Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 145 10
Γενική βαθμολογία
 
6.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ευτραφής, μεσήλικη, αλλοδαπή υπηρεσία με το κοντό μαλλί εμφανίστηκε με σοβαρό ύφος πίσω από την αραχνοΰφαντη κουρτίνα. Επλεξε τα δάχτυλα μπροστά στο μεγάλο της στήθος και με βαριά Ρωσική προφορά, αφού με χαιρέτησε, άρχισε να ενημερώνει.
- Γειά σου μωρό μου, Βερόνικα δουλεύει σήμερα, 10 ευρώ, να περάσεις πάρα πολύ καλά, πολύ καλή περιποίηση, τσιμπουκάκι σπέσιαλ χωρίς καπότα, 69, ισπανικό, τελείωμα στα βυζάκια...
Η κουρτίνα παραμερίστηκε για δεύτερη φορά και η 29χρονη Βερόνικα παρουσιάστηκε μπροστά μου.
Μεγαλόσωμη και χαμογελαστή.
Το στενό μαύρο μεσοφόρι τόνιζε το παχύσαρκο κορμί της, με το μεγάλο στήθος να ξεχειλίζει από το πάνω μέρος και τους κρεατωμένους μηρούς με τις χοντρές γάμπες να προβάλλουν από κάτω, καταλήγοντας σε δύο λευκούς κοθόρνους.
- Γειά σου, καλημέρα, τί κάνεις, καλά; Με ρώτησε.
-Καλά...
-Θέλεις να περάσεις καλύτερα; Συνέχισε με νόημα.
Στεκόταν σχεδόν σε στάση προσοχής, με τα χέρια παράλληλα στα πλευρά, περιστρέφοντας ρυθμικά το βαρύ κορμί της δεξιά και αριστερά.
Μου έμοιαζε μ' ένα υπερφυσικό χοντρό κοριτσάκι που απήγγειλε το ποίημά του, έχοντας δίπλα τη δασκάλα και απέναντι, τον μοναδικό θεατή να παρακολουθεί καθιστός.
Εμεινα για λίγο σιωπηλός. Οι δύο γυναίκες με κοίταζαν. Η μεν Βερόνικα χαμογελώντας, η δε υπηρεσία σοβαρή. Τελικά, έκανα την κίνηση εμφανίζοντας το χαρτονόμισμα και τα χαμόγελα έγιναν δύο.
-Να έρθει σε τρία λεπτά για να πλυθώ.
-ΟΚ, μωρό μου! Κάνε έτσι (χτύπα) στον τοίχο και καταλάβει για να έρθει.
Εισήλθα στο δωμάτιο που "έβλεπε" στο σαλόνι. Ηταν παστρικό, ευρύχωρο, μ' ένα όμορφο μεταλλικό κρεβάτι στρωμένο με καθαρό σεντόνι και ζεστό τρεχούμενο νερό.
Η κοπέλα άνοιξε την πόρτα προτού εγώ ειδοποιήσω χτυπώντας τον τοίχο, οπότε με ήβρε να σαπουνίζω ακόμα τη γεννητική μου περιοχή. Γδύθηκε και ξάπλωσε στο στρώμα χωρίς ν' ακουστεί η παραμικρή "διαμαρτυρία" από τα ελάσματά του. Γερή κατασκευή!
Καθώς σκουπιζόμουν, παρατηρούσα το (γυμνό πια) κορμί της, με τα μεγάλα κρεμαστά βυζιά, τις δίπλες κάτω από τις μασχάλες, τη στρογγυλή κοιλιά, τον ευμεγέθη κώλο και τα τέσσερα τατουάζ (Στη δεξιά ωμοπλάτη, χαμηλά στη μέση, στο αριστερό μπράτσο, και χαμηλά στην αριστερή κνήμη).
Ξάπλωσα δίπλα της και άρχισα να τη χαϊδεύω, νιώθοντας το απαλό δέρμα της και ταυτόχρονα τη σφιχτή σάρκα από κάτω.
Συνέχισα φιλώντας την στο στήθος, ενώ παράλληλα την προέτρεψα ν' ασχοληθεί με τις θηλές και τον λαιμό μου.
Το γλείψιμό της ήταν επιφανειακό, όχι ιδιαίτερα υγρό και σύντομης διάρκειας, αλλά κάλυψε όλη την περιοχή από τις θηλές έως τους λοβούς των αυτίων μου.
-Χωρίς καπότα; Ρώτησε κοιτάζοντας το ερεθισμένο πέος μου και έχοντας εγκάρσια στάση προς το σώμα μου.
-Οχι, με καπότα. Της είπα, διακρίνοντας ταυτόχρονα την ανακούφισή της.
Η περικαυλίς ξετυλίχθηκε με τα δάχτυλα, αλλά το "τσιμπούκι" της πραγματοποιήθηκε χωρίς τη βοήθειά τους και ήταν βαθύ, υγρό, με καλή χρήση της γλώσσας, ενώ επιπρόσθετα συμπεριλήφθηκαν και θωπείες επί των όρχεων.
Για ν' αυξήσω τον ερεθισμό μου επιχείρησα και κάποιες παλινδρομήσεις, κοινώς της γάμησα κομματάκι το στόμα, πιάνοντας και οδηγώντας το κεφάλι της με το ένα μου χέρι, ενώ με το έτερο επιδιδόμουν σε αυξανόμενης έντασης γλουτοραπίσματα στο δεξί της κωλομέρι, χωρίς να παρατηρήσω κάποια αρνητική αντίδραση από μέρους της.
Η στύση είχε "κλειδώσει" για τα καλά, οπότε είχε έρθει ο καιρός για λίγο...σφυροκόπημα.
Δεν μπορούσα να φανταστώ καλύτερη στάση από το πισωκολλητό γονατιστό.
Το στήσιμό της (σπάσιμο της μέσης, επαφή του στήθους και της παρειάς στο σεντόνι, με παράλληλο τούρλωμα του ποπού) έδειχνε εμπειρία και ότι γενικά είχε δουλέψει τη συγκεκριμένη θέση.
Οι πρώτες ώσεις ήταν κλασικά διερευνητικού χαρακτήρα. Εντοπίστηκε η απαραίτητη λιπαντική γέλη και είχα μία πρώτη (ικανοποιητική) αίσθηση των ενδιάμεσων γεννητικών της οργάνων.
Στη συνέχεια ο ρυθμός και η ένταση αυξήθηκαν, τα χτυπήματα στην περιοχή των γοφών εντάθηκαν, ενώ ο αρχιδοπαφλασμός μου επισκιάστηκε από τους ευλογοφανείς αναστεναγμούς της.
Κάπως έτσι επήλθε και η εκτόνωση των σπερματικών μου υγρών. Αλλος ένας οργασμός είχε λάβει τέλος. Αλλη μία συνεύρεση είχε πραγματοποιηθεί.
Μέσα σ' ένα ευάρεστο (εάν εξαιρέσω το γεγονός ότι το δωμάτιο ήταν πολύ κοντά στο σαλόνι και άκουγα σχεδόν τα πάντα) και πολιτισμένο (καθαριότητα, ζεστό νερό, πολύ καλό στρώμα) περιβάλλον, βίωσα μία μάλλον ικανοποιητική ερωτική εμπειρία.
Η κοπέλα ήταν βέβαια μέτριας εμφάνισης και πολλών κιλών, αλλά παράλληλα ήταν ευσυνείδητη στη δουλειά της (χωρίς να κάνει το κάτι παραπάνω) ευγενική και καθαρή (δε μύριζε, ενώ πριν φύγει πλύθηκε στο νιπτήρα).
Στην κατηγορία αυτή θα μπορούσε να είναι μία επιλογή.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 18, 2012
Όνομα κοπέλας
Βερονίκη
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Νοεμβρίου, 2012
Δυο ειναι οι συγγραφεις που μπορω να αναγνωρισω το στυλ γραφης τους απο την πρωτη κιολας παραγραφο,ο καφκα και ο φανουρης τζουρας,εξαιρετικος για αλλη μια φορα
20 Νοεμβρίου, 2012
Πάντα ψηφίζω και θα ψηφίζω τις κριτικές του φίλου Φανούρη γιατί είναι συγκεκριμένες αναλυτικές και αντικειμενικές.
20 Νοεμβρίου, 2012
Εχω να πω οτι ο συναγωνιστής θανάσης έπεσε σε ποίημα.......
οντως πολυ καλη η κορασις βερονικη ..... θα μπορουσε για τις υπηρεσίες που προσφέρη να ανεβάση την τιμή !!
26 Νοεμβρίου, 2012
"Στεκόταν σχεδόν σε στάση προσοχής, με τα χέρια παράλληλα στα πλευρά, περιστρέφοντας ρυθμικά το βαρύ κορμί της δεξιά και αριστερά.
Μου έμοιαζε μ' ένα υπερφυσικό χοντρό κοριτσάκι που απήγγειλε το ποίημά του, έχοντας δίπλα τη δασκάλα και απέναντι, τον μοναδικό θεατή να παρακολουθεί καθιστός."

κάθομαι και διαβάζω τις 4 πιο πάνω γραμμές και δεν ξέρω τι να γράψω.
λεπτό χιούμορ, παντρεμένο με ειρωνεία και ευφυία.
τέσσερις άψογες γραμμές που θα μπορούσαν να είναι μία μίνι διηγηματική εικόνα.
δεν γράφω τίποτα άλλο, θα το χαλάσω απλώς χωρίς να προσθέσω κάτι.
29 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Oταν έπαιρνε 25 στο Έλλης ή 20 στο Διδύμου ή στο Αλκιβιάδου 16β δεν ήταν τόσο καλή.Εγώ είχα γράψει πολύ άσκημες κριτικές.Τώρα πια μάλλον έβαλε μυαλό ή είδε ότι δεν μπορεί να κερδίσει τίποτα...Εγώ την έχω στάνταρ μια φορά την βδομάδα.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5