Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
5.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Η Μία είναι μια ξανθιά κοπέλα με μακριά μαλλιά (φοράει εξτένσιονς),ανοιχτόχρωμους οφθαλμούς, λίγο πληθωρική η οποία παρουσιάστηκε στο σαλόνι με κορσεδάκι ολόσωμο ροζ χρώματος για να κρατάει την κοιλιά της και να φένεται λεπτότερη.Θα έλεγα οτι πιο πολύ μοιάζει με την Αλεξάνδρα της ίδιας αλυσίδας παρά στην στρίπερ Σιμόνα που είδα τις φωτογράφιες της απο καθαρή περιέργεια.Μόνο που η Αλεξάνδρα είναι σαφώς ανώτερη τόσο σε εμφάνιση όσο και σε υπηρεσίες.Η κοπέλα αυτή δεν είναι τόσο καινούρια όσο την παρουσίαζουν αλλά έχει ξαναδουλέψει και με το όνομα Σάρα αν θυμάστε καλά στην ίδια αλυσίδα.Απλά περιποιήθηκε περισσότερο τον εαυτό της καθώς και φοράει υποδήματα που την κάνουν ψηλότερη και παρουσιάζεται ως καινούρια στην αλυσίδα.Το ίδιο είχε υποπέσει στην αντίληψη μου και με την Βερόνικα και νυν Νίκα που παρουσιάζεται σαν καινούρια ενώ πρόκειται για σαφώς την ίδια κοπέλα σε πιο καινούρια version.Miας και δεν την είχα δοκιμάσει ποτέ αυτήν την κοπέλα που μας κάνει την χάρή και δουλεύει τα Σαββατοκύριακα για εμάς σύμφωνα με τα λόγια της υπηρέσιας είπα να το πράξω. Έτσι πέρασα στο δωμάτιο και περίμενα το "κελεπούρι" να έρθει. Η κοπέλα μπήκε με έναν αέρα ντίβας μέσα στο δωμάτιο μόνο που ξέχασε να φέρει μαζί με την αλοιφή της και τα μαντηλάκια και ένα καλάμι για να το καβαλήσει. Συστηθήκαμε και μου δήλωσε οτι είναι απο Λευκορωσία.Έπιασε τα μαλλιά της πίσω και έβγαλε το ροζ κορσεδάκι που φορούσε και η κοιλιά της απλώθηκε κανονικά.Τα βυζιά της ήταν αρκετα καλά σε υφή και προσέγγιζαν τα τριάρια.Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν πως θέλω να είναι η πίπα μην αφήνοντας μου περιθώρια για προκαταρκτικά.Της είπα οτι προτιμώ χωρίς κάλυψη και αφού μου τον καθάρισε ήρθε σε ευθεία αντίθετα προς εμένα για να μην πιάνω τίποτα και άρχισε ένα τσιμπούκι με πολύ χέρι.Της είπα να έρθει στα πλάγια για να μπορώ να πιάνω τίποτα και συμμορφώθηκε.Συνέχισε την πίπα χρησιμοποιώντας πολύ χέρι ενώ εγώ χάιδευα το μουνάκι της.Σε προτροπή μου για 69 το απέφυγε λέγοντας μου οτι είναι πολύ ευαίσθητη και φοβάται για ουρολοίμωξη.Ανα διαστήματα έφτυνε και τον πούτσο μου αλλά κατα τα άλλα το τσιμπούκι της παρέμενε μέτριο και με χέρι.Μπαλάκια αρνήθηκε να γλύψει.
Το προφυλακτικό το πέρασε σωστά χρησιμοποιώντας το στόμα της και είχε εφαρμόσει τέλεια στο μοριό μου.Μου είπε να έρθω εγώ απο επάνω της αλλά της είπα οτι επιθυμώ να ανέβει αυτή απο επάνω μου.Αρχικά με καβάλησε ανάποδα οπού μπορούσα να βλέπω την διείσδυση στον κόλπο της καθώς και την κωλοτρυπίδα της την οποία ως φενόταν την έχει δώσει.Της είπα σύντομα να έρθει με το πρόσωπο της προς τα εμένα.Δεν ήθελε πιο στενές περιπτύξεις γιατί σε προτροπή μου να έρθει πιο κοντά μου αρνήθηκε.'Στην θέση που ήταν δεν μπορούσα να γλύψω τα βύζια της ούτε και μου επέτρεπε να συμμετάσχω και εγώ.Επόμενη στάση το πισοκωλητό οπού εκεί στήθηκε κανονικά και εγώ την γαμούσα μηχανικά χαιδεύοντας με τον αντίχειρα μου την κωλοτρυπίδα της.Στο ιεραποστολικό είχε σηκώσει ψηλά τα πόδια της όσο εγώ της τον έχωνα και έτριβα την κλειτορίδα της. Ήταν αρκετά βιαστική στο να με τελειώσει με πίπα μόνο που όπως φαινόταν δεν γούσταρε να είναι τελειωτική ενώ στο σαλόνι πριν περάσω είχαμε συμφωνήσει διαφορετικά.Έτσι ξάπλωσα και αυτή συνέχισε να μου κάνει τσιμπούκι με μπόλικο χέρι έτσι ώστε να μην πάρει τα φλόκια μου κανονικά στο στόμα της.Εγώ της είπα να μην χρησιμοποιεί καθόλου χέρι και αυτή μου είπε οι δεν γίνεται γιατί χωρίς χέρια θα κουραστεί το στόμα της και καλά.Τα συμπεράσματα δικά σας.Της είπα να τον παίζω εγώ και να γλύφει αυτή αλλά εκεί μου είπε σαν δικαιολογία οτι θα την χτυπήσω με το χέρι μου.Της ξαναείπα για αρχίδια αλλά αρχίδια! Της λέω τότε να ξαπλώσει να τον παίξω και να την χύσω αλλά μου είπε οτί μετά δεν μπορεί να κάνει μπάνιο για να πάει στον επόμενο πελάτη. Εκεί τα πήρα και εγώ στο κρανίο και της λέω οτι δεν είναι καθόλου καλή επαγγελματίας σε σύγκριση με τις άλλες κοπέλες που δουλεύουν στα ίδια μαγαζιά.Τότε με θράσος και αντιεπαγγελματισμό μου είπε να πάω στις άλλες τότε. Της είπα οτι αυτό θα κάνω και ότι με την συμπεριφορά της σίγουρα θα μείνει χωρίς πελάτες.Άλλωστε σήμερα η συγκεκριμένη κοπέλα δεν είχε πολύ κίνηση όπως είχε τις άλλες φορές που είχατε γράψει.Η κοπέλα μου είπε " μην φοβάσε δεν πρόκειται να ξεμείνω απο πελάτες έχω αρκετούς" Εγώ είπα να της πω οτι έχει αρκετούς μαλάκες αλλά κρατήθηκα.
Τελικά μετά απο αυτό τελείωσα παίζοντας την ξαπλωμένος και χαιδεύοντας την ενώ αυτή μου χάιδευε τα αρχίδια σιωπηλή χωρίς να ανταλλάξουμε άλλη κοπέλα.Δεν αποπειράθηκε να μου κάνει καμία νύξη για τον χρόνο.Αφού τελείωσα ντύθηκε σιωπηλά και αποχώρησε απο το δωμάτιο.
Σαν κοπέλα ήταν επίσης αρκετά ψυχρή,υπηρεσιακή αρκετά,δεν έβγαλέ ούτε έναν αναστεναγμό κατά την δειάρκεια της συνουσίας και είχε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό της.Μιλούσε αρκετά καλά τα ελληνικά κάτι που φανερώνει οτι έχει χρόνια στην χώρα μας.
Αυτά συναγωνιστές.Φροντίστε μετά απο αυτήν την κριτική που διαβάσατε να μην την πατήσετε γιατί σίγουρα υπάρχουν καλύτερες επιλογές να κάνετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μία
professorx
Τιμημένος
Εγγραφή:
6 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
527
Likes:
28.978
Πόντοι:
35.368
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mallias20, Jim25jim, n.smirni76

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Δεκεμβρίου, 2012
Χμμμ;

Ρε προφέσορ.... αφού κατάφερες και έχυσες με τη μπαζόλα, είσαι κομάντο! Εγώ θα την έστελνα στο διάολο και θα ζητούσα και τα λεφτά πίσω.

Αει σιχτίρ με τα μπάζα.
01 Δεκεμβρίου, 2012
Έπρεπε να της την έλεγες, καθηγητά μου, ο,τι μαλάκες είναι οι περισσότεροι πελάτες της, που ανέχονται τέτοια αντιεπαγγελματική συμπεριφορά!
Καλά έκανα και δεν μπήκα, κατά τις 15.00 περίπου, την έκοψα τι σπασίκλω και ξεπέτα είναι!
Ακριβέστατη κριτική!
ΑΒ
Αρης Βελουχιωτης
01 Δεκεμβρίου, 2012
Δεν υπήρχε περίπτωση να την αφήσω να φύγει χωρίς να χύσω.
01 Δεκεμβρίου, 2012
Σεβομαι τις κριτικές των υπολοίπων αλλα εγω δηλώνω "πελάτης" της συγκεκριμένης, αφου πέρασα 3 φορές μαζι της και τις 3 μου φέρθηκε άψογα!!! Έρωτας

X
xlexlekias
02 Δεκεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

δοκιμάστηκε σήμερα και θα ακολουθήσει κριτική , η κοπέλα είναι πολύ λάδι και απο τηγανίτα τίποτα.....
σορύ φίλε χλεχλέκια αλλά κλείνω προς την άποψη του προφέσορα....
02 Δεκεμβρίου, 2012
καλησπερα σε ολους τι να λεμε τωρα γεμισε και η διδυμου με τυχαρπαστες ερασιτεχνιες αντι να προσπαθουν να προσφερουν καλες υπηρεσιες τωρα που ειναι τοσο δυσκολα τα πραγματα κοιτανε μονο να αρπαξουν το20ευρω σε αυτες τις περιπτωσεις μονο σκατα τους αξιζει να αρπαξουν μαυρο λοιπον και σε αυτη τη σκυλα παλι καλα που καταθεσατε την εμπειρια σας μαζι της γιατι το σκεφτομουν να περασω
05 Δεκεμβρίου, 2012
ΕΓΩ περναω καλα μαζι της οπως περναω καλα και με τη Σονια στο Φ84Α ενω άλλοι λενε οτι ειναι "επιλο". Ειναι θεμα προτιμήσεων ή χημείας φαντάζομαι...
X
xlexlekias
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7