Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Οι κάβλες μου, είχαν χτυπήσει κόκκινο, μετά την ημιτελή βόλτα, της Παρασκευής, στο Μετάξι.Ήθελα απεγνωσμένα να κάνω ένα βρώμικο γαμήσι, για να φύγουν τα πολύ χοντρά ...
Μου είχε καρφωθεί να σκίσω - τρόπος του λέγειν - τη Βικτώρια, την οποία είχα πρωτοδεί στην Αλκιβιαδου, στο 16Γ, αρκετό καιρό πριν.
Έτσι και έγινε.Πήγα σφαίρα στη Φωκαίας, στο 27Α και ήμουν σχεδόν σίγουρος, ότι θα έβρισκα εκεί την Βικτώρια και την τσατσά με το κοντό μαλλί και τα πρεσβυωπικά γυαλιά!Πράγματι ... με υποδέχτηκε η τσατσά, στο άδειο, για εκείνη την ώρα μπουρδέλο - πρέπει να ήταν 20.00 η ώρα, περίπου - και μου παρουσίασε την Βικτώρια.
Η Βικτώρια είναι μια μικροκαμωμένη Ουκρανή, με ξανθά wet look μαλλιά, προφανώς απο τα στραβοφλόκια προηγούμενων συναγωνιστών, με σχιστά, μογγολικά ματάκια, γλυκό χαμόγελο αλλά σχετικά αγύμναστο κορμί για την ηλικία της, που πρέπει να είναι μέσα στην πενταετία των 25 με 30.Κώλος και βυζιά έχουν πτωτικές τάσεις αλλά αυτό παραβλέπεται, εξαιτίας των υπηρεσιών της εν λόγω δεσποινίδος, δηλαδή πρωκτικού, ακάποτου τσιμπουκίου και χυσίματος μέσα στην στοματική κοιλότητα αυτής, και όχι μόνο!
Κατόπιν της παρουσιάσεως, έδωσα το εικοσάρικο στην τσατσά, η οποία με οδήγησε στο μοναχικό δεξί
δωμάτιου του οίκου.
Ωφείλω να σημειώσω ότι το συγκεκριμένο μικρό δωμάτιο, με τον νιπτήρα μινιατούρα(!), σε συνδυασμό με το blacklight φωτισμό του, πάντα μου προκαλούσε κλειστοφοβικά αισθήματα!Βέβαια ήταν σχετικά καθαρό, όσο μπορούσα να διακρίνω μέσα στα μαύρα σκοτάδια!
Αφού ξεγύμνωσα την κορμάρα μου, περίμενα το πουτανίδιο για να του ΄ξηγηθώ αλμυρό φυστίκι!
Ήρθε πολύ γρήγορα, είπαμε ήταν άδειο το μπουρδέλο από κόσμο, και τότε έφαγα την 1η φρίκη!Με τη ''βοήθεια'' του blacklight φωτισμού, ''ξεφύτρωσαν'' πολλές διάσπαρτες κοκκινίλες σαν σπυριά στο κορμί της αλλά και στο πρόσωπό της!Όταν της το επισήμανα, δικαιολογήθηκε ότι φταίει ο φωτισμός και μόνο αυτός,για την κατάσταση της επιδερμίδας της!
Κανονικά εκείνη την στιγμή έπρεπε να την είχα διώξει!Έκανα μαλακία!Μαλακία'Ετσι προσπάθησα να αγνοήσω τις κοκκινίλες και να συγκεντρωθώ στο επερχόμενο γαμήσι.
Εκείνη διέκρινε την ανησυχία μου και για να με ''ανυψώσει'' με καπάκωσε με το καρμάκι της, και άρχισε ένα καλό βυζοτρίψιμο στο πούτσο μου.Ύστερα, μου έκανε μια άγρια πίπα, με πολύ γρήγορο ρυθμό, σχεδόν συνεχές deepthroat και πολύ σάλιο!Μετά μου φόρεσε καπότα και καβάλησε τον πούτσο μου.Προφανώς κατέχει το άθλημα, κοπανιόταν στο χοντροπάπαρό μου κανά 5λεπτο, μουγκρίζοντας ''πολύ σκληρό'', χωρίς ίχνος κούρασης!
Λίγο πριν αλλάξουμε τρύπα και στάση,''βεβαίως, βεβαίως'', η ΚΟΥΦΑΛΑ η τσατσά χτύπησε την πόρτα!Αδιανόητο, αφού και το μπουρδέλο και η Φυλής, δεν είχαν κόσμο για Σαββατόβραδο!
Δεν πρέπει να είχαν περάσει 7 λεπτά!'Ελεος!
Αφού στήθηκε στα 4, στην άκρη του κρεββατιού, με εμένα όρθιο, έφαγα τη 2η φρίκη.Όλο το αριστερό κωλομάγουλο, με τη βοήθεια, πάντα του ''μαύρου φωτισμού'', ήταν μελανιασμένο!Εκεί μου έδωσε μια δικαιολογία που δεν την κατάλαβα - κάτι για αλοιφή - αλλά την ένιωσα αμέσως μετά, όταν την γράπωσα στο κωλομέρι και γλύστρισε το χέρι μου από την αλοιφή!Κατάλαβα ότι είχα χάσει τη μάχη, ήμουν ηττημένος!Το κατάλαβε και εκείνη - γάτα η μικρή - και αφού σφυροκώλιασα για ένα 3λεπτο, την καταξεσκισμένη σούφρα της, γονάτισε για να γευτεί το σπέρμα μου, όπωςκαι έγινε!
Έχυσα με πολύ ορμή στο στόμα της,ΑΑΑ πηχτό χύσι,αλλά λόγω του ξενερώματος που είχα φάει μου έπεσε
σχεδόν αμέσως!
Λίγο πριν φύγει η Βικτώρια από το δωμάτιο, η τσατσά της φώναξε - για 2η φορά - να βγει από το δωμάτιο, όπως και έγινε.
Μαύρο στην τσατσά, δεν πρόκειται να ξαναδεί τα φράγκα μου, η συγκεκριμένη, ΠΟΤΕ!
Σχετικά με την συνεύρεση με την κορασίδα, ήταν πολύ καλή στις υπηρεσίες που προσέφερε, αλλά εγώ ηττήθηκα ψυχολογικά και οπτικά από τα σημάδια στο κορμί της και δεν την χάρηκα όσο θα έπρεπε!Πιο σωστό θα ήταν να είχα φύγει, όταν είδα τα περίεργα σημάδια στο σώμα της .......

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
ΑΒ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Δεκεμβρίου, 2012
Τί μπορεί να είναι τα σημάδια αυτά ;
Τα έχει πολύ καιρό Χμμμ;
03 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ξέρω, downunder, έπρεπε να είχα φύγει, όταν τα είδα!Δυστυχώς, είχα κάβλες και σκεφτόμουν με το κάτω κεφάλι και όχι με το πάνω!
Πάντως, είναι πολύ ''ύποπτα'' σημάδια και για αυτό και μόνο το λόγο, δεν νομίζω να την ξανατιμήσω τη Βικτώρια!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
04 Δεκεμβρίου, 2012
φιλε μου αν ειχες διαβασει λιγο παρακατω την κριτικη μου Λύπη θα την ειχες αποφυγει παντος εγω φοβηθηκα πολυ και εκαμνα το ιδιο λαθος με σενα αλλα ολα οκ εχει περασει μια εβδομαδα + και ειμαι οκ ειχα μια ωρα στο μπανιο μετα αν και κανει πολυ καλες υπηρεσιες δεν το ρισκαρω αλλη φορα
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3