Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 128 10
Γενική βαθμολογία
 
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η συγκεκριμένη συνεύρεση έλαβε χώρα πριν δέκα ημέρες. Ενα ηλιόλουστο Κυριακάτικο πρωινό, κατά τη διάρκεια μίας τσάρκας μου στην Ιάσονος.
Ανέβηκα τη στριφογυριστή μαρμάρινη σκάλα, ακούγοντας τον μονότονο ήχο από τις εξωτερικές μονάδες των κλιματιστικών.
Εσπρωξα την παλιά πρασινωπή ξύλινη πόρτα και εισήλθα στο μεγάλο σαλόνι. Ψηλοτάβανο και με διακοσμητικούς κίονες, κάποτε πρέπει να είχε γνωρίσει καλύτερες ημέρες.
Με υποδέχτηκε η χαμογελαστή Αλεξάνδρα από την Αλβανία, την οποία είχα συναντήσει και στο Ιάσονος 36 σε προηγούμενες πορνοβόλτες μου. Επρόκειτο για μία μελαχρινή κοπέλα με μαύρα μακριά μαλλιά κάτω από τους ώμους, μία τούφα των οποίων στριφογύριζε ανάμεσα στα δάχτυλά της όση ώρα μου μιλούσε, ευειδές πρόσωπο με αμυγδαλωτά σκούρα μάτια, ίσια μύτη και ανάγλυφα χείλη, μέτριου αναστήματος, με μεσαίο στήθος μετά ευμεγέθων θηλών και περιθηλαίας άλω και ενδιαφέρον κωλαράκι.
-10 ευρώ αγάπη. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, 69...
-Φιλάκια υπάρχουν;
-Πού; Με ρώτησε ρίχνοντάς μου μια καχύποπτη ματιά.
-Στο σώμα.
-Βεβαίως! (Ανακουφισμένη) Εγώ θα σε γλείψω στα βυζάκια μωρό μου και στο λαιμουδάκι σου. Αυτό είναι το σεξ μωρό μου!
-Σωστή! Θα περάσω.
-Θα σου κάνω εγώ...Θα γουστάρεις και θα γίνεις και πελάτης! Μου είπε γελώντας, καθώς με οδηγούσε στο δωμάτιο.
Αφού της κατέβαλλα το χρηματικό ποσό, με άφησε να ετοιμαστώ.
Πίσω από την κλειστή πόρτα την άκουγα ν' ενημερώνει έναν άρτι αφιχθέντα πελάτη. "Γειά σου! 10 ευρώ. Τσιμπουκάκι, μουνάκι, 69..."
Κοίταξα ψηλά στο ταβάνι. Ενας γλόμπος φώτιζε αμυδρά τον άνετο χώρο. Δεξιά των εισερχομένων διέκρινα μία ξύλινη καρέκλα όπου και εναπέθεσα τα ρούχα μου. Κατευθύνθηκα προς τον νιπτήρα για να πλυθώ, διαπιστώνοντας ότι μπορεί να υπήρχαν τ' απαραίτητα, πλην όμως, το σαπουνόνερο αρνιόνταν πεισμάτικα να τον εγκαταλείψει. Περπατώντας πάνω στα καθαρά πράσινα πλακάκια πλησίασα το μονό μεταλλικό μαύρο κρεβάτι και κάθισα στο ικανοποιητικό στρώμα, ακούγοντας όμως τα ελατήρια κάτωθεν αυτού να
διαμαρτύρονται. Τα κοκκινόασπρα σεντόνι και μαξιλαροθήκη μου φάνηκαν καθαρά.
Η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού ήταν εκτός λειτουργίας, αλλά η ατμόσφαιρα ήταν ικανοποιητική.
Η Ιλλυριά, εμφανίστηκε μετά από ελάχιστα λεπτά, συνεχίζοντας να βρίσκεται σε καλή ψυχική κατάσταση. Κάθισε στο πλαινό του κρεβατιού και απαλλάχτηκε από το κιλοτάκι της, αφήνοντας όμως το "κορμάκι" που φορούσε, καθώς και τα λευκά γυαλιστερά ψηλοτάκουνα μποτάκια της.
Στη συνέχεια ξάπλωσε δίπλα μου γελώντας και ρώτησε πώς με λένε. Εγώ στριμώχθηκα για να της κάνω χώρο (μονό γαρ το κρεβάτι) απαντώντας της παράλληλα και ακολούθως της έκανα και εγώ μία (αδιάκριτη) ερώτηση...
-Πόσο χρονών είσαι;
-Πενήντα. Χα, χα, χα...Απάντησε εύθυμα.
Πάντως, πρέπει να βρίσκεται στο τελείωμα της τρίτης δεκαετίας της ζωής της.
Τα φιλάκια είχαν την τιμητική τους. Ξεκίνησαν απαλά, στεγνά και θορυβώδη. Καλύπτοντας μεγάλο μέρος της επιφάνειας του στήθους, του λαιμού και του προσώπου μου. Στην πορεία όμως έγιναν πιο υγρά και με τη συνοδεία ερωτικών βογγημάτων.
Παράλληλα αλληλοθωπεύαμε τα γεννητικά μας όργανα, τους γλουτούς, τους μηρούς και τα στήθη μας.
Οταν επήλθε η ανόρθωση, ακολούθησε η εφαρμογή της περικαυλίδας και αφού πήρε θέση ανάμεσα στα πόδια μου άρχισε να επιδίδεται σε μία φιλότιμη πεολειχία-πεοθηλασμό που περιελάμβανε και οσχεοορχεοθηλασμό, σταθεροποιώντας έτσι τη στύση μου.
-Ελα από πάνω! Της είπα.
Κρατώντας την από τους γοφούς ένιωσα το πέος μου να εξαφανίζεται στο "γρασαρισμένο" κόλπο και όταν ένιωσα τον κώλο της να πιέζει τ' αρχίδια μου άρχισα τις παλινδρομήσεις. Τους ήχους από το έντονο τρίξιμο των ελασμάτων του κρεβατιού ανταγωνίζονταν οι ευλογοφανείς άναρθρες κραυγές της και οι κινηματογραφικές ατάκες της, "Σκίσε με!", "Δώσε κι άλλο!", "Ετσι αγόρι μου, γάμαμε, γάμαμε!"...
Στο πισωκολλητό γονατιστό, υπήρχαν ανάλογα ηχητικά εφέ, ενώ προστέθηκαν και τα κωλοσκάμπιλα, που ακολουθούντο από επιφωνήματα και γελάκια, κάνοντάς με πιο τολμηρό και "βίαιο" για να εισπράξω κάποια στιγμή ένα αυστηρό..."Πιο σιγά βρε αγάπη!"
Η εκτόνωση επετεύχθη σ΄ εκείνη την ερωτική στάση, αφού είχε προηγηθεί εντονότατο σφυροκόπημα και ενώ είχαν συμπληρωθεί οκτώ λεπτά ερωτικής "πάλης".
Συμπερασματικά, μπορώ να πω ότι βίωσα μία σχετικά έντονη ερωτική εμπειρία με την κοπέλα από τη γειτονική χώρα. Είχε χαρούμενη διάθεση, ίσως ήταν λίγο υπερβολική στις αντιδράσεις της, δεν έδειξε σημεία βιασίνης (βέβαια στα οκτώ λεπτά "παρέδωσα"...) ενώ γνώριζε και το αντικείμενό της (καλό στοματικό, καλά στησίματα, καλή συμμετοχή)
Τέλος, μιας και επίσης το δωμάτιο ήταν σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό (πλην του στενού κρεβατιού -που, μεταξύ μας, υπήρχε ο χώρος για ένα μεγαλύτερο- και του βουλωμένου σιφονιού του νιπτήρα) μπορεί να ξαναπάω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2012
Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Οκτωβρίου, 2012
Και απο εμένα μια θετική ψήφος γιατί ο συνάδελφος Φανούρης Τζούρας είναι απλός, συγκεκριμένος, χρήσιμος, αντικειμενικός και (το σπουδαιότερο) ανεξάρτητος!!!
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1