Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.4 170 10
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Κατά τη διάρκεια της χθεσινής μου τσάρκας, κατευθύνθηκα προς το ισόγειο του 11Α, με την ελπίδα ότι θα δούλευε η Ζαλίνα, που την είχα εντοπίσει από προηγούμενες...πορνοβόλτες.
Εισερχόμενος στο σαλόνι, δύο μελαμψοί συναγωνιστές...εξερχόντανε βιαστικοί.
Η Ζαλίνα, μια εικοσιτριάχρονη Ρουμάνα, ικανοποιητικού αναστήματος, με μαύρο μακρύ μαλλί που το είχε δεμένο στο πλάι, γλυκό προσωπάκι, όπου δεξιά και αριστερά...κρεμόντανε δύο μεγάλοι λεπτοί χαλκάδες, με μεσαίο στήθος, γεροδεμένο σώμα με κάποια πιασιματάκια, κοιλίτσα και καλό κωλαράκι, στεκόταν ανέκφραστη με τα χέρια στη μέση.
Η υπηρεσία τα "έδινε όλα"...
-Μόνο με 10 ευρώ, ωραίο σεξ (απλό, που συμπεριλαμβάνονταν και φιλάκια προς την κοπέλα) δε φωνάζει, δε νευριάζει, δε σας κυνηγάει! Και συνέχισε κοιτάζοντάς με έντονα...
-Τί θέλετε επιτέλους; Τί ψάχνετε; Περάστε να δείτε!
Εάν ήμουν σε μπουρδέλο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα μπορούσα να της απαντήσω - Oh! Hold your horses!
Αντ' αυτού όμως, αρκέστηκα να της πω...
-Εντάξει, θα περάσω, θα περάσω...
Αφού έδωσα το αντίτιμο, οδηγήθηκα στο δεύτερο δωμάτιο στα δεξιά του χωλ.
Η παλιά ξύλινη μπλε πόρτα έκλεισε πίσω μου και εγώ βρέθηκα σ' ένα μεσαίων διαστάσεων χώρο, οι άθλιοι τοίχοι του οποίου ήταν κρεμεζί στο κάτω μισό και υποκίτρινοι στο υπόλοιπο. Από το ταβάνι κρέμονταν οι σοβάδες, ενώ ένας κόκκινος γλόμπος φώτιζε αμυδρά.
Το πάτωμα ήταν επενδυμένο με φθαρμένο πλαστικό λινοτάπητα πράσινου χρώματος, ενώ ένα γύρω υπήρχαν επιτοίχιοι καθρέφτες.
Λευκά πλακάκια οριοθετούσαν τη "γωνία της υγιεινής" που διέθετε τ' απαραίτητα.
Η εσωτερική μονάδα του κλιματιστικού ήταν εκτός λειτουργίας, αλλά από τις γρίλιες των παντζουριών έμπαινε δροσερός αέρας (όπως και φασαρία) από την Κολωνού με αποτέλεσμα να μη νιώθω ζέστη.
Το τσιμεντένιο κρεβάτι, καλυμμένο από παλιά πλακάκια, όπως και τα δύο κομοδίνα, είχε ένα καλής σκληρότητας στρώμα, καθώς και σεντόνι με μαξιλαροθήκη που εμφανισιακά έδειχναν εντάξει.
Περίμενα γύρω στα οκτώ λεπτά, ακούγοντας περιστασιακά τον...αρχιδοπαφλασμό του συναγωνιστή, από το διπλανό δωμάτιο, στον κώλο της κοπέλας.
Κάποια στιγμή, άκουσα από δίπλα την πόρτα ν' ανοίγει, τον ήχο των τακουνιών στο διάδρομο, το γύρισμα του πόμολου της δικής μου πόρτας και η Ζαλίνα εμφανίστηκε μπροστά μου topless.
-Γειά σου τί κάνεις; Με ρώτησε, ενώ έβγαζε τη μικροσκοπική φουστίτσα της με τα λευκά κρόσια και ακολούθως το κιλοτάκι της, μένοντας ολόγυμνη.
-Καλά, εσύ; Αποκρίθηκα, χαζεύοντας το γυμνό κορμί της.
-Καλά και εγώ (βαριεστημένα). Εσύ από πού είσαι;
-Ελληνας, εσύ;
-Ρουμάνα.
Γονάτισε πλάι μου πάνω στο κρεβάτι και έκανε να σκίσει τη συσκευασία του προφυλακτικού.
Με μία γρήγορη κίνηση τη σταμάτησα και την ξάπλωσα ανάσκελα. Αρχισα να φιλάω το φυσικό της στήθος οι θηλές του οποίου ανταποκρίθηκαν αμέσως, όπως άλλωστε και το πέος μου. Τα φιλιά μου συνεχιστήκαν στο λαιμό και στους λοβούς των αυτιών της που όμως δεν έδειξε να τ' απολαμβάνει ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να σταματήσω.
Η στύση ήταν εμφανής και μου πρότεινε να συνεχίσουμε με "πίπα" ή με σεξ. Προτίμησα το πρώτο.
Πήρε θέση εγκάρσια στο σώμα μου και η περικαυλίδα τοποθετήθηκε "σαν κάλτσα". Το στοματικό της ήταν γρήγορο, βαθύ, υγρό και χωρίς χέρι.
-Πιο αργά, πιο αργά σε παρακαλώ. Slowly...
Συνέχισε σε πιο αργούς και αισθησιακούς ρυθμούς, με παιχνίδια της γλώσσας στο εξωτερικό μέρος του πέους (έπειτα από δική μου προτροπή) και παράλληλες θωπείες των όρχεων.
Απ' έξω ακουγόταν η υπηρεσία που "είχε πιάσει" κανονική κουβέντα με συναγωνιστές.
-Αγάπη, ν' ανέβω από πάνω;
Τη συγκεκριμένη στάση έδειχνε να τη γνωρίζει καλά, κινούμενη προς όλες τις κατευθύνσεις (πάνω κάτω, μπρος πίσω, πλάγια) αλλά και περιστροφικά. "Εριχνα" και εγώ κάποιες παλινδρομήσεις, όποτε μου το επέτρεπε ο ρυθμός της.
-Αγάπη, πρέπει να τελειώνουμε...Μ' ενημέρωσε έπειτα από λίγο.
-Ελα να σε γαμήσω και ανάσκελα.
Το ιεραποστολικό διήρκεσε ένα δύο λεπτά αλλά το απόλαυσα αρκετά. Είχα το πρόσωπό μου στο πλάι του λαιμού της και τη φίλαγα, ένιωθα την πίεση από το στήθος της στο δικό μου στήθος και καύλωνα, ενώ την είχα πιάσει από τα κωλομάγουλα και σφυροκοπούσα μ' ένταση.
Ισως ο διπλανός ν' άκουγε και τον δικό μου αρχιδοπαφλασμό...
Η εκτόνωσή μου δεν άργησε να ξεκινήσει και τελείωσε εν μέσω δικών μου αληθινών, καθώς και τα δικών της αληθοφανών βογγητών.
Η κοπέλα στα επόμενα δευτερόλεπτα έγινε μπουχός και εγώ έμεινα μόνος να πλένω το "μαραμένο" (πια) πέος μου με κρύο νερό και υγρό no name κρεμοσάπουνο.
Περπατώντας στη νυχτερινή Κολωνού και κατευθυνόμενος προς τη στάση του μετρό, διαπίστωσα πως έχω αρχίσει να κάνω καλύτερη διαχείριση του χρόνου και να μην επηρεάζομαι τόσο, από τους εξωγενείς παράγοντες κατά τη διάρκεια των συνευρέσεών μου.
Αν και η Ζαλίνα ήταν βιαστική και σχετικά απαθής κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής μας (βέβαια δε δυσανασχέτησε στις προτάσεις μου), εγώ αδιαφόρησα και κατάφερα να λειτουργήσω, ολοκληρώνοντας τη συνεύρεση.
Οπως επίσης δε με ενόχλησε ιδιαίτερα η οχλαγωγία από το σαλόνι, την οποία είχε προκαλέσει η υπηρεσία (που όμως -για να λέμε και του στραβού το δίκιο- δεν ενόχλησε)
Ενώ τέλος, ο άθλιος χώρος (που τουλάχιστον δεν ανέδιδε οσμές) αποτέλεσε μόνο ένα ενδιαφέρον αντικείμενο για τις φωτογραφίες μου και τίποτα περισσότερο.
Φαίνεται ότι αλλάζω...

Υ.Γ: Για να μην δημιουργηθεί μπέρδεμα, "ανεβάζω" την κριτική ως "Τζανίνα". Πρόκειται για την ίδια κοπέλα. Απλά εγώ κατάλαβα Ζαλίνα. Βέβαια υπάρχει ίδιο όνομα στη Μολδαβία (Zalina Marghieva) που η γλώσσα τους είναι η Ρουμανική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 10, 2012
Όνομα κοπέλας
Τζανίνα
Φανούρης Τζούρας
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
10 Νοε 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
526
Likes:
3.685
Πόντοι:
14.156
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Οκτωβρίου, 2012
Φίλε είχε κόσμο στο σαλόνι οταν ησουν στο δωμάτιο που ακουγόταν ενοχλητικά;Σε ρωτάω γιατί αυτή ψιλοεκνευρίζεται όταν υπάρχει οχλαγωγία στο σαλόνι,όπως και εγώ άλλωστε.Εκέινη την φορά που μου ετυχε οχλαγωγία στο σαλόνι ηταν η πιο μετρια φορά μου με αυτήν και η πιο ξεπέτα απο την μεριά της.Πάντως περιποήση με φιλιά στο σώμα δεν κάνω σε καμία για τον λόγο οτι μπορει να μην της αρεσει και να δυσανασχετήσει και εγώ να ξενερώσω!
12 Οκτωβρίου, 2012
Μια ερωτηση φιλαρακο,την ακουσες που βγηκε απο διπλα απο το δωματιο περπατησε και ηρθε απλα στο δικο σου και μπηκε και ξεκινησατε αμεσως?Και εσυ την εγλυφες και την φιλουσες?Για ντους για μπανιο,κατι να βγαλει τα πιθανοτατα σαλια και ποιος ξερει τι αλλο του προηγουμενου ουτε λογος ε?
12 Οκτωβρίου, 2012
Αγαπητέ therion, ενώ ήμουν στο δωμάτιο, άκουσα την υπηρεσία να ξεκινάει κουβέντα με κάποιους που διήρκεσε κάποια λεπτά της ώρας. Μιλούσαν δυνατά, αδιαφορώντας ότι υπήρχε η πιθανότητα κάποιοι που προσπαθούσαν να γαμήσουν, να δυσφορούν.
Η κοπέλα πάντως δεν έδειξε να ενοχλείται.
Οσον αφορά τα φιλιά, τους έχω αδυναμία...

Φίλε Odin, χαίρομαι που το παρατήρησες.
Γι' αυτό άλλωστε περιέγραψα αναλυτικά την πορεία της κοπέλας. Ακριβώς για να δείξω ότι ήρθε σε 'μένα χωρίς να πλυθεί.
Συνηθισμένο φαινόμενο στους οίκους ανοχής και όχι μόνο.
Λογικά δε θα έπρεπε να προχωρήσω σε φιλιά και γλειψίματα. Ομως η αδυναμία της στιγμής, δε με άφησε να έχω ορθή σκέψη.
13 Οκτωβρίου, 2012
Οι κριτικές και τα γραφόμενα του συμπαθή συνοδοιπόρου Φανούρη μοιάζουν πηγή νερού σε αχανή έρημο...Σπασίκλας
14 Οκτωβρίου, 2012
Ισως ο ουσιαστικότερος συντάκτης κριτικών στο bou.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5