Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 230 10
Γενική βαθμολογία
 
6.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Επίσκεψη μετά απο καιρό στην Κατερίνα κατά την διάρκεια της πρωινής βάρδιας. Με υποδεχθηκε η ίδια.

Οι περισσότεροι θα την γνωρίζετε και ως Κατερίνα σέρβα που αποτελεί το "εναλλακτικό" της ονομα.
Για όσους δεν γνωρίζουν την Κατερίνα, ηλικία ανήκει στην κατηγορία των μίλφ, εχει θηλυκό σώμα, αντίστοιχο της ηλικίας της με αξιοπρόσεκτη περιφέρεια, κοντό μαλλί που ανάλλογα την γωνία ανάκλασης του black light φαίνεται πότε κόκκινο και πότε καστανό. Στήθος κανονικού μεγέθους το οποίο όμως έχει υπακούσει στους νόμους της βαρύτητας εδω και καιρό. Ωραίο στην αφή. Κάνει φουλ πρόγραμμα με τελειωτικό στοματικό.

Δίνω το 20ρικο και κάνω την είσοδό μου στο δωμάτιο. Φουλ στην ζέστη. Αναγκάστηκα να της ζητήσω να το κλείσει. Μετά απο ολιγόλεπτη αναμονή κάνει την είσοδό της στο δωμάτιο παραμερίζοντας την πόρτα τύπου φυσαρμόνικα. Προκαταρκτικά αρκετής διάρκειας με φιλιά στο σώμα και λαιμό καθώς και ελαφρές δαγκωματιές. Έκανε και ενα μίνι ισπανικό. Δεκτική σε χουφτώματα. Επιχείρησε να με φιλήσει αλλά διακριτικά (ελπίζω) το απέφυγα. Άρχισε την καθωδική πορεία όπου και της είπα οτι θέλω πίπα με προφυλακτικό. Περιποιήθηκε και την γύρω περιοχή. Ορισμένες φορές το παράκανε λίγο καθώς έκανε απότομες κινήσεις πάνω, κάτω, αριστερά, δεξιά φέρνοντας στο μυαλό μου σκηνές απο την Emily. Στα του σέξ, είχε αρκετή συμμετοχή, δεν έλεγε όχι σε τίποτα. Οταν της ζήτησα το πρωκτικό που ανακοινώθηκε αμέσως ανασηκώθηκε, έβαλε λίγο λιπαντικό και στήθηκε. Το τελείωμα δεν άργησε να έρθει στο στήθος της.

Με χαιρέτησε και απεχώρησε όπως ήλθε.

Στα του δωματίου.
Φαινόταν καθαρό. Έχει και tv με το απαραίτητο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Στα πολύ αρνητικά το γεγονός οτι το κρεββάτι έτριζε πολύ, σε τέτοιο βαθμό που να καταντά εκνευριστικό!

Τσατσα δεν εμφανίστηκε, χωρίς να είναι αρνητικό, για αυτό και το 5.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 27, 2012
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
lex80
Τιμημένος
Εγγραφή:
10 Μαρ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
53
Likes:
3
Πόντοι:
2.310
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού