Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 153 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η Μπέτυ είναι μια εντυπωσιακή μιλφ (γυρω στα 40+) με πολύ μακριά ξανθά σπαστα μαλλιά. Την είχα δει 2-3 φορές σε παλιότερες τσάρκες αλα δεν την επέλεγα γιατι ο τρόπος που βγαίνει στο σαλόνι είναι λογο ψυχρός.
Ειναι όμως αντικειμενικά ωραια γυναίκα και χθες αποφάσισα να περάσω στο δωμάτιο μαζί της.
Το σπίτάκι αυτό είναι αδελφό μαγαζί του Βέργας 6 ισόγειο. Ετσί είναι το ίδιο καθαρό και περιποιημένο με ευγενική υπηρεσία. το αντίτιμο τιμάται στα 20 ευρώ.
Στην περιγραφή της Μπέτης θα πρέπει να προσθέσω το εντυπωσιακό της μπουστο. Διαθετει 3 αρες γεμάτες βυζάρες, οι οποίες δεν κατάλαβα αν είναι σικικόνη ή οχι, έχουν φοβερη άισθηση , ειναι μαλακά στηθη και αν έχει γίνει επέβαση , τοτε εχει γίνει άψογη δουλειά. Εχει λευκή λεια επιδερμίδα, ωραιο κώλο και πόδια, λίιιγο κοιλίτσα, που δεν χαλάει όμως το γενικότερο εντυπωσιακο συνολο. Πρόσωπο καλό και σέξι,βγαίνει πάντα στο σαλόνι φορώντας στρινγκ και στηθόδεσμο
Χωρα προελευσης δεν γνωρίζω, δεν είναι όμως ουτε ελληνίδα , ουτε ανατολικιά...γενικά αποφευγει να απαντά απο που είναι , οπότε αυτό με παραπέμπει σε αλβανίδα, αν και τα χαρακτηριστικά της είναι ανοιχτόχρωμα.
στο δωμάτιο τελικά δεν είναι το ιδιο ψυχρή όπβς στο σαλόνι.
Με ξάπλωσε και με φίλησε σε όλο το σώμα και άρχισε ενα βασανιστικό και πολύ ηδονικο γλειψαρχίδι ενω παράλληλε εγλειφε και το πέος αργά χωρίς καπότα μέχρι το μέρος που αρχίζει η βαλάνος. Πιστευω (αν και δεν το ζήτησα και δεν ανακοινώθηκε και στο σαλόνι) πως αν είσαι καθαρός και σταθερός πελάτης θα κάνει ελευθερο στοματικο.
πολύ καλό λοιπον στοματικο, μου φορεσε καποτα και ξεκινησε το κλαρινο.
Ειχε στηθει με τετοιο τρόπο που και με τα βυζια της έπαιζα, και δάχτυλα έβαζα στις τρύπες της, κάτι που δεν την ενόχλησε καθόλου. την έφερα με δική μου πρωτοβουλία σε στάση 69, το μουνί της ήταν καθαρό και χωρίς κρέμα. με άφησε να την γλέιψω σε αυτή τη στάση και στη συνέχεια κάναμε σεξ ιεραποστολικά με τα ποδια της στους ωμους μου.
Λογω κουρασης και μιας κατάθεσης που ειχε προηγηθει την εβαλα στο τελος να μου γλέιφει αργά τα παπάρια και τελειωσα χειρονακτικά.
Πέρασα καλά, δεν βιαζοτανε καθόλου στο δωμάτιο και γενικα΄είναι μια ομορφή και εντυπωσιακή γυνάικα. σιγουρα θα αρεσει στους μιφλάκιδες και εγώ θα την ξανατιμήσω

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 25, 2012
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
ZeroTolerance
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
7 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
490
Likes:
36.588
Πόντοι:
41.447
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 MIG-35, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, CHRIS1971 και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Νοεμβρίου, 2012
Η Μπέτι είναι Τσέχα.
Εϊχαμε μακρόχρονη σχέση (δηλ. συνολική διάρκεια σχέσης περίπου μισή ώρα, καθότι την έχουμε καταγαμήσει τρεις φορές από 10 λεπτά τη φορά).
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1