Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 229 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Στα πλαίσια μιας αλλαγής πέρασα κι εγώ απο το 69Α μιας και παλιότερα με την Χριστίνα και την Άννα είχε καταντήσει ο χώρος όαση του πουτανιάρη... Η Μάγια καλή κοντούλα μελαχρινή με πολλά υποσχόμενο σωματατακι σχετικα αδύνατη εξωτερικά αλλα όπως έγραψε κι άλλος συναγωνιστής λειτουργεί σαν ρομπότ! Μπήκε μέσα, έκανε κάποια προκαταρκτικά, ισπανικό κτλ. (ο θεός να τα πεί έτσι) Μετά χωρίς κάν να ρωτήσει ανέβηκε απο πάνω, δεν βαριέσαι σκέφτομαι..την αλλάζω στα 4 και μετά ιεραποστολικό και έγινε η κατάθεση. Της λέω πολύ κρέμα έβαλες. Εεε, μου λέει είμαι καινούργια και διαφορετικά θα έχω πρόβλημα. Καλά της λέω (αν με ξαναδείς γράψε μου απο μέσα μου). Παιδιά είναι μούφα η κοπέλα..μην πάτε γιατι δεν τιμάει το 20αρικο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 01, 2012
Όνομα κοπέλας
Μάγια
Μέλος
Εγγραφή:
3 Νοε 2012
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2012
Ετσι τυπε δεν ειναι για αυτη την δουλεια...εμενα κοντεψε να με στηλη...ειδε οτι δεν μπορω αυτους τους ρυθμους στην συγκεκριμενη φαση που βρισκομουν, και δεν σταματαγε...Θυμός
04 Νοεμβρίου, 2012
Τα λεμε αλλα υπαρχουν κ μερικοι που μαλλον την γουσταρουν κ δεν ειναι αντικειμενικη στης αποψης τους..!
04 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αν υπάρχει κάτι καλό και φυσικά να το πούμε αλλά η συγκεκριμένη δεν είναι για την δουλειά. Προσπαθούσα να δώ τι μου θυμίζουν οι όλες κινήσεις τις και δεν μου ερχόταν αλλά τώρα που το σκέφτομαι περισσότερο σαν οδοντίατρος συμπεριφέρεται πάρά σαν κάποια κοπέλα που θα πάς να πηδήξεις.
05 Νοεμβρίου, 2012
καλησπερα σε ολους μαγκες και καλη δυναμη ερχεται ζορικη βδομαδα ΄πρεπει να βγουμε ολοι στους δρομους δε παει αλλο αυτη η κατασταση ολη η χωρα ενα απεραντο μπουρδελο οσον αφορα φυλης τα πραγματα εχουν γινει πολυ χαλια απορω πραγματικα πως περνανε ακομα ανθρωποι πεταμενα φραγκα πλεον καλιτερα μια φορα το μηνα επιλεγμενη στουντιαδα
05 Νοεμβρίου, 2012
Η κριτικη σου αντικατοπτριζει απολυτα την πραγματικοτητα. Η γκομενα ειναι μη μου απτου και επειδη δεν τελειωσα στο 2 λεπτο ειχε τσιτωθει και μου ελεγε γρηγορα τελειωνε, θα φυγω.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5