Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 271 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Η Εμμανουελα ανεπιφυλακτα ανηκει στην κατηγορια της Γυναικας Γαριδα...Αυτης δηλαδη, που κρατας το σωμα και πετας το κεφαλι!

Παρ' ολο που την εχω δει απειρες φορες, ποτε δεν μου εκανε κατι για να μπω...Σημερα ομως, αφου την εφερα κοντα μου στο σαλονι και χουφτωσα αυτο το θεσπεσιο κωλι, ψαρωσα.
Ερχομενη ορεξατη (αλλα με μια αισθηση βιασυνης στο δωματιο) ψηθηκα να την χαμουρεψω στα ορθια, χαζευοντας και μπαλαμουτιαζοντας φυσικα τον κωλαρινο της...
Στο χαμουρεμα των 30 δευτερολεπτων, υπηρξε αποπειρα για γλωσσοφιλα και επικινδυνα φιλια στο λαιμο απο μερος της που απεφυγα σαν αιλουρος και με συνοπτικες διαδικασιες...Δεν λεω, καλη προσπαθεια, αλλα δεν ειμαστε για τετοια. Αυτο ηταν το 1ο φαουλ. Αφου εχω ψιλοξενερωσει, οπως ειμαστε ορθιοι την βαζω να καθησει στην ακρη του κρεβατιου για να της γαμησω το στομα που ειχα ορεξη. Κατι εκανα...αφου φυσικα της τραβηξα το χερι 2-3 φορες.
Εκει λοιπον που εχω φτιαχτει και λεω "αντε βουρ στον πατσα", την στηνω στα τεσσερα για να την πηδηξω ετσι ορθιος που ημουν και τρωω την απολυτη ξενερα!! Ενας συνδυασμος ιδρωτιλας, απλυσιας και μουνιλας εσκασε στη μυτη μου και υδραυλικα αρχισε η κατω βολτα...Οσο ωραιο και να ειναι ενα κορμι, αν μυριζει...γαμησε τα!! Με τα πολλα και αφου τον επεξα λιγο για να ξανασηκωθει, τον εχωσα, ανεβασα και το ενα ποδι πανω στο κρεββατι ωστε να σκιψω οσο πιο μπροστα γινεται για να μη μου σκαει η μποχα και μετα απο ενα σφυροκοπημα τελειωσα κακην κακως. Σηκωθηκε και παρ' ολη την καλη της διαθεση για να μου φτιαξει λιγο το κεφι, εγω ημουν ηδη αηδιασμενος και εκλαιγα το 20αρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 13, 2012
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Panas1980
Μέλος
Εγγραφή:
18 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
14
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 968

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
14 Νοεμβρίου, 2012
Γυναίκα γαρίδα μαζί με ...ψαρίλα .
Κουλ
14 Νοεμβρίου, 2012
Πωπω ρε φιλε.........δεν υπαρχει χειροτερο......
15 Νοεμβρίου, 2012
ποια εμμανουελα , απο φυλης 65 ?
16 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ναι,αυτή.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4