Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 15 10
Γενική βαθμολογία
 
5.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
3.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ξεκίνησα με στόχο να καρφώσω την Κατερίνα από την Βίλα Ερώτικα! Πήγα από εκεί και εκεί ενημερώθηκε πως λείπει στη Ρουμανία με άδεια. Έτσι είπα να επισκεφθώ την υποτιθέμενη Ισπανιδούλα (για Ρουμανάκι μου κάνει) Νικόλ στη Βύρωνος! Χτυπώ το κουδούνι ανοίγει η Τσατσά και τσουπ η Νικόλ μας! Απίστευτο 18χρονο πιπίνι! Την είχα ξαναπάρει πριν κανά μήνα! Περνά χώρις σκέψη στο δωμάτιο! Στο τρίλεπτο έρχεται μέσα. Μου καθαρίζει τον πούτσο με ένα μωρομάντηλο και έπειτα περνά τον "σκούφο"! Και εκεί ξεκινά μια μέτρια προς καλή πίπα διάρκειας 5 λεπτών (!!!) σε σημείο να της πω "οκ"!

Κατεβαίνει από το κρεβάτι βγάζει το εσώρουχο, βάζει λίγο λιπαντικό στο μουνάκι της, το οποίο παρεπιμπτόντως είναι μουνί λυκείου, αφού άλλωστε είναι και 18 ετών. Σεξ από πάνω μου αρχικά! Και εκεί που πήγα να γύψει τις πανέμορφες ρόγες μου τραβιόταν, κάτι το οποίο και με ξενέρωσε λίγο! Τρεις φορές προσπάθησα αλλά τίποτα! Στο καπάκι της λέω να γυρίσει ανάποδα παραμένοντας από πάνω μου! Εκεί τα έδωσε όλα η κοπέλα έχοντας ως θέα τον απίστευτο κώλο της! Εκεί τελείωσα αλλά προσπάθησα να κρατήσω την εκτόνωση και εν μέρει τα κατάφερα καθώς ναι μεν έχυσα παρόλα αυτά συνέχισα να την γαμάω! Στα πρώτα δύο λεπτά δεν το ευχαριστιόμουν καθώς είχα ψιλοτελειώσει από εκεί όμως που άρχισα να καυλώνω ξανά και έχοντας χύσει και μια φορά συνέχισα να την γαμάω πολύ δυνατά! Σε κάποια φάση αυτήν άρχισε να φωνάζει, αρχικά σιγά σιγά και εν συνεχεία πολύ δυνατά! Έδειχναν αληθινά!

Τέσπα της λέω έτσι δεν κάνουμε τίποτα και την γυρνάω στα 4 όπου τα δίνω όλα! το κρεβάτι έσκουζε! Στο 15λεπτο την έχυσα και την ευχαρίστησα!

Στα μείον πως δεν μιλά σχεδόν καθόλου Αγγλικά αλλά και Ελληνικά!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2012
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Ιουν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
123
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού