Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 246 10
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη στις 9/7 (είχα πάει και στις 7/7) μεσημεράκι (και τις δυο φορές). Χώρος πολύ καλός για μπουρδέλο του 20ρικού με νιπτήρα και tv με τσόντα. Η Αντριάννα milf γύρω στα 40 με πρόσωπο και σώμα πολύ καλά για την ηλικία της.. Ειδικά το πατούρι της είναι πολύ δυνατό, καλύτερο και από γκόμενες μια δεκαετία μικρότερες...

Και τις δυο φορές πήγα μόνο για πίπα.. Ακάποτη... Από εξυπηρέτηση είναι πολύ φιλότιμη, δεν λέει γενικά εύκολα όχι αλλά από τεχνική είναι απλώς ok... Καμία σχέση με πίπα Αλίνας (που για μένα είναι κορυφαία) αλλά σε κάθε περίπτωση μια τίμια προσπάθεια που τιμάει το 20ρικο. Ένα μικρό μείον που πρέπει να αναφέρω είναι ότι ισχυρίζεται ότι έχει αλλεργία στο σπέρμα και γιαυτό δεν αφήνει να την χύνουν στο πρόσωπο (cif). Κάνει βέβαια αβέρτα cim (χύσιμο στο στόμα) και cob (χύσιμο στο κορμί --> προσωπικά τίμησα τις βυζάρες της στις οποίες απένειμα το βραβείο του παχύρευστου ζωμού μου)..!

Overall: Θα ξαναπάω σίγουρα γιατί μου βγάζει μια χαλαρότητα που μου κάνει πολύ καλό στην μέση μιας κουραστικής μέρας στο γραφείο..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2008
Όνομα κοπέλας
Αντριάνα
Ανώτερος
Εγγραφή:
3 Δεκ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
36
Likes:
12
Πόντοι:
5.760
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού