Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 207 10
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Η Ανδριάνα ειναι μια μικροκαμώμενη κοπελίτσα μελαχρινή με σχετικά κοντό μαλλί πιασμένο κοτσίδα ,μικρό στήτο και σφιχτό στήθος με δέρμα μαλακό σαν ζυμαράκι,και ηλικία 20 χρονών.Μπαίνω με τον φίλο Ορέστη απλά για να δούμε ποιά ήταν εκει,ειδικά εγώ που δεν είχα σκοπό να μπώ Φυλής.Αφού βγαίνει και παρουσιάζεται στο σαλόνι,ολος ο κόσμος σηκώθηκε όπως πάντα για να φύγει.Πάω να φύγω και εγώ και με πιάνει και με παγιδεύει στον τοίχο με τα χέρια της και δεν με αφήνει να φύγω.Της λέω θα ερθω μετά αν είναι,και μου λέει τώρα να ερθεις!Πάω πάλι να φυγώ και μου λέει έλα να σου πώ μια στιγμή και με βάζει στο δωμάτιο.Ετσι όπως είμασταν ορθιοι μου βγάζει την μπλούζα,την φανέλα,και μου κατεβάζει και το παντελόνι ,και με αφήνει με το εσώρουχο.Μου λέει δώσε μου τώρα 20 ευρώ!Αυτό μου θυμίζει ανέκδοτο.Τελος παντών εγώ δεν ειχα 20 ευρώ μαζί μου γιατι είχα ερθει για Μεταξουργείο.Ψάχνω στο μπουφάν και βρήκα τρία 5 ευρα.Της λέω αστο αλλή φορά γιατί αυτά εχω.Πίστεψα για μια στιγμή οτι θα μου έλεγε ελα αλλη φορά,αλλά η πουτάνα τα πήρε και μου λέει και 5 απο μένα,και βγαίνει από το δωμάτιο μέχρι να ετοιμαστώ.Η συμπεριφορά της μέχρι στιγμής ηταν πολύ τυπική με κανένα ιχνος χαμόγελου,και ό,τι έκανε το έκανε μηχανικά(στάνταρ το ίδιο κανει σε όλους).Ερχεται με κάνα 5 λεπτο με την ιδια διάθεση.Μου λέει πρώτα θα κάνεις σέξ και μετά βόλτες!Τό υφος της μου έβγάζε κατί σαν να ταν αφηρημένη,σαν να ξέχασε τον θερμοσίφωνα ανοιχτό!Με ξαπλώνει και αρχίζει στην γρήγορη ταχύτητα προκαταρκτικά με φιλιά σε λαιμό και στήθος,μετά προφυλαχτικό και αρκετά καλή πίπα ρηχή,αλλά από απόσταση που δεν την έφτανα να την πιάσω.παρά μονο λίγο στο στήθος!Μόλις καυλωσα κατευθείαν με προστακτκό τόνο μου λέει πάμε!Βάζει λίγη κρέμα και στήνεται κατευθειαν με δική της πρωτοβουλία στα 4.Δεν μου πολυάρεσε πολύ στα 4 και σκέφτηκα να της πώ να αλλάξουμε στάση,αλλά άλλξα γνώμη και είπα να να ανεβάσω λίγο ταχύτητα και να τελειώσω σε αυτην την στάση να ξεμπερδεύουμεγια να πάμε Μετάξι!Ετσι μόλις ήρθε το τέλος σηκώθηκε αμέσως στο καπάκι,και πήγε να κόψειχαρτί να σκουπισει το μουνί της ,και ντύθηκε σφαίρα.Της λέω πώς σε λένε δεν μου πες;Mου λέει ετσι παγερά Ανδριάνα!Καθώς αποχωρούσε μου λέει ..τωρα κάνε βόλτες.!..Ουτε με ρώτησε κατί για μένα,ουτε πρίν ουτε μετά,όχι ότι ειναι απαραίτητο ,αλλά πάντα κατι με ρωτάνε!Στο διάδρομο την βρήκα ανεβασμένη πάνω στον καναπέ με σκοπό να φτάσει κάποιον πανίψηλο συναγωνιστή!Ειπα ενα καληνύχτα και έφυγα!Δεν θυμάμαι κάν αν απάντησε!Πιστέυω μόνο αν σε μάθει κα την καυλαντίσεις πολλές φορές στο σαλόνι θα περάσεις καλά.Για 15 ευρώ πάντως ειναι ενα απλό Μεταξουργιώτικο vfm.Παλι καλά που δεν έδωσα 20.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2012
Όνομα κοπέλας
Ανδριάνα
therion1985
Μέλος
43
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Νοεμβρίου, 2012
...και τι περίμενες να σου ζητήσει το τηλ. σου να πάτε για καφέ ?
13 Νοεμβρίου, 2012
Ειρωνια ρε φιλε?Ενοω να πει ενα γεια πως σε λένε;Aυτη μούγκα!
14 Νοεμβρίου, 2012
Φιλε μου ετσι οπως τα γραφεις , μαλλον τυχερη ηταν η κοπελα ... Θα μπορουσες ανετα να την καταγγειλεις για βιασμο !!!ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
14 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Eτσι όμως κανουν αρκετές απο αυτές!Μου το χε ξανακανει σε πιο νορμαλ βεβαια βαθμο μια Τζανίνα απο Κολωνου 11.Εγώ απο ευγενεια μπηκα τελικά,γιατι αν εφευγα δεν θα θελα να παραπατάω στο δρόμο απο τα βρισίδια που θα εριχνε πίσω απο την πλάτη μου!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4