Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 72 10
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Τζενη την ειχα ξαναδει και παλιοτερα και ειχα φυγει οποτε ηθελα να την δοκιμασω εστω και μια φορα.
Η κοπελα μου εβγαζε κατι σαν την συναδελφο στο διπλανο γραφειο ας πουμε ή την γραμματεα του ταδε πελατη που οσο την βλεπεις τοσο θελεις να την ξεσκισεις αν και δεν ειναι το απιστευτο μουνι.
Η Τζενη ειναι κοντα στα 35+ σχετικα ψηλη με δυνατο στηθος οχι πολυ στητο,ωραιο κωλο, καλα ποδια οχι χοντρα ουτε αδυνατα,λιγο χαζο-ηλιθιο προσωπο.
Αφου μπηκε της ζητησα να τα βγαλει ολα και τις μποτες της.Ξεκινησε με απαλη πιπα και γλυψημο της γυρω περιοχης με προσοχη.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω με καλο κουνημα της μεσης και τις βυζαρες της πανω στην μουρη μου κατι το οποιο με καυλωνει αφανταστα,οι ρωγες να εχουν καυλωσει απο το πολυ πιπιλισμα.
Αλλαγη στασης εγω απο πανω με εναλλαγες στο στησιμο των ποδιων της σε διαφορες στασης χαζευοντας βεβαια τα βυζια της να παλλονται.
Δεν αντεξα να τα βλεπω οποτε προχωρισα σε ισπανικη οπου στο 3λεπτο κατεθεσα μεσα στο στομα της.
Φανηκε να το απολαμβανει ολο το σκηνικο κατι που δεν με χαλασε καθολου,αυτο που με χαλασε ειναι οτι δεν δινει γλωσσοφιλα αν και ειναι η φαση αρκετα gfe.
Σε γενικες γραμμες εμεινα αρκετα ευχαριστημενος,το μαγαζι πολυ καθαρο με μεγαλα δωματια προσεγμενο κατι που μου εκανε καλη εντυπωση .

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Υπηρεσίες
juko
Μέλος
Εγγραφή:
31 Δεκ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
24
Likes:
0
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού