Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 227 10
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
"Καυλούσκα, ομορφούσκα, good bye", έτσι με αποχαιρέτησε η Βικτώρια μόλις τελειώσαμε.

Την είχα δει αρκετές φορές σε τσάρκες μου στην Αλκιβιάδου, αλλά δεν είχα περάσει. Πλέον μετακόμισε στο σπιτάκι της Φωκαίας και μετά από παρότρυνση φίλου, πέρασα. Η Βικτώρια είναι μια έκφυλη Ρωσίδα, γύρω στο 1.70, στα 30, με ωραίο σώμα, 2άρια βυζιά και ωραίο κωλαράκι. Το κακό είναι τα πολλά σπυριά - όπως είχε πει και ο n.smirni76 - στο πρόσωπο και στο σώμα.

Με βρήκε να κάνω έρωτα στον εαυτό μου, βλέποντας τσοντούλα στην τηλεόραση. Μόλις την είδα, σηκώθηκα και όρμηξα πάνω της φιλώντας την με πάθος στο στόμα. Σιγά σιγά η Βικτώρια άρχισε να κατεβαίνει προς το καυλωμένο στυλιάρι μου, φιλώντας με στις ρώγες και την κοιλιά. Η πίπα της σούπερ, με εναλλαγές σε αρχίδια και κεφάλι.

Ξαπλώσαμε στο κρεβάτι, μου φόρεσε το λάστιχο και ανέβηκε από πάνω. Βυθίσεις αργές, ακουμπώντας τα χέρια της στο στήθος μου και εγώ λίγο ανασηκωμένος για να μπορώ να χουφτώνω με άνεση τις βυζάρες της. Γύρισμα σε πισοκωλητό, με άψογο στήσιμο και άνοιγμα ποδιών. Παραμέρισα το εσώρουχο με το ένα χέρι και άρχισα το σφυροκόπημα βάζοντας της ταυτόχρονα κωλοδάχτυλο με τον αντίχειρα μου. Η καύλα στο φουλ, αλλά δεν ήθελα να χύσω ακόμα. Τελευταία στάση ιεραποστολικό, με πολλά ρομαντικά γλωσσόφιλα και αργό ρυθμό, που μετά από λίγο έγινε έντονο και το πορνίδιο μου λέει "χύσε με στο στόμα". Βγάζω την καπότα, σηκώνομαι όρθιος στο κρεβάτι και την απαξιώνω, αδειάζοντας μεγάλη δόση σπέρματος στο ζεστό στόμα της. Τα έφτυσε, μιλήσαμε λίγο, με αποχαιρέτησε και έφυγε.

Καλά να περνάμε

Κουλ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Βικτώρια
Invisible Man
Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
165
Likes:
5.204
Πόντοι:
21.265
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras, ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, ZeroTolerance

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού