Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 197 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Πρωι πρωι και μιας και θα εφευγα εκτος Αθηνων για πολλες μερες,ειπα να ριξω ενα αποχαιρετιστηριο!!!!Ο καιρος βροχερος και με εμφανη πτωση της θερμοκρασιας,ιδεωδης για καθε μπουρδελιαρη που σεβεται τον εαυτο του.Ετσι αφου διεσχισα την Φυλης περνωντας απο το ρομαντικο στεκι ''Σου μου'',εφτασα στον συγκεκριμενο οικο,ο οποιος εδω και χρονια αποτελει ενα απο τα στανταρακια μου.Εδω οποια εχω παρει δεν εχω κλαψει ποτε λεφτα και μιας και ειχα βαλει στο ματι την Γιαννα απο καιρο,ηρθε η ωρα να την τιμησω.Προκειται για εναν μουναρο με μαυρο μαλλι και αναλογιες μοντελου!!!!
Στο σαλονι με υποδεχτηκε η γνωστη πλεον ηλικιωμενη τσα με τα γυαλια και φυσικα περασα μεσα.Επικρατουσε ησυχια ωσπου σε λιγο μπαινει η Γιαννα μεσα με εμφανη διαθεση για χιουμορ,ρωτωντας πως λενε τον φιλο μου.Εγω της ειπα το ονομα μου και αυτη γελωντας εσκυψε περνωντας την καποτα με το στομα και αρχιζοντας την πιπα,αφου με το που την ειδα να κατεβαζει το στρινγκακι εγινα αμεσως καγκελαριος!!!!!!!
Τον περιποιηθηκε αρκετη ωρα,ενω εγω επαιζα με τα υπεροχα βυζια της και δαχτυλιαζα το υγρο μουνακι της.Προς το τελος αρχισε να κανει κατι στροφογυριστα κολπα,το γνωστο στριφτοτσιμπουκο που λεμε χαχαχαχααχα!!!
Την σταματησα εγκαιρως για να μην εχουμε ατυχημα και ξαπλωνει ανασκελα οπου αρχισα να την γλειφω παντου,τετοιο μουνι αμα δεν το γλειψεις παντου δεν εχει νοημα,ειναι σαν τα κατσικακια γαλακτος τρυφερο!!!!!!!Την εγλειφα στο λαιμο και στα βυζια,οπου η ρογες της ειχαν γινει πετρα,ενω ειχε κλεισει τα ματια και εβγαζε αναστεναγμους.
Συνεχισα προς τα κατω και δεν αντεξα να μην της γλειψω και το μουνακι,οπου διαπιστωσα οτι το ειχε αρωματισει.Η γευση του ηταν υπεροχη!!!!!!
Της τον εβαλα λιγο οπως ηταν ξαπλωμενη και μετα την γυρισα για την τελικη ευθεια σε πισωκολλητο,οπου το τελος δεν αργησε να ερθει!!!!!
Οταν πηγα να κατεβω απο το κρεβατι,το ποδι μου βρηκε στα ψηλοτακουνα της που ειχε αφησει πριν εκει και αυτη αρχισε να μου λεει γελωντας:''θες να μου παρεις τα παπουτσια? αμαν!!!'' ααχχαχααχαχαχα
Σηκωθηκε τα φορεσε και με ευχαριστησε φευγοντας.Οταν βγηκα απο το δωματιο με περιμενε εξω η τσα για να με ρωτησει οπως παντα για τις εντυπωσεις που μου αφησε το μωρο.Φυσικα της ειπα οτι παντα περναω καλα σε οποια κοπελα μου προτεινει.Την χαιρετησα και βγηκα εξω οπου ενιωθα ακομα στα χειλη μου το αρωμα απο το μουνακι της Γιαννας!!!!Αυτο θα πει μπουρδελιακος ρομαντισμος!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 23, 2012
Όνομα κοπέλας
Γιάννα
Billy7
Σπουδαίος
Εγγραφή:
16 Νοε 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
83
Likes:
899
Πόντοι:
2.687
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού