερα με δυνατό κοπανητό. Ευγενικά μου είπε ότι με ξαναπεριμένει.

Συνολικά, το ευχαριστήθηκα, χωρίς να τρελαθώ όμως. Η επικοινωνία είναι λίγο αδέξια και μια τυπικούρα χωρίς να γίνεται σπαστική την έχει. Μια μέση κατάσταση για 7/10 βαθμολογία ας πούμε, δεν κάνει κάτι το ιδιαίτερο που ξεφεύγει. Δεν απογοητεύθηκα πάντως που δοκίμασα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 09, 2012
Όνομα κοπέλας
Τίνα
Apollo64
Τιμημένος
Εγγραφή:
13 Ιουλ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
81
Likes:
493
Πόντοι:
5.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού