Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
8.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Η κριτική του φίλτατου Zero για την Μπέτυ, έδωσε το ερέθισμα για επί τόπου αυτοψία, ως απόλυτος λάτρεις των μιλφ ..

Όντως μιλάμε για μια εντυπωσιακή μιλφ, με μακριά ξανθά (βαμένα) σπαστά μαλλιά. Σχετικά ψηλή, με καλό παράστημα, εκ Τσεχίας ορμόμενη, "ευγενική" κ συνάμα "προκλητική" στο σαλόνι .. Αν της δώσεις λίγο περισσότερο σημασία, το αισθάνεται κ σε παρασύρει να συνευρεθείς μαζί της. Το λέω γιατί ενώ ήμουν ο 3ος εν αναμονή με διαθέσιμα μόνο 2 δωμάτια (άρα έπρεπε να περιμένω τους 2 συναγωνιστές που προηγούνταν),αυτή ήρθε διακριτικά κ άνετα να μου ψυθιρίσει στο αυτί ότι αξίζει η προσμονή γιατί θα με .. "δικαιώσει" και θα με ανταμίψει ανάλογα .. Δεν σας κρύβω ότι ήθελα να γευτώ την ωραία επιδερμίδα της, την "τσουπωτή" κολάρα της και το λαχταριστό 3άρι ζουμερό φυσικότατο στήθος της (δεν έχει κάνει σε καμία περίπτωση πλαστική - απλά φοράει το κατάλληλο στηθόδεσμο που το αναδεικνεύει έτσι που να σε ξεγελάει ότι είναι ίσως κ 4άρι κ ταυτόχρονα να σε προκαλεί και τελικά να μην μπορείς να αντισταθείς...

Αφού περίμενα για ώρα την σειρά μου, η εξαιρετικά ευγενική κ πρόσχαρη υπηρεσία, άλλαξε τα σεντόνια στο δωμάτιο (...), έκανε ένα υποδειγματικό καθαρισμό, σαν αν ήθελε να με αποζημιώσει για "κάτι" ..(σπάνια έχω δει τέτοια συμπεριφορά, εξού κ η ανάλογη βαθμολογία).

Στο δια ταύτα, η προσμονή όντως άξιζε τον κόπο, γιατί η Μπέττυ ήταν υποδειγματική στις υπηρεσίες της και με έφτιαξε αμέσως για να ακολουθήσει πραγματική κρεπάλη .. Κορυφαίο γλύψιμο σε @@, πίπα μόνο με σκουφί (κ πάλι όμως θεική), ενώ εγώ ψαχούλευα ταυτόχρονα όλες τις τρύπες της χωρίς να δυσανασχετεί. Υποδειγματική σωματική καθαριότητα, άψογη επιδερμίδα, τρελλό κούνημα, καλό στήσιμο κ θέα στα "4" (...) πρόθυμη να σε ακολουθήσει κ να υπακούσει σε ότι της ζητήσεις.. Καβλωτικές κραυγές, που κάλυπταν το απαίσιο τρίξιμο του κρεβατιού .. (μοναδική παραφωνία στο όλο σκηνικό)..

Δυστυχώς ήταν από τις λίγες φορές που δεν άντεξα (με είχε κάνει από πολύ νωρίς τούμπανο) και ξεμπέρδεψα στο 7λεπτο με όλο το σκηνικό που σας περιέγραψα, με την Μπέττυ να προσπαθείνα καταλάβει γιατί ήμουν "βιαστικός" .. "Εγώ μου λέει, θέλω να περνάτε όλοι καλά ..."

Η αλήθεια είναι ότι στους πολλούς πιστούς θαμώνες της, θα συμπληρωθεί ένας ακόμη ..

Υ.Σ.: Μου έκανε εντύπωση πάντα μετά από κάθε έξοδό της από δωμάτιο, δίνει τις απαραίτητες οδηγίες στην υπηρεσία, για το τι πρέπει να κάνει ..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
sakarvats
Ανώτερος
Εγγραφή:
12 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
107
Likes:
7.865
Πόντοι:
6.585
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού