Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 214 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Χθές βράδυ την επισκέφθηκα στο Φωκαίας 24,κ εχω φρέσκια στο μυαλό μου την ξανθιά Αγάπη,με το ωραίο κ μεγάλο βυζι,τον πολύ ωραίο κώλο,κ γενικά το εκ φύσεως σέξυ σώμα κ στήσιμό της.Είναι η 4η φορά που πάω μαζί της,κ έφυγα κ πάλι γεμάτος κ με την αίσθηση οτι έκανα ενα πρώτης τάξης,σοβαρό και γνήσιο γαμήσι.
Καταρχήν συγχρονίζομαι τέλεια μαζί της.Εννοώ οτι δεν αλλάζω ταχύτητα την ωρα που γαμάω,μια πιο γρήγορα μια πιο αργά.Πιάνω ενα ρυθμό κ αφοσιώνομαι ολοκληρωτικά μ'αυτήν,χάνομαι,κ είναι επιδέξια γιατί κουνιέται ακριβώς όπως πρέπει.Το σεξ το απολαβάνει πραγματικά,ακόμη κ το μουνί της πρόσεξα το έτριβε σταθερα με τον ρυθμό που επέλεξα να την γαμάω!
Κατα 2ον δεν σου τρώει χρόνο με άσκοπες κ σαχλές κουβέντες κ ερωτήσεις.Μπαίνει για να κάνει την δουλειά της,τέλος.Φιλάει,γλύφει,καθαρή,δεν λέει οχι,κ ενα πράγμα είναι σίγουρο,πως νιώθεις οτι με τις πράξεις της σε αποζημίωσε για τα χρήματα που έδωσες.Δεν ξέρω πως να το γράψω ακριβώς,αλλα με την Αγάπη πάντα ξεχνιέμαι,νιώθω ασφάλεια,ηρεμώ,αισθάνομαι άνετα,τέτοιου είδους συναισθήματα.Την άλλη μέρα περιγράφω σε φίλους ενα ντόμπρο και αυθεντικό γαμήσι.Σπιτικό!
Εν ολίγης η κοπέλα είναι πρόθυμη κ έχει ενα δικό της χαρακτηριστικο στύλ,που είναι πρόκληση να το καταλάβεις.
(ο χώρος είναι υπέροχος πραγματικά,όλα brand new,τηλεοράσεις,στρωματάρες,υποδοχή σωστή.Επαγγελματίες σε όλα τους,οχι αστεία)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 20, 2012
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Beatforspeed
Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
24 Νοεμβρίου, 2012
Δε θα σχολιασω τη κριτικη σου για τη κοπελα που με αφηνει παγερα αδιαφορο και ποτε δε θα περασω μαζι της μεσα, αλλα μου κανει εντυπωση το "7" που εβαλες στο χωρο... νομιζω εισαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΟΣ γιατι αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΑ το καλυτερο και καθαροτερο μπουρδελο στη περιοχη της Φυλης μετα την ανακαινηση....

αν αυτο το μπουρδελο επρεπε να βαθμολογηθει με "7" τα αλλα το πολυ 2-3 επρεπε να βαθμολογουνται...
X
xlexlekias
24 Νοεμβρίου, 2012
Εχεις δικιο φυσικα στο σχολιο για την βαθμολογια,αλλα για τα νεα μελη,στις πρωτες αναρτησεις εντυπωσεων τους,υπαρχει οριο στις βαθμολογιες που μπορουν να βαλουν.Τωρα οσο αφορα την κοπελα,ειναι υποκειμενικο το θεμα οντως,αλλα εγραψα την γνωμη μου εφοσον την επισκευτηκα πολλες φορες,κ το συμπερασμα μου ηταν το ιδιο παντα.Δηλαδη τις υπηρεσιες της σχολιασα,ενδεχεται κ να συμφωνησουμε σε αυτο,εφοσον σε εξυπηρετησει καποια στιγμη κ σενα.Τωρα εαν σου φαινεται τοσο αδιαφορη πια πρωτου την δεις εν δραση,οκ,δεν επιμενω.
24 Νοεμβρίου, 2012
Λοιπόν φίλε xlexlekias,μολις διάβαζα παλαιότερες κριτικές σου,κ μιας κ εχεις πολύ χιούμορ κ φαίνεσαι αντικειμενικός,πως θα γίνει να πας κ μια βόλτα στην κοπέλα που σχολιασα(αλλά με την προϋπόθεση να σχολιασεις μετά χαχα)?Δεν χρειάζεται να σου πω να είσαι αντικειμενικος στην κρίση σου εκει,η το να μην πας προιδεασμενος για κατι που εγώ το βλέπω καλό κ εσύ ίσως όχι,ούτε θα γράψω είδες που στα ελεγα εαν μείνεις κ εσύ με τις ιδιες εντυπώσεις αλλά ούτε κ θα διαφωνήσω εαν μετά σου φάνηκε αδιάφορη κ στο sex.Δεν χρειάζεται να στα πω,σε έχω καταλάβει,περιμένω γνήσια κριτική exlexlekias!
24 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

παληκαρια συναγωνιστες κανω επισημη προταση: παμε να την κανουμε παρτουζα και οι 3 να ειναι πιο εγκυρη η κριτικη βαση των αρχων της στατιστικηςΓερο-μύστηςΓερο-μύστης
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4